- 25 Mayıs 2017
- 5.292
- 8.066
- 148
Yok canım senin attığın şeye baktım ama benimki öyle değil galiba aynı zamanda atmışız uyusma değil sanki çok halsiz ve yorgun gibi agri oluyor kalkıp az yürüyünce hemen geçiyoruyuşma oluyor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım senin attığın şeye baktım ama benimki öyle değil galiba aynı zamanda atmışız uyusma değil sanki çok halsiz ve yorgun gibi agri oluyor kalkıp az yürüyünce hemen geçiyoruyuşma oluyor mu ?
Benim çok değişti hamileliktrn sonra adet belirtilerim önceden karnim agrirdi az bisey hamilelikten sonra mideme ve başıma vuruyor midem çok bozuluyor başım çok ağrıyor başımın ağrısına aslında epiduralede bağlıyorum ama özellikle adet döneminde migren gibi olmaya başlamıştım canım inşallah seninki geçer gider siddetli agri olması durumuBende kist olmadığı halde coook ağrılı geçer adetlerim. Çalışırken iizn alırdım. İnan varya 6 saat kesintisiz sancı çektiğimi bilirim. Polikistik over var ben de o da ağrılı geçirtiyormus adetlerihamilelikte öyle rahat ettim ki . Her ay sancı derdinden psikolojim bozuluyordu. Adet olmadan 1 hafta öncesine huyum değişiyor resmen. Çok ağrılar çektiğim için normal doğururum korkmam diyorum artık
![]()
İnsallah canım tek isteğim o vallahi. Normal doğum yaparsam belki geçer sonrasında diyorum. Ama annemde aynı benim gibi. 2 normal doğum yapmasına rağmen annemin hala ağrılı geçiyor. Genetik birşey sanırımBenim çok değişti hamileliktrn sonra adet belirtilerim önceden karnim agrirdi az bisey hamilelikten sonra mideme ve başıma vuruyor midem çok bozuluyor başım çok ağrıyor başımın ağrısına aslında epiduralede bağlıyorum ama özellikle adet döneminde migren gibi olmaya başlamıştım canım inşallah seninki geçer gider siddetli agri olması durumu
Ben hala olamadım 1 ay sonra olacağım bugün 2. Doz covid aşımı oldum mecbur gec kalacak 30 a kadar olabiliyor sıkıntı olmuyor diye biliyorum ki ne olur ne olmaz tek doğum değil başka bi sıkıntı olur diye olmak istiyorum benMerhabalar tetanoz aşısı ile ilgili bir şey danışmak istiyorum. Eylülun son haftası covid aşımı olduğum için sağlık ocağındaki hemşire ekimin üçüncü haftası gel ilk doz tetanoz aşını yapalım dedi. O zaman 24. Haftamda olacağım geç kalmış sayılmam değil mi? Esimde olma boşver diyor.
Galiba öyle canım bilemiyorum neye göre ama normalde başım çok ağrımisti benim ya yuzyilin icadı bence epidural heleki normal doğumda ama sonrası cidden sıkıntı oldu bende su an olamam zaten fitigim var sezeryanda belki daha farklidirİnsallah canım tek isteğim o vallahi. Normal doğum yaparsam belki geçer sonrasında diyorum. Ama annemde aynı benim gibi. 2 normal doğum yapmasına rağmen annemin hala ağrılı geçiyor. Genetik birşey sanırımKardeşimin de aynı maalesef. Bu tarz işler genetik oluyor. Ama dediğin gibi epidural olursam belki baş ağrım bel ağrımda eklenir
Yapan doktorlada alakalıymıs, kişiye göre de değişiyormus . Ben de prenses doğum düşünüyordum. Baya ağrı çektikten sonra epidurali uyguluyorlarmıs. Değermi baş ağrısı vs çekmeye bilemedim. Sezaryen olursa epidural istiyorum amaGaliba öyle canım bilemiyorum neye göre ama normalde başım çok ağrımisti benim ya yuzyilin icadı bence epidural heleki normal doğumda ama sonrası cidden sıkıntı oldu bende su an olamam zaten fitigim var sezeryanda belki daha farklidir
Kesinlikle ben zaten çekmiştim sanciyi anestezi doktoru yapjyor doktor hiç karışmıyor ama agri kesicili son 1 saat ancak geçti o zamana kadar 8 cm acilma olmuştu bile annemde şimdi son zaman agri daha kötü olur diyor ama bilmiyorum sadece son anı çok çekmedimYapan doktorlada alakalıymıs, kişiye göre de değişiyormus . Ben de prenses doğum düşünüyordum. Baya ağrı çektikten sonra epidurali uyguluyorlarmıs. Değermi baş ağrısı vs çekmeye bilemedim. Sezaryen olursa epidural istiyorum ama
O kadar doğru ki
Ben de pek güzel yiyordum, hep aç gibiydim. 1 kilo aldım sadece ama bugün şeker yüklemesi yapıldı, 184 çıktı. Bana diyet yolları görünüyor galibaYa kızlar bugün uzun bir aradan sonra ilk kez yine ne yesem doymuyorum, sabah hissettim bakıyım dedim aç karnına 85çıktı şekerim, tokken bakmayı unuttum, sanki yediklerim dipsiz bir kuyuya gidiyorsabah tartıldım ilk hamile kaldığım kilodan +5kg olmuşum
hayırlısı olsun bakalım, sizde de oluyor mu böyle doymama atakları arada?
Normal, benim de ayakları oradaArkadaşlar benim tekmeleri hareketleri tam özel bölgeden göbeğe geçiş alanı var ya çizgi mi desem ne desem bilemedim oralarda hissediyorum normal mi acaba?
Ben tetanozu cuma oldum. Hemşire topraktan bile geçebilir, çok önemli bir aşı dedi.Merhabalar tetanoz aşısı ile ilgili bir şey danışmak istiyorum. Eylülun son haftası covid aşımı olduğum için sağlık ocağındaki hemşire ekimin üçüncü haftası gel ilk doz tetanoz aşını yapalım dedi. O zaman 24. Haftamda olacağım geç kalmış sayılmam değil mi? Esimde olma boşver diyor.
EvetSizinde ilk doz olacak değil mi
Teşekkürler
Yok cnm bana doktorum 21 de biontech ikinci Doz olmamı istedi, bi ay sonra da tetanoz ol dedi, gec kalma olsa söylerdiMerhabalar tetanoz aşısı ile ilgili bir şey danışmak istiyorum. Eylülun son haftası covid aşımı olduğum için sağlık ocağındaki hemşire ekimin üçüncü haftası gel ilk doz tetanoz aşını yapalım dedi. O zaman 24. Haftamda olacağım geç kalmış sayılmam değil mi? Esimde olma boşver diyor.
Benim sağlık ocağındaki hemşire takıntılı ya doktorun kağıt yazsin olabilir aşı diye dedi, doktorum da yazmam yapmak zorunda diyorBen hala olamadım 1 ay sonra olacağım bugün 2. Doz covid aşımı oldum mecbur gec kalacak 30 a kadar olabiliyor sıkıntı olmuyor diye biliyorum ki ne olur ne olmaz tek doğum değil başka bi sıkıntı olur diye olmak istiyorum ben
Aynen doktorun oyle bir kağıt vermesi gerekmez kanunen de hemsire yapmak zorundaki artik hamileler 3 aydan sonra olmali diye guncelleme geldi neyin kafasinda acabaBenim sağlık ocağındaki hemşire takıntılı ya doktorun kağıt yazsin olabilir aşı diye dedi, doktorum da yazmam yapmak zorunda diyor![]()
Yok cnm yanlış anlattım, tetanoz için kağıt istedi, ne alaka anlamadımAynen doktorun oyle bir kağıt vermesi gerekmez kanunen de hemsire yapmak zorundaki artik hamileler 3 aydan sonra olmali diye guncelleme geldi neyin kafasinda acaba![]()
O daha da saçmaYok cnm yanlış anlattım, tetanoz için kağıt istedi, ne alaka anlamadım
Ben 28. haftada olacağım tek doz tetenoz aşısı. Onun öncesinde doktorum istemiyor, kasık ağrısı yapabilir diyor.Merhabalar tetanoz aşısı ile ilgili bir şey danışmak istiyorum. Eylülun son haftası covid aşımı olduğum için sağlık ocağındaki hemşire ekimin üçüncü haftası gel ilk doz tetanoz aşını yapalım dedi. O zaman 24. Haftamda olacağım geç kalmış sayılmam değil mi? Esimde olma boşver diyor.
Bütün hamilelik boyunca mı 1kg aldın, ben şokBen de pek güzel yiyordum, hep aç gibiydim. 1 kilo aldım sadece ama bugün şeker yüklemesi yapıldı, 184 çıktı. Bana diyet yolları görünüyor galiba
Normal, benim de ayakları orada
Ben tetanozu cuma oldum. Hemşire topraktan bile geçebilir, çok önemli bir aşı dedi.
Niye girmiş oyle triplereBenim sağlık ocağındaki hemşire takıntılı ya doktorun kağıt yazsin olabilir aşı diye dedi, doktorum da yazmam yapmak zorunda diyor![]()