2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok tatlılar canım….Allah giydirmeyi kullanmayı nasip etsin 🙏🧿☺️ Bu arada kumaş önlükler çok kullanışlı olmuyor, ben ikeadan muşamba önlükler almıştım, çok pratik olmuştu, aklında olsun 👍🏻 Kızıma aldığım buydu 😉
Ay ne bileyim görmüşken aldim sadece 3 takimin önlüğü vardi ablam küçükken cok kusuyorlar al yinede dedi aldım ona da bir bakayım sagol canim😅amin ins🙏🤗

Heryerde oluyor o kuyruk canim esimi bile beklettigimi bilirim ben ahaha hatta bu ne olmuştu 😂😂😂annem tulbentlerden yapacak canım bunu bulunsun yinede diye aldım 😅
Evet eskiden öyleymiş valla 😍 ben 30 adet aldım ağız mendili. Çok kullanılıyormus

Koru çukurambara asla gitme derim, arkadaşım orada çalışıyor , her anlamda kötü bir yermiş…

medical parka karar verdim oraya başladım bende :)
Günaydın cnm çok iyi fiyat.
hamile kalmadan 1 ay önce almıştım :)

Kızlar günaydın 😍😍bizim de dün detaylı ultrasonumuz vardı oğluşumla☺️Çok şükür herşeyi iyi çıktı, sanırım en sona biz kalıyorduk. Böylece detaylı ultrason paniğini ben sonlandırmış bulunuyorum 😅 artık önümüzdeki şeker yükleme testlerini de atlatırsak Doğuma daha da yaklaşıyoruz 💕🥰🥰
en son ben kaldım cnm cumartesi gideceğim.gözünüz aydın darısı başımıza.
Maşallah cnm cok sevındım, artık kalmadı heralde demi girmeyen ultrasona? Cok şükür güzel haberler aldık herkesden, Allahın izniyle inşallah sağlıkla kavusucaz💞

daha ben varım nasipse inşAllah yarın da benim sıram
bi gelmedi günüm yaa :D

Ben ayakta kaldığımda oluyor. Bi anda kasılıyor karnım. Sanki sıkıyor kendini bebek . Hmen yatıyorum gevşiyor bi süre sonra. Soğuktada kasılıyor
Anladım canım hepimizde oluyor anladığım kadarıyla, normal bi durumdur diye düşünüyorum o zaman😌

İyi akşamlar arkadaşlar günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum 6 haftadır sanırım vücudun 1 haftadır aşırı kaşınıyor kollarım yüzüm kaş üstlerim böyle bir alerji yapar mı acaba yaşayan var mı ilk zamanlar yapmayıp sonradan yapar mı
Takviminizde 12. Haftayi görünce bi an için midem hala bulaniyormus gibi geldi o günleri anımsadım anında 😂 ilk hamileligimde doğuma kadar kullandım hiç yasamadim böyle yan etki

İyi akşamlar arkadaşlar günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum 6 haftadır sanırım vücudun 1 haftadır aşırı kaşınıyor kollarım yüzüm kaş üstlerim böyle bir alerji yapar mı acaba yaşayan var mı ilk zamanlar yapmayıp sonradan yapar mı
Bende de kaşıntı başladı. Hamileliğim ilk zamanlarından beri kullanıyorum. Kontrole gittiğimde soracağım. Ama bir arkadaşım demir hapının da böyle bir şeye sebep olabileceğini söyledi. Onda demir hapı kaşıntı yapmış şuruba geçmiş. Siz demir hapı kullanıyor musunuz

Bende de kaşıntı başladı. Hamileliğim ilk zamanlarından beri kullanıyorum. Kontrole gittiğimde soracağım. Ama bir arkadaşım demir hapının da böyle bir şeye sebep olabileceğini söyledi. Onda demir hapı kaşıntı yapmış şuruba geçmiş. Siz demir hapı kullanıyor musunuz
Bugün doktor demir vitamin progestan d vitamini hepsini bi bırak dedi anlamadım ki

Takviminizde 12. Haftayi görünce bi an için midem hala bulaniyormus gibi geldi o günleri anımsadım anında 😂 ilk hamileligimde doğuma kadar kullandım hiç yasamadim böyle yan etki
Hayırlı olsun sizinde bebeğiniz sağlıkla kucagınıza alın inşallah ilk gebelikte bende böyle bişey yaşamadım açıkçası ama bu kez Çok fenayım

Kizlar dizkapaklarim ,ayak baldirlarim Oyle cok agriyorki uyuyamiyorum magnezyum iciyorum ssoda içiyorum niye boyle agrilar oluyorki .

Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum…🙁 Geniz akıntım, gözümde ara ara yaşarma, kulaklarımda ve burnumda kaşıntı var, 1 haftadır böyleyim nerdeyse…10 gündür abimin kedisi bende…benimkisi alerjik rinit emin oldum artık, kedi bende alerji yaptı ve kedi haftasonuna kadar bende….Ben ki evlenmeden önce evde kedi de köpek de beslemiş insanım, kediye alerjim olduğuna pek inanmamıştım 3 gün önce gittiğim aile hekimi söylediğinde, kadın boğazında birşey yok seninki alerjik dedi…Az önce şu yazıyı okudum ve aynı semptomları gösteriyorum…kaç gecedir uyuyamıyorum bu geniz akıntısından dolayı….bu saat oldu hala ayaktayım…sabah ıhlamur içtim, akşamüstü nane -limon, demin de zencefilli ballı süt…akşam yemekte de et haşlama yaptım belki toparlarım diye, tam düzeliyor gibi oluyorum tekrar başlıyor..ağlamak istiyorum artık…yurtdışına gitti abim iş için, ben de kıramadım ki kedi köpek çok severim…hayvan da mübarek iki okşuyorsun hemen ısırıyor,,güya oyun yapıyor ama bunu alışkanlık haline getirmiş, ayaklarımıza saldırıyor ☺️🙄🙄 lök diye kucağıma oturuyor, çok sırnaşık kedi de sevmem yani, hayvana da gıcık olmaya başladım…haftasonu gelsin artık, bitsin bu işkence…🥴🥴🥴

Eklentiler

• 25240068-5B90-4214-B43C-30072BC14224.webp
    25240068-5B90-4214-B43C-30072BC14224.webp
    52 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum…🙁 Geniz akıntım, gözümde ara ara yaşarma, kulaklarımda ve burnumda kaşıntı var, 1 haftadır böyleyim nerdeyse…10 gündür abimin kedisi bende…benimkisi alerjik rinit emin oldum artık, kedi bende alerji yaptı ve kedi haftasonuna kadar bende….Ben ki evlenmeden önce evde kedi de köpek de beslemiş insanım, kediye alerjim olduğuna pek inanmamıştım 3 gün önce gittiğim aile hekimi söylediğinde, kadın boğazında birşey yok seninki alerjik dedi…Az önce şu yazıyı okudum ve aynı semptomları gösteriyorum…kaç gecedir uyuyamıyorum bu geniz akıntısından dolayı….bu saat oldu hala ayaktayım…sabah ıhlamur içtim, akşamüstü nane -limon, demin de zencefilli ballı süt…akşam yemekte de et haşlama yaptım belki toparlarım diye, tam düzeliyor gibi oluyorum tekrar başlıyor..ağlamak istiyorum artık…yurtdışına gitti abim iş için, ben de kıramadım ki kedi köpek çok severim…hayvan da mübarek iki okşuyorsun hemen ısırıyor,,güya oyun yapıyor ama bunu alışkanlık haline getirmiş, ayaklarımıza saldırıyor ☺️🙄🙄 lök diye kucağıma oturuyor, çok sırnaşık kedi de sevmem yani, hayvana da gıcık olmaya başladım…haftasonu gelsin artık, bitsin bu işkence…🥴🥴🥴
Canım cok gecmis olsun acaba gidip her ihtimale karsi covid testi mi yaptirsan🙄

Back
X