- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim 30 derece de yıkadım 400 devirdeCanım 30da yıkayınca hiç boya atmaz ama 40 60 derecede boya bırakır yüksek derecede mi yıkadın acaba
Hayır canım eliyle bakıyor. İçeri elini sokup parmağıyla rahim ağzını yokluyor. O ördek dediğin alet speculum genelde onunla mantar enfeksiyon va varmı diye içeriyi açtırıp bakıyorlar. Ama çatı olayı hem can yakıcı hemde gerçekten doğumu tetikleyici birşey. Bu sebeple 38 den önce yapılması da önerilmez doktorlar tarafındanda
Ben benEvet ve adını hatırlamadığım birinin daha salı günü salıyı sallıcaz hepimiz güzel haberlerle inşallah![]()
Canım ben daha önce de 28.haftaydi galiba ebe bakti acilmam var mi diye o da oyledir diye düşünüyorum. Sıkıntı olmamıştı. Benim dogum seklimin belli olmasi icin gerekli diye biliyorum canımÇatı muayenesinden emin misin canım? Bence yaptırma en azından 38 den önce. Kızımda benim ne sancım vardı ne açılmam vardı 38 de doktor dur bide çatıya bakalım dedi baktı bişey yok tamam dedi ertesi gün nişanım geldi akşamına suyum patladı. Çatı muayenesi tetikledi yani. Ben bu defa çatı muayenesi yaptırmayacağım
Utanilcak bisey yokki ayAyyy utancak ne var aslında ama ben de utanıyorum…Ki 6 yıllık evliyiz yani
Banyoda alırken görmek için büyük ayna aldırmıştım eşime, anam ayna da ıslanıyor hiç faydası olmadı
ben de ya görme engelli olsaydım , o insanlar nasıl yapıyordur diye dokunarak kesmeye başladım, elimle yokluyorum artık
![]()
3 kilo aldim duru canim ama benim nemliyken de bulaştı. O yuzden tekrar bi sıkıntı yasarsam aklimda bulunsun bu sagol canimCanım şundan alsanıza hepsini beyaz renkli aynı anda atsan bile akan rengi topluyor. Ben yeni aldığım herşeyi bunla yıkıyorum
Benim kayınvalidem de gazını çıkarırken sırtını sıvazlarmış elini kaldırmadan yukarı aşağı ki çok yanlış, gaz sürekli yukarı aşağı yer değiştiriyorEmzirdikten sonra gazını çıkarıyoruz ya, k.validem bunu bilmiyormus. Salıncak kurup çocuk bayılana kadar salliyolarmis neredeyse, tabi çocuk ağlamaktan yorulup uyuyormuş en sonunda.
K.validem oğlumun gazını çıkardıktan sonra güzel uyuduğunu görünce; '' ağğ benim çocukların gazını vardı da ondan mı uyumazlardi acaba '' dedi. Bende dedim ki günaydın anne![]()
Ya işte rahat olabilsek hiç düşünmesek ama elimizde değil bebek temiz eve gelsin istiyoruz haklı olarakUmutsuz ev kadınlarına hoşgeldinbenim alacağım kadınlar da pozitif araki kadın bulasın bu hastalık zamanı birde şimdi. Herşey dert ya herşeyyyyy bazen diyorum ki aman hepsi hallolur düşünme 2 dk sonra beynimi kemirmeye başlıyor halılar perdeler camlar.. Düzelicez inşallah be
![]()
Evet canım elini sokuyor tabi beş parmağıda değil iki parmak ile yapıyor ama olsun o bile yetiyorÇok korkunçmuş kız, elini sokuyor diyorsun doğru mu okudumiyi ki benim sezaryen olmuş ilki de öyle şeyler yaşamamışım
![]()
Valla aslında gerekli değil 38 den önce doğurmayı düşünmüyorsan bence 38 de baktır çatına. Başıma geldi gelen de çok kişi var çatı muayenesinden sonra suyu patlayan. Göze alırsan bişey diyemem de ben almam artıkCanım ben daha önce de 28.haftaydi galiba ebe bakti acilmam var mi diye o da oyledir diye düşünüyorum. Sıkıntı olmamıştı. Benim dogum seklimin belli olmasi icin gerekli diye biliyorum canım
Benim doktorum erkekAllahtan kadın canım doktorum
Eskiden Beraber çalıştığım doktorum. Asistanıydım onun belki ondan rahat davranıyor utanmadığımıda biliyorama ufacık tüy olsa utanırım ben. Göbüşümde tüyler çıkmış onları bile aldım kısaltıcıyla
![]()
Evet gelirler inşallah ya hastane çantasınıda az evvel kapattımYa işte rahat olabilsek hiç düşünmesek ama elimizde değil bebek temiz eve gelsin istiyoruz haklı olarak![]()
Yok canım bu attığım mendil. Yıkarken makinanın içine bu mendilden Birtane atıyorsun. Akan renk olursa hemen bu mendile toplanıyor. Deterjan degil bu.3 kilo aldim duru canim ama benim nemliyken de bulaştı. O yuzden tekrar bi sıkıntı yasarsam aklimda bulunsun bu sagol canim![]()
Çok zor canm işin , ah ah böylelerine ceza verecekler aslında alışacaklar temizliğe işe güce. NerdeeeYok asmaz elinden gelse sen as derbulunacak bi çare ya ama bu çarenin içinde kocam yok maalesef
![]()
Kız ben robotu aldığımdan beri daha bir kere mobunu çalıştırmamıştım bugüne kadar meraktan bile açmadım düşün 1.5 ay oldu alalı. Ben kendim siliyordum mis gibi kokuyordu ilk defa bugün mobunu da açtımNe kadan da titiz hatunlarsınız. MaşallahTemizliğe dair yaptığım tek şey robot süpürgesinin düğmesine basmak
![]()
Biz sezeryanız zaten bize çatı yapmaz artıkBenim doktorum erkekama çok esprili biri, gülmekten utanmaya vakit kalmıyor ki örtü olur her zaman, eli de çok hafiftir
![]()
Benim bir ara beyazlik olmustu cok az sonra olmadi. Simdi de yok sut ile ilgili herhangi bir emareKizlar sütünüz gelmeye başladı mi özellikle ikinci, üçüncü bebelerin annesi benim yara göğsümden kendiliginden damla damla gelir oldu oglumda doguma kadar süt çıkmamıştı.
Nasil cikartiyorsunuz?Çok iyi yapmışsınBebeğin gazını doğru çıkarmayı ben öğrettim kayınvalideme de anneme de mesela
Kızıma hamileyken o kadar çok video ve makale okumuştum ki…
bazen ama teori pratiğin gerisinde kalabiliyor, eminim sen de çok iyi bir anne olacaksın, kendine güven
Şimdi kayınvalidem de annem de benim anneliğimi çok takdir ediyorlar, boynuz kulağı geçti misali
![]()
Eminim cok insan ister bunu :) insanlar 40 haftayi geciyorlar dogum baslasin istiyorlar da bu cati muayenelerinin hic faydasi oldugunu duymadim. Daha once okumustum dogumu bebek baslatir sizin yapabileceginiz bir sey yok diye. Benim de bir kac hafta evvel agrim, sancim oldu o zaman doktor baktı herhangi bir yumuşama, açılma var mı diye, çok şükür o gün bugundir yok birşey.Çatı muayenesinden emin misin canım? Bence yaptırma en azından 38 den önce. Kızımda benim ne sancım vardı ne açılmam vardı 38 de doktor dur bide çatıya bakalım dedi baktı bişey yok tamam dedi ertesi gün nişanım geldi akşamına suyum patladı. Çatı muayenesi tetikledi yani. Ben bu defa çatı muayenesi yaptırmayacağım
Doğurana kadar beklesin işler son 1 ay kaldı çoğumuzun riske atmayalım kendimizi canım. Silmek falan nedir robot ne güne duruyoKız ben robotu aldığımdan beri daha bir kere mobunu çalıştırmamıştım bugüne kadar meraktan bile açmadım düşün 1.5 ay oldu alalı. Ben kendim siliyordum mis gibi kokuyordu ilk defa bugün mobunu da açtımutanmasam süpürgeye ayıp olmasın diye önce bi ben süpürcem sonra onu salcam ortaya da durumum el vermiyo
![]()