2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
önerilen şu. memede uyudu diyelim yatagına koymadan hafif uyandırıp yataga koymak sonra piş piş diyebilirsin elini tutabilirsin sallamak da yok. yapmak istediğim bu inşallah.
Taamam sağol canım. İnsallah uygulayabiliriz 😊

Merhaba geçmiş olsun
Peki rahatlatıyor mu sizi acaba?
Benim sürekli burun akıntım ve hapşırma var.elimde sürekli peçete ile geziyrum.
Bu aralar havalar da rüzgarlı ve arkasından ya yağış ya fırtına geliyor , sizde o rüzgardan alerji olmuş olabilirsiniz birşeye karşı , bahsettiğiniz şeyler alerjik reaksiyonlar burun akıntısı hapşırık gözlerde kızarma yaşarma akma sürekli burun silme durumu tamamen alerji belirtileri . Tuzlu su ile burnunuzu temizleyin bol bol yüzünüzü yıkayın Evde süpürge yapacağınız saman maskenizi takın ne olur ne olmaz

Tecrübeli annelerim kafamı karıştıran bişey var benim, bebeğimizin hareketleri illa tekme demek mi? Kıpırdama hissediyorum ama her zaman tekme atmıyor, bazı günler az atıyor ama kıpırdalamalar hep aynı
Bu haftalarda kipirdama seklinde olur. Tekmeler son 2 ayda filan artiyor ozellikle son ay artik uyutmuyor :) bebislerimiz daha küçük insallah bir kac haftaya daha net tekmeleri olucak

Siper bilgiler gelmiş Bende deneyeyim hemen , kendimi düşünüyorum da evet bende suyu azalttım bu sefer yediğim pıt pıt yağ oldu sanırım . Ki dur daha kilo alacağımız zamana yeni girdik hepimiz vira bismillah 😂🤭🥰
Eevt canım ben de suyu azalttım ayaklarım ellerim şişiyor. Sabah limonlu su içtim ılık şekilde. Günde 3 lt yi zorlmaaya calısıyorum. Şişlik beni hep sinir etmiştir. Max 15 kg ile bitirmek istiyorum gebeliği😂

ben katlanan aldım ama evime de diğerleri sığmazdı. su koydum test ettim delik sızma falan yok. çok da az yer kaplıyor gönlümü fethetti 😄
Güle güle kullanın , nereden aldınız fotoğrafı var mj , ben kızlarımdan kalan herrşyi dağıtmıştım ama şimdi yine alıcaz . Burada alan alışveriş yalan arkadaşları okudukça heyecanlanıyorum ya 🥰😍🙏🏻

Kızlar günaydın, dün gece uyku arasında burnum aktı gibi oldu. O kadar uykum vardı ki uyanamadım. Sabah kalktım yastık kan olmuş burnum kanamış, yaşayan var mı aramızda normal mi bu?
Yaşamadım ama okuduğum makalelerde annenin kan basıncı yükseldiği için ara ara burun kanamasınolması normalmiş diye okudum Gebeliklerde , tekrarı olursa yine doktorunuza danışırsınız .

Günaydın teyzelerim 🥰 bu sefer çok şükür yüzünü gördük 🧿 o kadar hareketliydi ki tatlı yemeden gittim dr iyi ki yememişsin durmuyo diyo🤣🙈herşeyimiz yolunda çok şükür 🙏🏻
Ay maşallah 🧿 Allah’a şükür 🙏🏻 Sen ne tatlısın öyle küçük kuzucuk ya , nasıl heyecanlı bir duygu onu görmek ilk kez renkli de ya , bizde bu hafta yaşadık onu salı günü detaylı ultrasonda yüzünü gördük renkli de 🙏🏻💙❤️💐

Kızlar günaydın 🤗🤗❤️ artık karnım çok büyüdü yaaa oturup kalkarken çok zorlanıyorum bir tek ben mi böyleyim acaba 😂😂 özellikle uzanıyorum ya kalkmak için önce yana dönüyorum oturuyorum öyle kalkıyorum 😂😂😂
Maşallah ya ne güzel olsun artık büyüsünler hayırlıyla zamanını bekleyelim ninnaklrın. Karın iç yapısı dar olanların hemen dışına çıkıyor bebişler . Zaten bu aydan sonra herkesin Saklayamayacağı derecede topçukları belli olacak 😂😍😍 benimde küçük bir topçuk var önümde ayağa kalkınca aşağıda duruyor 😍

Bende herşeyi biriktirmisim bebek arabamda geldi kizlar cok memnun kaldim rengi de antrasit cok begendim onunda fotoyu atiyorum baya hafif geldi bana bilginize ben 1999 a aldim simdi fiyat 2399 olmuş.begendigim urunleri akakceden takibe aliyorum düşünce hemen bildirim geliyor son bir yılki en dusuk ve en yuksek fiyatlarinida görüyorsunuz.mesela son bir yilda aldigim bebis arabasi en cok benim aldigim fiyata düşmüş en yüksek de 3000 kusur diyodu direk aldim birde 9a böldü ekstra fiyat yansimadan😂
Çok güzelmiş annesi güle güle kullan 😍🙏🏻 Ay ne güzel sizleri gördükçe bende yavaştan hevesleniyorum , cinsiyeti öğrenince bi markanın 0-3 ay sweatiniwaldım sadece yavrum yazık başka bişeyimiz yok . 3. Olduğundan mı nedir 😂anneanne ve babaannelerimiz iş başında gerçi saolsunlar 😂

Mutlu hafta sonları güzel anneler 🤗 bu aralar çok sütten emzirmeden bahsedildi, sanırım ben ve benim gibi ilk bebeği olacak anneler bu konuda biraz korkuyoruz, umarım her şey yolunda gider 🤲 ben ilk günlerde sağım yapmak gerekirse diye bi göğüs sağma makinası almak istiyorum. Lansinoh tekli elektrikli uygun gibi ama hem çok iyi diyen hem çekişi az diyen de var. Kullanan varsa yorum yapabilir mi?

Mutlu hafta sonları güzel anneler 🤗 bu aralar çok sütten emzirmeden bahsedildi, sanırım ben ve benim gibi ilk bebeği olacak anneler bu konuda biraz korkuyoruz, umarım her şey yolunda gider 🤲 ben ilk günlerde sağım yapmak gerekirse diye bi göğüs sağma makinası almak istiyorum. Lansinoh tekli elektrikli uygun gibi ama hem çok iyi diyen hem çekişi az diyen de var. Kullanan varsa yorum yapabilir mi?
Cnm bende vae ben kullandim.memnun kaldim bana yetti calisan anneler zamani olmayanlar cekis gucunu az buluyor benim oyle sorunum olmadi.

Cnm bende vae ben kullandim.memnun kaldim bana yetti calisan anneler zamani olmayanlar cekis gucunu az buluyor benim oyle sorunum olmadi.
Teşekkürler canım, valla kişiye göre de değişen bişey sanırım ama mesela ben doğumdan sonra çalışmıycağım için çiftliye gerek duymuyorum, tekli işimi görür sanırım. Avent falan da çok pahalı. Mochi uygun ama o da çekmek için değilmiş, sütü çok olanların artan sütünü topluyormuş. Anlıycanız yine beyinler yandı bizim 🤯🤯😂😂

yok kıpırdamalarını harketlerini hiasediyorsun çogunluk normali bu. tekme de hissedersin ama daha çok kıpırdama hareket gibi hissediyorum
Sağol cnm icim rahatladı ya bazı günler bazı anlar oturup tekme atmasını bekliyorum strese giriyorum valla

Bu haftalarda kipirdama seklinde olur. Tekmeler son 2 ayda filan artiyor ozellikle son ay artik uyutmuyor :) bebislerimiz daha küçük insallah bir kac haftaya daha net tekmeleri olucak
Ay hadi bakalim son 2 aya isinlanmak istedim ☺️bazen korkuyorum tekme atmayınca, icim rahatladı sağol cnm

Ayy ben yürüyüşün y sini yapmıyorum😂 markete giidp geliyorum o kadar. Ayaklarım hep şişiyor ellerim şişiyor. İştahım benm de arttı😄 gece ayrı yiyorum gündüzleri ayrı. Bizim bence yapabileceğimiz şeyler karbonhidratı azaltıp bol su içip yürümek 😊 baska ne yaapbiliriz ki 😞 az yemeye çalışıyorum sonra bebişi düşünüyorum
Cok haklısın canım ya ekmek ve o türleri tatlıları kaldirmamiz lazım dediğin gibi su içmeyi arttiralim, evet bebisleri de düşünüp hareket etmek lazim❤

Eevt canım ben de suyu azalttım ayaklarım ellerim şişiyor. Sabah limonlu su içtim ılık şekilde. Günde 3 lt yi zorlmaaya calısıyorum. Şişlik beni hep sinir etmiştir. Max 15 kg ile bitirmek istiyorum gebeliği😂
Ah inşallah canım ya bende onu düşünüyorum sağ salim hayırlısıyla 13-14 le doğurur hayırlıysa 🥰💋

Nasılsın kuzum oğluşun nasıl , gittiniz mi doktora kontrole nasıl geçti ?
Iyiyim canim çok şükür oğluşumda iyimis teyzesi💙 doktor beyindeki kisti göremedi geçmiş dedi cok rahatladım şükürler olsun rabbime🤲 inşllah sağlıkla hepimiz kucağımiza alalim bebitolarimizi🥰

Merhaba canım, evet lazım oluyor emzirme makinesi ,bende ilk dogumumda kullanmistim mesela medela yi çok memnundum ondan ama baktım fiyatları çok uçmuş, bende arastiriyorum şuan benimki kardeşimde oda 2 çocuğunda da kullandi istemek için aradığında görmesine verdiğini ogrendim🤣ozamana bulamazsam makul birsey isteyeceğim artik

Ay evet 😍 3 şubat bizim evlilik yıldönümümüz 😇 denk gelmesine çok şaşırmıştım. Ama ben hiç sanmıyorum o tarihi görmemizi . Ocak 15ten itibaren bekliyorum ben 🙈 eğer 2.2.22 ye denk gelirse muhteşem bir tarih olur yalnız😍
Ay sakin bekleme bak heleki normal doğum düşünüyorsan son haftalar eziyet oluyor gecmiyor günler benim en son tarih 1 şubat herkes 15 şubat diye biliyor o kadar durmaz ama yinede 38 den önce beklemek çok sıkıntı 🙂

Back
X