2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok korkunçmuş kız, elini sokuyor diyorsun doğru mu okudum 🙄😬🤭 iyi ki benim sezaryen olmuş ilki de öyle şeyler yaşamamışım 😮‍💨
Hayır canım eliyle bakıyor. İçeri elini sokup parmağıyla rahim ağzını yokluyor. O ördek dediğin alet speculum genelde onunla mantar enfeksiyon va varmı diye içeriyi açtırıp bakıyorlar. Ama çatı olayı hem can yakıcı hemde gerçekten doğumu tetikleyici birşey. Bu sebeple 38 den önce yapılması da önerilmez doktorlar tarafındanda

Çatı muayenesinden emin misin canım? Bence yaptırma en azından 38 den önce. Kızımda benim ne sancım vardı ne açılmam vardı 38 de doktor dur bide çatıya bakalım dedi baktı bişey yok tamam dedi ertesi gün nişanım geldi akşamına suyum patladı. Çatı muayenesi tetikledi yani. Ben bu defa çatı muayenesi yaptırmayacağım
Canım ben daha önce de 28.haftaydi galiba ebe bakti acilmam var mi diye o da oyledir diye düşünüyorum. Sıkıntı olmamıştı. Benim dogum seklimin belli olmasi icin gerekli diye biliyorum canım

Ayyy utancak ne var aslında ama ben de utanıyorum…😄☺️ Ki 6 yıllık evliyiz yani ☺️ Banyoda alırken görmek için büyük ayna aldırmıştım eşime, anam ayna da ıslanıyor hiç faydası olmadı 🤣 ben de ya görme engelli olsaydım , o insanlar nasıl yapıyordur diye dokunarak kesmeye başladım, elimle yokluyorum artık 🤣
Utanilcak bisey yokki ay😅

Canım şundan alsanıza hepsini beyaz renkli aynı anda atsan bile akan rengi topluyor. Ben yeni aldığım herşeyi bunla yıkıyorum
3 kilo aldim duru canim ama benim nemliyken de bulaştı. O yuzden tekrar bi sıkıntı yasarsam aklimda bulunsun bu sagol canim🤗

Emzirdikten sonra gazını çıkarıyoruz ya, k.validem bunu bilmiyormus. Salıncak kurup çocuk bayılana kadar salliyolarmis neredeyse, tabi çocuk ağlamaktan yorulup uyuyormuş en sonunda.
K.validem oğlumun gazını çıkardıktan sonra güzel uyuduğunu görünce; '' ağğ benim çocukların gazını vardı da ondan mı uyumazlardi acaba '' dedi. Bende dedim ki günaydın anne🤣🤣
Benim kayınvalidem de gazını çıkarırken sırtını sıvazlarmış elini kaldırmadan yukarı aşağı ki çok yanlış, gaz sürekli yukarı aşağı yer değiştiriyor 🙄🤣 oğlu da hep ağlamış 1 yaşına kadar ama ne ağlamak, hep anlatırlar, sebebi bu bence ☺️😃 normalde aşağıdan yukarı pat pat diye vurup eli enseye gelince yukarı kaldıracaksın ki gaz çıksın ve hep aşağıdan yukarı yapacaksın biliyorsun 😃 bunu da benim sayemde öğrendi ☺️

Umutsuz ev kadınlarına hoşgeldin 😂 benim alacağım kadınlar da pozitif araki kadın bulasın bu hastalık zamanı birde şimdi. Herşey dert ya herşeyyyyy bazen diyorum ki aman hepsi hallolur düşünme 2 dk sonra beynimi kemirmeye başlıyor halılar perdeler camlar.. Düzelicez inşallah be 😅
Ya işte rahat olabilsek hiç düşünmesek ama elimizde değil bebek temiz eve gelsin istiyoruz haklı olarak 😁🥰

Canım ben daha önce de 28.haftaydi galiba ebe bakti acilmam var mi diye o da oyledir diye düşünüyorum. Sıkıntı olmamıştı. Benim dogum seklimin belli olmasi icin gerekli diye biliyorum canım
Valla aslında gerekli değil 38 den önce doğurmayı düşünmüyorsan bence 38 de baktır çatına. Başıma geldi gelen de çok kişi var çatı muayenesinden sonra suyu patlayan. Göze alırsan bişey diyemem de ben almam artık 😂

Allahtan kadın canım doktorum😂
Eskiden Beraber çalıştığım doktorum. Asistanıydım onun belki ondan rahat davranıyor utanmadığımıda biliyor😂 ama ufacık tüy olsa utanırım ben. Göbüşümde tüyler çıkmış onları bile aldım kısaltıcıyla 🙈
Benim doktorum erkek ☺️😃 ama çok esprili biri, gülmekten utanmaya vakit kalmıyor ki örtü olur her zaman, eli de çok hafiftir ☺️

Ya işte rahat olabilsek hiç düşünmesek ama elimizde değil bebek temiz eve gelsin istiyoruz haklı olarak 😁🥰
Evet gelirler inşallah ya hastane çantasınıda az evvel kapattım 😂 bir iki eksiğim var ama kargodalar gelince eklerim onlarıda içine artık. Bişeyleri unuttum gibi hissediyorum inşallah yanlış hissediyorumdur 😂

3 kilo aldim duru canim ama benim nemliyken de bulaştı. O yuzden tekrar bi sıkıntı yasarsam aklimda bulunsun bu sagol canim🤗
Yok canım bu attığım mendil. Yıkarken makinanın içine bu mendilden Birtane atıyorsun. Akan renk olursa hemen bu mendile toplanıyor. Deterjan degil bu.

Ne kadan da titiz hatunlarsınız. Maşallah 😇Temizliğe dair yaptığım tek şey robot süpürgesinin düğmesine basmak 😂
Kız ben robotu aldığımdan beri daha bir kere mobunu çalıştırmamıştım bugüne kadar meraktan bile açmadım düşün 1.5 ay oldu alalı. Ben kendim siliyordum mis gibi kokuyordu ilk defa bugün mobunu da açtım 😂 utanmasam süpürgeye ayıp olmasın diye önce bi ben süpürcem sonra onu salcam ortaya da durumum el vermiyo 😂

Kizlar sütünüz gelmeye başladı mi özellikle ikinci, üçüncü bebelerin annesi benim yara göğsümden kendiliginden damla damla gelir oldu oglumda doguma kadar süt çıkmamıştı.
Benim bir ara beyazlik olmustu cok az sonra olmadi. Simdi de yok sut ile ilgili herhangi bir emare
Çok iyi yapmışsın 😃 Bebeğin gazını doğru çıkarmayı ben öğrettim kayınvalideme de anneme de mesela 🤗 Kızıma hamileyken o kadar çok video ve makale okumuştum ki…🧐 bazen ama teori pratiğin gerisinde kalabiliyor, eminim sen de çok iyi bir anne olacaksın, kendine güven 😍 Şimdi kayınvalidem de annem de benim anneliğimi çok takdir ediyorlar, boynuz kulağı geçti misali 😜
Nasil cikartiyorsunuz?
Çatı muayenesinden emin misin canım? Bence yaptırma en azından 38 den önce. Kızımda benim ne sancım vardı ne açılmam vardı 38 de doktor dur bide çatıya bakalım dedi baktı bişey yok tamam dedi ertesi gün nişanım geldi akşamına suyum patladı. Çatı muayenesi tetikledi yani. Ben bu defa çatı muayenesi yaptırmayacağım
Eminim cok insan ister bunu :) insanlar 40 haftayi geciyorlar dogum baslasin istiyorlar da bu cati muayenelerinin hic faydasi oldugunu duymadim. Daha once okumustum dogumu bebek baslatir sizin yapabileceginiz bir sey yok diye. Benim de bir kac hafta evvel agrim, sancim oldu o zaman doktor baktı herhangi bir yumuşama, açılma var mı diye, çok şükür o gün bugundir yok birşey.
Bunu hamileliğin başı için de derler. Ben bu hamileliğimde reglim gecikmeden önce doktora gittim. Gayet muayene etti, alttan ultrasonla baktı falan. Sonra hamile olduğumu öğrendim.

Kız ben robotu aldığımdan beri daha bir kere mobunu çalıştırmamıştım bugüne kadar meraktan bile açmadım düşün 1.5 ay oldu alalı. Ben kendim siliyordum mis gibi kokuyordu ilk defa bugün mobunu da açtım 😂 utanmasam süpürgeye ayıp olmasın diye önce bi ben süpürcem sonra onu salcam ortaya da durumum el vermiyo 😂
Doğurana kadar beklesin işler son 1 ay kaldı çoğumuzun riske atmayalım kendimizi canım. Silmek falan nedir robot ne güne duruyo

Back
X