2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ben bebek nasil bakilir ne edilir kitap almak istiyorumda var mi iyi dediginiz bir kitap?
Tracy hogg un iki tane kitabı var canım çok meşhur ben şimdi yeni annelere mucize çözümleri okuyorum yenidogan düzeni uyku yemekle ilgili şeyler anlatıyor birde ilk oğlumda gözde Erdoğanı merhaba hayat oyunla başlar kitabının çok faydası olmuştu hatırladığım diğerleri moda mod biraz sikiciydi ve kalıcı gelmedi bana ay ay da açıp bakabiliyorsun onlarda ikisi de farklı şey anlatıyor

Kuzular benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?🙏
Ben acele etme diyorum çünkü ben bu yatağı attım. Atmak zorunda kaldım. Hoplayan zıplayan bi bebekti kırdı en nihayetinde. Park yatak kullanacaksan hiç yatak alma derim. Az büyüsün rahat rahat genişçe doğrudan bazalı yatağa yada zevkinize kalmış başka birşeye geçin çünkü bu boşa masraf bizzat yaşadım

Tecrübeli anneler, unibaby bebek şampuanı hakkında bilginiz varmı? Bime gelecemiş salı günü. Bebek şampuanı hakkında pek bir bilgim yok dalin cok kurutuyor diyorlar, johnsos baby de çok katkı maddesi var benim gözümü yakmıştı. Unibaby hakkında fikrim yok
Unibaby annem almış canım orada kullanalım diye ve göz yakmayan formül yaziyormuydu tam hatırlamıyorum ama çok yandı gözleri hangi kutuydu tam hatırlamıyorum bilmiyorum içeriğe göre mi değişiyor göz yakması da yani yazıyor mu üzerinde ben toplu Dalın almıştım çok küçükken hala onu bitirmeye calisiyorum

İşte en çok izlenen videolardan yola çıkabiliriz . Bir de ilkadımlar instagram sayfası var. Doktorlar hep canlı yayın yapıyor. Hemşireler eğitim tarzı yayınlar yapıyor. Ben sürekli izliyorum. Mesela geçen uyku eğitimi vardı
Uyku eğitimi için ben baldan anneyi takip ediyordum hala bilgilendirici postlari duruyor mu bilmiyorum ama sadece sayfasını dikkatle inceledigimde çok rahat uygulanmıştım kendim instagramda bakabilirsin canım

Çok sağol canım 😊 şimdi baktımda ne kadar pahalıymıs şampuanı😮 benm şampuanım bile 20 tl bişey 🤣🤣 unibaby geliyormuş bime salı günü . Şans vereyim istiyorum. Konak problemi olursa mustela alırım o zaman. Ama her bebekte konak olmuyor
Konak problemi olursa hepimizin bildiği tarif anam babam usulünce zeytinyağını kafasına sürüp tersten tarayacaksin annesi 😂

Kizlar unibaby ,mustela , dalın cok bilinen markalar ama içerikleri malesef temiz değil. Ben oğlumda naturalive kullandim bi süre simdide siveno kullaniyorum.
Bu sayfaya bi göz atin derim.
Bende gördüm bunu siveno alacağım hacı şakir almıştım ve pişman oldum sonra farkedince

Aldıkça alıyorum çıkmak istiyorum bu bataktan 🙈 en önemli şeyimiz hala duruyo bebek arabası:(
Hiç bir fikrim yok alan oldu mu arkadaşlar ne önerirsiniz?
Ben 30. Haftamda herseyimi almış olmak istiyorum.32 de de çantamı hazırlamış olmak.
En yakın arkadaşım 34. Haftada aniden doğurunca kızcağız hiçbirşey yapamadı bezi bile yoktu yanında.
O nedenle erkenden hazır olsun beklesin fortmantoda.

Unibaby annem almış canım orada kullanalım diye ve göz yakmayan formül yaziyormuydu tam hatırlamıyorum ama çok yandı gözleri hangi kutuydu tam hatırlamıyorum bilmiyorum içeriğe göre mi değişiyor göz yakması da yani yazıyor mu üzerinde ben toplu Dalın almıştım çok küçükken hala onu bitirmeye calisiyorum
Uyku eğitimi için ben baldan anneyi takip ediyordum hala bilgilendirici postlari duruyor mu bilmiyorum ama sadece sayfasını dikkatle inceledigimde çok rahat uygulanmıştım kendim instagramda bakabilirsin canım
Konak problemi olursa hepimizin bildiği tarif anam babam usulünce zeytinyağını kafasına sürüp tersten tarayacaksin annesi 😂
Çok sağol canım tecrübeleri paylastıgın icin 😍 tamam uygulucam canım😊 bebe şampuanı neden göz yakar ki hepsini yakmayacak şekilde üretmeleri gerekiyor aslında 🤔

Aldıkça alıyorum çıkmak istiyorum bu bataktan 🙈 en önemli şeyimiz hala duruyo bebek arabası:KK43:
Hiç bir fikrim yok alan oldu mu arkadaşlar ne önerirsiniz?
Ben 30. Haftamda herseyimi almış olmak istiyorum.32 de de çantamı hazırlamış olmak.
En yakın arkadaşım 34. Haftada aniden doğurunca kızcağız hiçbirşey yapamadı bezi bile yoktu yanında.
O nedenle erkenden hazır olsun beklesin fortmantoda.
İnglesina Trilogy almayı düşünüyorum canım. Tek el ile kapanış özelliği hafifliği vs.
Alacaksan mutlaka pusetide olsun yanında. Kolay kapanan pratik kullanılan birşey al. Arabanız varsa bagaja sığma payını hesap et

Kizlar unibaby ,mustela , dalın cok bilinen markalar ama içerikleri malesef temiz değil. Ben oğlumda naturalive kullandim bi süre simdide siveno kullaniyorum.
Bu sayfaya bi göz atin derim.
Araştıracağım canım sağolasın😊

Aynen canım ya keske 😂 bu instagramda önerenlere pek güvenemiyorum reklam yaptıklarını düşünüyorum biraz.
Bu arada bu ipten çook şey yapılıyor tv battaniyesi, ev botu, çocuk halısı bi sürü şey yapılıyor 😍 ev botunu istiyorum yapmak aslında ama becerebilirsem tabii 😄
Benim kayınvalidem oğluma örmeye başlamış kadife ipten ☺️ Kızımda da sarısını örmüştü, çok kullanışlı oluyorlar , yumuşacık 🥰

Eklentiler

• 4AE4945F-CBF7-4688-9E7D-E934A7A91F10.webp
    4AE4945F-CBF7-4688-9E7D-E934A7A91F10.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 52
Aynen canim yanimda annem olacak ama o simdi eski usül diretir cogu büyüğümüz yalan yanlis büyüttü diye düşünüyorum 😂😂
Ya sorma, anneme kalsa çocuğu beş kat giydirme planı falan yapıyo, çocuğu zatürre yaparsınız siz diyo, bişey desem biz çocuk büyütmedik mi diyo, kırmamak için bişey demiyorum şu anda ama zorlanıcaz gibi 🤷🏼‍♀️ bi de itiraz edince vicdan azabı duyuyorum onların fedakarlıklarına karşın ben karşı geliyorum diye kendi kendime üzülüyorum. Dengeyi tutturmak şart bi şekilde

Tecrübeli anneler, unibaby bebek şampuanı hakkında bilginiz varmı? Bime gelecemiş salı günü. Bebek şampuanı hakkında pek bir bilgim yok dalin cok kurutuyor diyorlar, johnsos baby de çok katkı maddesi var benim gözümü yakmıştı. Unibaby hakkında fikrim yok
aman ha sakın alma canım. aldıgımda sarı olan şampuan turuncu kahveye döndü bir ay sonunda. nette de bunla ilgili çok şikayet var. resmen bozluluyor şampuan

Onlarınki tecrübe ama 😊 benimde annem olacak inşallah . Bu kezde kitapta öyle yazmıyor diye onlarla çatışmayalım da 😂
Yok canım da ablamin dogumda annem bebeği kundaklamak istemis neyse allem etmis kallem etmiş kundaklamış sonra doktor enisteme kızmış cocugu niye kundakliyirsunuz bi rahat bırakın diye😂😂😂

Ya sorma, anneme kalsa çocuğu beş kat giydirme planı falan yapıyo, çocuğu zatürre yaparsınız siz diyo, bişey desem biz çocuk büyütmedik mi diyo, kırmamak için bişey demiyorum şu anda ama zorlanıcaz gibi 🤷🏼‍♀️ bi de itiraz edince vicdan azabı duyuyorum onların fedakarlıklarına karşın ben karşı geliyorum diye kendi kendime üzülüyorum. Dengeyi tutturmak şart bi şekilde
Aynen canım denge şart. Ama iste bilmek lazim ki yanlis yaptiklarini anlamak icin onun icinde biseyler okucsm ins😅

Kızlar cok fena boğazım acıyor vapura binmiştim ctsi günü kapalı kismada oturmadim rüzgar carpti beni😥 faranjit alerjik riniti olan biri olarak ben surekli ust solunum yolu enfeksiyonu olurum ilerlerse yandim ağır geciyor ve antibiyotiksiz hic gecmez🙄bugun dr a gidicem ona da soylicem ne yapmam gerektigini.uyandim balli süt yapip ictim bogazim cok hafif yumusadi ama hala acio.tavsiyelerinizi alırım 😑

Kızlar cok fena boğazım acıyor vapura binmiştim ctsi günü kapalı kismada oturmadim rüzgar carpti beni😥 faranjit alerjik riniti olan biri olarak ben surekli ust solunum yolu enfeksiyonu olurum ilerlerse yandim ağır geciyor ve antibiyotiksiz hic gecmez🙄bugun dr a gidicem ona da soylicem ne yapmam gerektigini.uyandim balli süt yapip ictim bogazim cok hafif yumusadi ama hala acio.tavsiyelerinizi alırım 😑
Geçmiş olsun cnm benimde okur az bir ruzgara cikayim boğazım agrir faranjitte oldugu icin ses kısıklığına kadar gider .Surekli ilik birseyler icmeye calis cnm ben ağırdı zaman ilik siyun icine bal katiyorum rahatlıyorum birazda olsa

Back
X