- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
Sağolasın canım, sen normalde hangi hastaneye gidyorsun? Senin hastanenin fiyatı nedir?Canım okanda fiyatları bilmiyorum cumartesi ayrıntılıya gireceğim okanda ama sorar burdan yazarım .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın canım, sen normalde hangi hastaneye gidyorsun? Senin hastanenin fiyatı nedir?Canım okanda fiyatları bilmiyorum cumartesi ayrıntılıya gireceğim okanda ama sorar burdan yazarım .
Bebeklerin cildiyle alakalı sanırım ben hep molfiks kullandım ilk kızımda bi kere prima bir kerede can bebe denemiştim pişik yapmıştı.Oyüzden molfiksden başka almamıştım o dönem.Ben cok küçük bi paket kullanmıştım ve sizdirmisti o yüzden vazgeçmiştim canım erkek bebeklerde mi oluyor bilmiyorum bu durum sızdırma yapmayan tek molfixidi yan bantları daha sıkı o yüzden galiba bende tekrar şans vermek istiyorum o zaman yeni çıkmıştı ama bilemiyorum pisigin önüne gecememistim denediklerim fayda etmemişti molfixde dahil o yüzden bilemiyorum
ben medara gidiyorum cnm doğum paketi almıştım ben 8 muayane tahliller ve doğum 4700 ...Sağolasın canım, sen normalde hangi hastaneye gidyorsun? Senin hastanenin fiyatı nedir?
Ben beylikdüzünde oturuyorum. Okan çok uzak gelecek bana. O yüzden baya kararsızımben medara gidiyorum cnm doğum paketi almıştım ben 8 muayane tahliller ve doğum 4700 ...
Çok uzakmış canım ben bu taraflardasın sandım.Bence eve yakın olması daha iyi olur.Ben beylikdüzünde oturuyorum. Okan çok uzak gelecek bana. O yüzden baya kararsızımFiyatı da çok olursa oraya gitmem heralde
![]()
Çok geçmiş olsun canım kanaman neden olmus acaba bi bilgi verdilermiKızlar merhaba, bir gün önce elimi at sineği ısırdı diye yazmıştım megersem arı sokmuşdevlet Hastanesi'nde kaos yaşadık resmen bir arı için. O kadar stresli bı akşamdı ki bu sabahta uyandım wcye gittim ilk kez bir iki damla kan gördüm. Hemen doktoruma ulaştım kanamam var diye hastaneye gittim. Şuan her şey yolunda çok şükür ama bayağı bir ağrım var Progestan başladık. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
![]()
Canım kırmızı eti bol tüket. Hap değil şurup kullanmaya calıs daha çabuk etkileşim sağlıyor. Kan şurubunu içerken portakal suyuna kat iç. Enzimleri daha da çok oluyor. Bir de kansızlık çok varsa bu hap ile değil iğne ile yükseltilmesi gerekir. Hap çok düşük kalır yanındaArı sokunca kan tahlili yaptılar bayağı bir kansızlık çıktı ferrum hapı günde 2ye çıkarttı doktor eğer önümüzdeki ay bir daha bu kadar düşük çıkarsa kan vereceklermiskan arttırmak için tavsiyesi olan var mı ? Ne yesem iyi gelir acaba
Güvendiğim doktorum okanda o yüzden canım. Baska doktorlara pek güvenemiyorum. Normal doğurursam bakalım gidemem sanırımÇok uzakmış canım ben bu taraflardasın sandım.Bence eve yakın olması daha iyi olur.
İyi yapmış allahtan benimki okulda.bol bol dinlen cnmYedim canım limon sıkmadım bol tuz attım içine biraz toparladı sanirim oglumu da babaannesi götürdü biraz dinlenecegim bakalım sende dikkat et
Pekmez iç canım o da iyi gelirArı sokunca kan tahlili yaptılar bayağı bir kansızlık çıktı ferrum hapı günde 2ye çıkarttı doktor eğer önümüzdeki ay bir daha bu kadar düşük çıkarsa kan vereceklermiskan arttırmak için tavsiyesi olan var mı ? Ne yesem iyi gelir acaba
Arı sokunca kan tahlili yaptılar bayağı bir kansızlık çıktı ferrum hapı günde 2ye çıkarttı doktor eğer önümüzdeki ay bir daha bu kadar düşük çıkarsa kan vereceklermiskan arttırmak için tavsiyesi olan var mı ? Ne yesem iyi gelir acaba
Bol bol su iç dinlenirken. İyi geliyor. Geçmiş olsun.Sagol canim size yazacaktım girip yazamadım bile bu haftalarda bu kadar etkilenir mi tansiyon acaba diye dun yoldan geldik acaba o mu etkiledi yorgunluk susuzluk yaptj diye geliyor aklıma ama çok kötü oldum
Geçmiş olsun, alerji mi yaptı arı?Kızlar merhaba, bir gün önce elimi at sineği ısırdı diye yazmıştım megersem arı sokmuşdevlet Hastanesi'nde kaos yaşadık resmen bir arı için. O kadar stresli bı akşamdı ki bu sabahta uyandım wcye gittim ilk kez bir iki damla kan gördüm. Hemen doktoruma ulaştım kanamam var diye hastaneye gittim. Şuan her şey yolunda çok şükür ama bayağı bir ağrım var Progestan başladık. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
![]()
Geçmiş olsun cnm progestan iyi gelecek inşllahKızlar merhaba, bir gün önce elimi at sineği ısırdı diye yazmıştım megersem arı sokmuşdevlet Hastanesi'nde kaos yaşadık resmen bir arı için. O kadar stresli bı akşamdı ki bu sabahta uyandım wcye gittim ilk kez bir iki damla kan gördüm. Hemen doktoruma ulaştım kanamam var diye hastaneye gittim. Şuan her şey yolunda çok şükür ama bayağı bir ağrım var Progestan başladık. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
![]()
Geçmiş olsun,progestan iyi gelir ben hamileliğin başından beri kullanıyorum.Kızlar merhaba, bir gün önce elimi at sineği ısırdı diye yazmıştım megersem arı sokmuşdevlet Hastanesi'nde kaos yaşadık resmen bir arı için. O kadar stresli bı akşamdı ki bu sabahta uyandım wcye gittim ilk kez bir iki damla kan gördüm. Hemen doktoruma ulaştım kanamam var diye hastaneye gittim. Şuan her şey yolunda çok şükür ama bayağı bir ağrım var Progestan başladık. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
![]()
Merhaba bende bugün topiklerde bunu araştırıyordu. Vucudum dudaklarım dirsek içlerim çok kaşınıyor size ne dedi doktorKızlar iyi akşamlar uzun süredir yazamıyorum yazacaklarım biraz uzun size sorularım var.
Geçec hafta 20 haftalıkken kontrol sırasında doktor biraz ağrı gözüktüğünü söyledi benimde 12 haftadan beri kasılmam oluyordu daha önce doğum yapanlar bilir böyle karnım taş gibi oluyordu ve o an hareket edemiyordum günde 5-6 kez ama çok umursamamıştım doktora bile söylememiştim doktor ağrı diyince onu söyledim doktor da o zaman bi progestan fitil başlayalım önlem olarak dedi geçen pazarsatesi başladım ama cumartesi gününden beri önce dirseklerim sonra kollarımın iç kısmı sonra da dizlerimde döküntüler olmaya başladı yanık gibi çok kaşınıyor ve sızlıyor sizlerin arasında hiç progestan kullanıp döküntüsü olan var mı yada böyle kasılması olup fitil kullanan yada kullanmayan
Sağlıkla kullansin bebisin cnmKızlar a101deki nohut battaniye patik agiz mendili mama önlüğünu aldim aksamdan açılır diye gittim ve buldum bilginiz olsun nohut battaniye civilde e bebekte bakmistim cok kaygan malını hiç begenmemistim ve 70 kusur tl idi.a101deki nohut battaniye cok iyi begendim yakinsa gidin bi bakin derim kızlar aksamdan açtılar burda aldim nasil mutlu oldum![]()