- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
Çok haklısın canım. Peki 15 günde ayaklanabilir misin. Kim kalmıştı yanında ilk doğumunda. Benim bi annem, bi de ananem var. Baska kimsem yok. Kv falan hiç görüşmüyoruz zaten. Annemler de yanımda 40 gün kalsın isterim sanırımAmin cnm inşallah. Beslenmemize çok dikkat ediyoruz hayırlısıyla az kaldı atlattık sayılır inşallah.
Aman canım ihmal etme ilk fırsatta ol aşını. Biliyorsun bide 15 gün antikor oluşsun diye süre geçiyor. Asılı olanlar grip gibi geçirdiği için test yaptırmayan ve sürekli temas halinde olan çok insan var.
Oğlumda çok tecrübesizdim, sürekli panik halindeydim, şimdi düşünüyorum sanki doya doya yaşamamışım onun bebekligini.
Şimdi daha sakinim,ne.yaşayacağımı az çok biliyorum. Doya doya koklamak,anın tadını çıkarmak istiyorum bu kez. Bide oğlumda genel anestezi aldım ona çok pişmanım, şimdi kesinlikle spinal istiyorum ilk ben göreyim kızımı.
Haa bide lohusalik tam bir kabustu. İnsanlar kırılmasın diye diye 40 gün bana eziyet oldu şimdi yanımda 10-15 gün kalinsa yeter diyorum tek başıma daha kolay olur hersey.