2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ateşim yok ama canım…kızım da öyle benim gibi , evde ikimiz kediyle daha haşır neşiriz çünkü…covid olsam eşimde olmaz mıydı, onda bir şey yok…🥴 hala uyuyamadım saat kaç oldu..
Herkese aynı semptomları yapmiyor canım illa ates olmasi gerekmez ki daha once virusu atlattin birde ustune aşı oldun hafif de geciriyor olabilirsin ins değilsindir yuzde 99 degilsindir ama ben tedbir olarak söyledim ne olur ne olmaz diye bisey kaybetmezsin için rahatlar diye insanin aklına geliyor sonuçta 😏

Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum…🙁 Geniz akıntım, gözümde ara ara yaşarma, kulaklarımda ve burnumda kaşıntı var, 1 haftadır böyleyim nerdeyse…10 gündür abimin kedisi bende…benimkisi alerjik rinit emin oldum artık, kedi bende alerji yaptı ve kedi haftasonuna kadar bende….Ben ki evlenmeden önce evde kedi de köpek de beslemiş insanım, kediye alerjim olduğuna pek inanmamıştım 3 gün önce gittiğim aile hekimi söylediğinde, kadın boğazında birşey yok seninki alerjik dedi…Az önce şu yazıyı okudum ve aynı semptomları gösteriyorum…kaç gecedir uyuyamıyorum bu geniz akıntısından dolayı….bu saat oldu hala ayaktayım…sabah ıhlamur içtim, akşamüstü nane -limon, demin de zencefilli ballı süt…akşam yemekte de et haşlama yaptım belki toparlarım diye, tam düzeliyor gibi oluyorum tekrar başlıyor..ağlamak istiyorum artık…yurtdışına gitti abim iş için, ben de kıramadım ki kedi köpek çok severim…hayvan da mübarek iki okşuyorsun hemen ısırıyor,,güya oyun yapıyor ama bunu alışkanlık haline getirmiş, ayaklarımıza saldırıyor ☺️🙄🙄 lök diye kucağıma oturuyor, çok sırnaşık kedi de sevmem yani, hayvana da gıcık olmaya başladım…haftasonu gelsin artık, bitsin bu işkence…🥴🥴🥴
Doğru canım kardeşiminde alerjisi var bazı kediler alerji yapmıyormus ama çoğusu yapıyormus. Onun uzun tüylülere alerjisi var. Kediş gitmeden geçmez hatta biraz daha sürer maalesef😔 insallah fazla sürmeden geçer ilac içmemişsn allahtan normal hastalık sanıp

Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum…🙁 Geniz akıntım, gözümde ara ara yaşarma, kulaklarımda ve burnumda kaşıntı var, 1 haftadır böyleyim nerdeyse…10 gündür abimin kedisi bende…benimkisi alerjik rinit emin oldum artık, kedi bende alerji yaptı ve kedi haftasonuna kadar bende….Ben ki evlenmeden önce evde kedi de köpek de beslemiş insanım, kediye alerjim olduğuna pek inanmamıştım 3 gün önce gittiğim aile hekimi söylediğinde, kadın boğazında birşey yok seninki alerjik dedi…Az önce şu yazıyı okudum ve aynı semptomları gösteriyorum…kaç gecedir uyuyamıyorum bu geniz akıntısından dolayı….bu saat oldu hala ayaktayım…sabah ıhlamur içtim, akşamüstü nane -limon, demin de zencefilli ballı süt…akşam yemekte de et haşlama yaptım belki toparlarım diye, tam düzeliyor gibi oluyorum tekrar başlıyor..ağlamak istiyorum artık…yurtdışına gitti abim iş için, ben de kıramadım ki kedi köpek çok severim…hayvan da mübarek iki okşuyorsun hemen ısırıyor,,güya oyun yapıyor ama bunu alışkanlık haline getirmiş, ayaklarımıza saldırıyor ☺️🙄🙄 lök diye kucağıma oturuyor, çok sırnaşık kedi de sevmem yani, hayvana da gıcık olmaya başladım…haftasonu gelsin artık, bitsin bu işkence…🥴🥴🥴
Çok geçmiş olsun canım, ayrı bi odada tutsanız biraz belki rahatlarsın acık, biliyorum hayvan için de zor olur ama sen şu anda hassas bir dönemdesin sonuçta 🤷🏼‍♀️😔

Canım normalde o kaşıntılara ve geniz akıntısına yatmadan önce yaprak adaçayı ile yapılan gargara çok iyi gelir ama hamileyken adaçayı kesinlikle içemiyoruz ama gargara yapabiliyor muyuz bilmiyorum.doktoruna sor istersen..gargara masum gibi geliyor ama Allah korusun once mutlaka araştırmak lazim.Çok geçmiş olsun

Kizlar bugun berbat idim oğlum cok.agladi kac gundur hep benim istedigim olacak modunda idi. Bende dün ki aşıdan basim ağrıyordu oturdum ağladım okula da yollamadim cocugu bir guzel ana ogul agladik bağırdık çağırdık. Ailemi özledim sanirim.hamilelikden dolayi daha da zor gelliyor gurbet. O kadar üzgün ve gergindimki bebegin de hic hareketini hissetmedim bugun :KK43:
Canim takma kafana bende gerginken hic hissedemiyorum kendimizi sıkmaktan. Rahatlayinca hissetmeye baslarsin.

Geçmiş olsun,progestan iyi gelir ben hamileliğin başından beri kullanıyorum.
Kan değerin kaç çıktı? Benimde düşmüş 8.9 a . Oğlumda da 7 den yukarı çıkmıyordu en sonunda kan verilmişti. Pek yemeyle içmeye olacak şey değil aslında daha kuvvetli şeyler lazım. İğne serum vb.
Evet bir ay sonraki tahlilde bu civarda çıkarsa serum veya direk eşimden kan alacağım artık 🙄

Kızlar günaydın, 🤗🌈 mesajlarınızı tek tek okudum geçmiş olsun dilekleriniz için ve kansızlığa karşı beslenme önerileriniz için teşekkür ederim hepsini uygulamaya çalışacağım inşallah önümde bir ay süre var eğer bir ay sonunda zaten kanım yükselmezse kan alacağım kesin çözüm 🎈

Neden kanamam olmuş diye doktora sordum, rahimde rahim ağzında veya bebeğin plasentasında herhangi bir kanama yok. Stres, çok uzun süre ayakta kalmak, bebeğin ani hareketleri, sık sık eğilmek, ağır kaldırmak vs bunlardan herhangi birisi sebep olabiliyormuş. Allah korusun eğer olur da sizin de az bir kanamanız olursa benim gibi panik yapmayın. Sakin sakin doktorunuzla iletişime geçersiniz ben çok korktum 🙄 bu haftalarda bebek iyice yerleşmeye başladığı için veya yukarılara çıkmaya başladığı için ufak tefek kanamalar demek ki olabiliyormuş. ❤️

Kizlar dizkapaklarim ,ayak baldirlarim Oyle cok agriyorki uyuyamiyorum magnezyum iciyorum ssoda içiyorum niye boyle agrilar oluyorki .
Bana da kramp giriyor sürekli, yastığımı yıkadım kurumadı 2 gecedir dönüp duruyorum, kabuslar görmeye başladım yine, bide muz ye cnm oda iyi geluyor diyolar

Geçmiş olsun cnm

Kizlar bugun berbat idim oğlum cok.agladi kac gundur hep benim istedigim olacak modunda idi. Bende dün ki aşıdan basim ağrıyordu oturdum ağladım okula da yollamadim cocugu bir guzel ana ogul agladik bağırdık çağırdık. Ailemi özledim sanirim.hamilelikden dolayi daha da zor gelliyor gurbet. O kadar üzgün ve gergindimki bebegin de hic hareketini hissetmedim bugun :(
Günaydın cnm bugün nasılsın? Kolay değil hem çocuk hem hamilelik, benim ilk bebeğim, durup dururken cok ağlıyorum sacma sapan şeylere, bebeklerimiz de etkileniyor ruh halimizden ondan hissedememisindir, bide uzanıp tek başına kalınca daha hareketli oluyorlar genelde

Kızlar biontech aşımı oldum rahatça bi nefes alabiliriz az çene yormadım burda hep ucundan döndüm dayanamadım en sonunda oldum tebriklerinizi alırım 😂😂
Sonunda ahaha😂😂😂 bol antikor olsun rahatladin mi bana baya rahatlama gelmisti ozellikle 2. dozdan sonra😂😂

Doğru canım kardeşiminde alerjisi var bazı kediler alerji yapmıyormus ama çoğusu yapıyormus. Onun uzun tüylülere alerjisi var. Kediş gitmeden geçmez hatta biraz daha sürer maalesef😔 insallah fazla sürmeden geçer ilac içmemişsn allahtan normal hastalık sanıp
Yok kuzum ilaç içmedim…bu kedi gelince başladı, öncesinde düşünüyorum birşeyim yoktu, kolay kolay hasta olan da biri değilim normalde bünyem sağlamdır…az kaldı haftasonuna dayanıyorum, ıhlamur içiyorum şimdi içine tarçın ve karanfil de attım iyi geldi sanki…😘👍🏻

Çok geçmiş olsun canım, ayrı bi odada tutsanız biraz belki rahatlarsın acık, biliyorum hayvan için de zor olur ama sen şu anda hassas bir dönemdesin sonuçta 🤷🏼‍♀️😔
Canım kedinin kumunu mamasını suyunu da salona koyduk zaten, geldiğinden beri öyle…geceleri de salona kapatıyoruz, kırılacak eşyalarımı kaldırdım, bütün koltuklara da battaniye serdim tırmalamasın diye..ama işte hergün kumunu ben temizliyorum, maske ve eldiven de takıyorum ama işte yeterli olmadı demekki…birkaç gün sonra geliyor abim, iyi bir temizlik yapıcam eşimle…( sağolsun süpürgeyi hep eşim yapar, ben de mopla yerleri silerim artık, toz falan alırım) 😘👍🏻

Back
X