2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben geçen hafta klozete oturdum tıraşlamaya başladım elimi bi çektim elim kan revan 🤪 eşim bir kızdı bana niye demedin ben yapardım diye ama çok utanırım ya. Heryerimi kesmişim görmeyince 🤣
Ay bende kesmiştim canım ödüm koptu varyaa. Resmen şoka uğradımm kontrol ettim kaç defa kanama nereden geliyor diye😂 hiç acımadı da . Merhem falan sürdüm de geçti. Valla ben de çok utanırım bazen öyle azıcık tüy oldugunda eşim görüyordu nasıl utanıyodum 😂

Yaaa bendemi saliya alsam 😂doktor istediğin zaman gel dedi bı sorun olursa hemen gel dedi de şükür herşey yolunda benim Perşembe hafta dönüyor diye Perşembe yada cuma gideyim dedim kontrole
Ben de cumaya aldım. 2 hafta sonra gel demişti tam iki hafta oluyor. Muayene ücreti de artmıs. Bu gittiğimde diyeceğim 1 hafta sonra geleyim bari kontrol olsun ücretsiz 🤓

Peki canım doğumda geldi mi yani önceden gelmesi farkediyor mu
Doğumda 3. Gün geldi ama benim sütüm boldu canım bence onunla alakası yok kızım boğum boğumdu doktor mama alsa kes mamayı derdim diyordu. Görümcemin 13. Haftada akmaya başlamıştı. 1 kere bile emziremedi 2 bebeğini de sütü yetmedi.

Doğumda 3. Gün geldi ama benim sütüm boldu canım bence onunla alakası yok kızım boğum boğumdu doktor mama alsa kes mamayı derdim diyordu. Görümcemin 13. Haftada akmaya başlamıştı. 1 kere bile emziremedi 2 bebeğini de sütü yetmedi.
Hayırlısı olsun o zaman hakkımızda 😂

Sağlık ocağına gitmiyor mu kimse kızlar beni ayın 5ine çağırdılar tahlil falan yaptıracağım gitmezsem ebe dakika başı arayıp bir güzel haşlar beni😂doktorda bir kaç tahlil verdi onlarida yaptırırım hazır oraya gitmişken bide troit baktirmam lazım, hamilelikte en sevmediğim şey su tahlil olayları yaaa🙄
Benim hemşire sağolsun aşırı ilgili hiç aramadı daha. Ama benim doktorum saglıik ocağında degil hastanede yaptırmam istiyo tahlilleri yanlış çıkabiliyomus asmde

bacak bacak üstüne atamıyorum, hem pubik kemiğim çok ağrıyor hem de karnım sıkışıyor :S

Kapalı anneler ve anne adayları bir şey sorcam, özel hastane de odaya yabanci erkek giriyor mu bilmiyorum temizlikci falan yani, başımızı neyle kapatcaz, yani yemeni koycam ama foto çekiniriz güzel olsun istiyorum, burda fiyonklu bone konusmustuk çok şıktı ama şimdi aklıma geldi, benim pijamalar yuvarlak yaka değil v yaka olup düğmeli olanlardan..eve geleceğimiz gün şalını güzelce yapip üzerine taç, kurdela falan mi taksam kızımla takim? Ne yapsam ne onerirsiniz
Canim temizlikciler bayan oluyor genelde eğer yakinlarinizdan gelecek varsa ona göre sal yapabilirsin
ben yanima hem şal hemde bone alacağım kayinbaba ve babamdan başka kimse olamaz diye düşünüyorum
Zaten doğuma giderken kimseye haber vermemeyi düşünüyorum yoksa anlayışız insanlar cok cevremde hastaneye doluşurlar

Hanımlar bir anda bacaklarımda hal gitti. Ayağa kalkamıyorum dizimin bağları çözüldü derlerya öyle oldu. Kaç saattir bu sekilde neden olur ki böyle birden🤔

Sağlık ocağına gitmiyor mu kimse kızlar beni ayın 5ine çağırdılar tahlil falan yaptıracağım gitmezsem ebe dakika başı arayıp bir güzel haşlar beni😂doktorda bir kaç tahlil verdi onlarida yaptırırım hazır oraya gitmişken bide troit baktirmam lazım, hamilelikte en sevmediğim şey su tahlil olayları yaaa🙄
Ben arasıra gidiyorum canım hemşire arıyor kalp atışlarını dinleyelim diye. Arada kan veriyorum. Ne tahlil istesem bakıyor doktor. İlacım bittiyse yazıyor

Kapalı anneler ve anne adayları bir şey sorcam, özel hastane de odaya yabanci erkek giriyor mu bilmiyorum temizlikci falan yani, başımızı neyle kapatcaz, yani yemeni koycam ama foto çekiniriz güzel olsun istiyorum, burda fiyonklu bone konusmustuk çok şıktı ama şimdi aklıma geldi, benim pijamalar yuvarlak yaka değil v yaka olup düğmeli olanlardan..eve geleceğimiz gün şalını güzelce yapip üzerine taç, kurdela falan mi taksam kızımla takim? Ne yapsam ne onerirsiniz
Tülbent götüreceğim erkek ziyaretçi gelmez bana zaten yine de yanımda bulunsun. Çıkarken de tulbent örter çıkarım hiç şal yapmam .
Resim için de tacım var onu takarım diyorum.
Ayyy kızlar bende cuma gidiyorum ayın 7sinde ,🤗🤗

Ben de cumaya aldım. 2 hafta sonra gel demişti tam iki hafta oluyor. Muayene ücreti de artmıs. Bu gittiğimde diyeceğim 1 hafta sonra geleyim bari kontrol olsun ücretsiz 🤓
Hepimiz hayırlı haberlerle gelelim inşallah 🥰🥰
Hanımlar bir anda bacaklarımda hal gitti. Ayağa kalkamıyorum dizimin bağları çözüldü derlerya öyle oldu. Kaç saattir bu sekilde neden olur ki böyle birden🤔
Tansiyon olctun mü cnm yada kan şekerin mi düştü acaba

Canım ben bone almayı düşünüyorum kurdeleli değil de üst kısmı büzgülü olanlardan. Foto çekilirken takarım dedim tabi yemenim de olur yanımda o hep durur başımda. Erkek çalışan olmuyor hastanelerde doktorlar oluyor erkek sadece onlardan rahatsız olmazsan sorun olmaz bence.. benim pijama da v yaka olanlardan nasıl olacak bilmiyorum sabahlıkla kapatırız foto çekilirken 😊

Çatı muayenesi ile alttan muayenenin farkı ne? Benim çatı muayeneleri bir tek doğumda olduğu için bir fark varsa hatırlamıyorum. Ama mesela bir kaç hafta önceki kontrolde dr bebeğin başına değdiğini söylemişti, o çatı muayenesi olmuyor mu?
Çatı muayenesinde rahim ağzına bakıyorlar iki parmak ile yokluyorlar arasında boşluk kaç cm vs gibi. Normal muayene daha yüzeysel oluyor vajen girişinden görebiliyorlar rahim ağzına kdar uzanmıyorlar ben bu şekilde biliyorum.

Zaten erkek kim gelecek ki. Doktorun kadınsa ziyarete de en fazla baban ve kayın pederin gibi dedeler gelir artık kalmadı hastalıktan o ziyaret işleri falan. Yemeni basit olur bana kalsa krem renk krep şal al şayet rahatsızlık duyacağın aile dışı biri gelirse geçirirsin başına ama krep şallarla çekimlerde çok güzel ve şık oluyor

Kızlar abim mac oynarken düşmüş kolunu kırmış 🤦‍♀️ beni aradi annemlere soyleme diye arkadaşı varmis yaninda hemen geldik hastaneye alci tutmamis tekrar röntgen falan cekinio ortapedici arkadasi geldi o halletti ama yine bakacaklarmis rontgen falan ay dua edin de tutsun alcisi🙏😔

Kızlar abim mac oynarken düşmüş kolunu kırmış 🤦‍♀️ beni aradi annemlere soyleme diye arkadaşı varmis yaninda hemen geldik hastaneye alci tutmamis tekrar röntgen falan cekinio ortapedici arkadasi geldi o halletti ama yine bakacaklarmis rontgen falan ay dua edin de tutsun alcisi🙏😔
Hay Allah ya geçmiş olsun canım bişey olmaz tutar inşallah alçısı merak etme sen 🙏

Ay geçmiş olsun😔😔

Geçmiş olsun canım 😑

Kızlar uyurken deli gibi mide yanması yapan şeyi buldum SU İÇMEK. Allah Allah diyordum yatmadan yemek yemeyi kestiğim halde neden cayır cayır midem yanıyor, her gece ilaç içtiğim için yatmadan su içince resmen yeni kesfettim su içmek midemi yakıyo böyle bi saçmalık olabilir mi

Back
X