2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben cok küçük bi paket kullanmıştım ve sizdirmisti o yüzden vazgeçmiştim canım erkek bebeklerde mi oluyor bilmiyorum bu durum sızdırma yapmayan tek molfixidi yan bantları daha sıkı o yüzden galiba bende tekrar şans vermek istiyorum o zaman yeni çıkmıştı ama bilemiyorum pisigin önüne gecememistim denediklerim fayda etmemişti molfixde dahil o yüzden bilemiyorum
Bebeklerin cildiyle alakalı sanırım ben hep molfiks kullandım ilk kızımda bi kere prima bir kerede can bebe denemiştim pişik yapmıştı.Oyüzden molfiksden başka almamıştım o dönem.

ben medara gidiyorum cnm doğum paketi almıştım ben 8 muayane tahliller ve doğum 4700 ...
Ben beylikdüzünde oturuyorum. Okan çok uzak gelecek bana. O yüzden baya kararsızım🤷🏻‍♀️ Fiyatı da çok olursa oraya gitmem heralde 🤔

Kızlar merhaba, bir gün önce elimi at sineği ısırdı diye yazmıştım megersem arı sokmuş😢 devlet Hastanesi'nde kaos yaşadık resmen bir arı için. O kadar stresli bı akşamdı ki bu sabahta uyandım wcye gittim ilk kez bir iki damla kan gördüm. Hemen doktoruma ulaştım kanamam var diye hastaneye gittim. Şuan her şey yolunda çok şükür ama bayağı bir ağrım var Progestan başladık. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen 🙏🙏🙏

Detaylı ultrasonda fotoğraf çekmek için çok çok bastırdı karnıma belkide ondan kanama oldu bilemiyorum şuan 🙄

Arı sokunca kan tahlili yaptılar bayağı bir kansızlık çıktı ferrum hapı günde 2ye çıkarttı doktor eğer önümüzdeki ay bir daha bu kadar düşük çıkarsa kan vereceklermis 🤔 kan arttırmak için tavsiyesi olan var mı ? Ne yesem iyi gelir acaba

Kızlar merhaba, bir gün önce elimi at sineği ısırdı diye yazmıştım megersem arı sokmuş😢 devlet Hastanesi'nde kaos yaşadık resmen bir arı için. O kadar stresli bı akşamdı ki bu sabahta uyandım wcye gittim ilk kez bir iki damla kan gördüm. Hemen doktoruma ulaştım kanamam var diye hastaneye gittim. Şuan her şey yolunda çok şükür ama bayağı bir ağrım var Progestan başladık. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen 🙏🙏🙏
Çok geçmiş olsun canım kanaman neden olmus acaba bi bilgi verdilermi

Arı sokunca kan tahlili yaptılar bayağı bir kansızlık çıktı ferrum hapı günde 2ye çıkarttı doktor eğer önümüzdeki ay bir daha bu kadar düşük çıkarsa kan vereceklermis 🤔 kan arttırmak için tavsiyesi olan var mı ? Ne yesem iyi gelir acaba
Canım kırmızı eti bol tüket. Hap değil şurup kullanmaya calıs daha çabuk etkileşim sağlıyor. Kan şurubunu içerken portakal suyuna kat iç. Enzimleri daha da çok oluyor. Bir de kansızlık çok varsa bu hap ile değil iğne ile yükseltilmesi gerekir. Hap çok düşük kalır yanında

Pekmez iç canım o da iyi gelir

Bol bol yeşillik, kırmızı et, balık, kuru bakliyat tarzı gıdalar,kuru yemiş, muz, tuketebilirsin...neler yiyebilirsin diye nette arastirabilirsin. Daha fazla seçenekler cikar. bunları yerken 1 saat öncesinde ve sonrasında süt ürünleri tüketmemen, vücudun demiri alması bakımından daha iyi olur.

Sagol canim size yazacaktım girip yazamadım bile bu haftalarda bu kadar etkilenir mi tansiyon acaba diye dun yoldan geldik acaba o mu etkiledi yorgunluk susuzluk yaptj diye geliyor aklıma ama çok kötü oldum
Bol bol su iç dinlenirken. İyi geliyor. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun, alerji mi yaptı arı?

Geçmiş olsun cnm progestan iyi gelecek inşllah
Kan icinde pekmezin icine bir iki damla limon sıkıldığında kani yükselttiğini duymuştum

Geçmiş olsun,progestan iyi gelir ben hamileliğin başından beri kullanıyorum.
Kan değerin kaç çıktı? Benimde düşmüş 8.9 a . Oğlumda da 7 den yukarı çıkmıyordu en sonunda kan verilmişti. Pek yemeyle içmeye olacak şey değil aslında daha kuvvetli şeyler lazım. İğne serum vb.

Kızlar a101deki nohut battaniye patik agiz mendili mama önlüğünu aldim aksamdan açılır diye gittim ve buldum bilginiz olsun nohut battaniye civilde e bebekte bakmistim cok kaygan malını hiç begenmemistim ve 70 kusur tl idi.a101deki nohut battaniye cok iyi begendim yakinsa gidin bi bakin derim kızlar aksamdan açtılar burda aldim nasil mutlu oldum😂😂

Kızlar iyi akşamlar uzun süredir yazamıyorum yazacaklarım biraz uzun size sorularım var.
Geçec hafta 20 haftalıkken kontrol sırasında doktor biraz ağrı gözüktüğünü söyledi benimde 12 haftadan beri kasılmam oluyordu daha önce doğum yapanlar bilir böyle karnım taş gibi oluyordu ve o an hareket edemiyordum günde 5-6 kez ama çok umursamamıştım doktora bile söylememiştim doktor ağrı diyince onu söyledim doktor da o zaman bi progestan fitil başlayalım önlem olarak dedi geçen pazarsatesi başladım ama cumartesi gününden beri önce dirseklerim sonra kollarımın iç kısmı sonra da dizlerimde döküntüler olmaya başladı yanık gibi çok kaşınıyor ve sızlıyor sizlerin arasında hiç progestan kullanıp döküntüsü olan var mı yada böyle kasılması olup fitil kullanan yada kullanmayan
Merhaba bende bugün topiklerde bunu araştırıyordu. Vucudum dudaklarım dirsek içlerim çok kaşınıyor size ne dedi doktor

Kızlar a101deki nohut battaniye patik agiz mendili mama önlüğünu aldim aksamdan açılır diye gittim ve buldum bilginiz olsun nohut battaniye civilde e bebekte bakmistim cok kaygan malını hiç begenmemistim ve 70 kusur tl idi.a101deki nohut battaniye cok iyi begendim yakinsa gidin bi bakin derim kızlar aksamdan açtılar burda aldim nasil mutlu oldum😂😂
Sağlıkla kullansin bebisin cnm🥰 aslinda aklimdaydi benim kizim hastalaninca kaldi yarin kalirsa ürünler bakayim bende

Back
X