Kızlar benim kocam tarafı da ayrı bi hikaye

annesi babası çok önceden ayrılmış, kayınpeder bizim düğüne bile teşrif etmedi, kayınvalidem geldi sanki düğün yapmış gibi salındı bi çeyrek altın bile takmadı, düğünü eşimin amcası yaptı durumu çok iyi olduğu ve kayınpederin yapmadıklarını yapmak kocamı eksik bırakmamak için, anlıycağınız benim kv ve kpden 1g altın bir mendil hediyem yoktur. Sonra eşim babasıyla barıştı annesiyle küstü. Ben ikisiyle de hep konuştum, yine de saygıda kusur etmedim, eşim konuşmasa da aradım hal hatır sordum, çocuklarından haberleri olsun en azından dedim, kv arayıp bebeği beni sorar arada, çok sever beni ama oğluyla konuşmadığı için gelemiycek doğumda, kp zaten hasta gelemez büyük ihtimalle, ikisi de başka şehirdeler, zaten hiç bi katkıları da olmayacak doğal olarak, beklentim de yok, bazen böyle olması iyi kafam rahat diyorum, bazen keşke daha farklı olsaydı diyorum. İşte böyle hepsi çeşit çeşit anlıycağınız, yapacak bişey yok. Yeter ki biz de bebeklerimiz de iyi olalım da hepsi uzak olsun, kimse başımızı ağrıtmasın