- 13 Nisan 2021
- 501
- 1.117
- 28
- 31
Peki canım doğumda geldi mi yani önceden gelmesi farkediyor muYok canım ilkinde de gelmemişti şimdi de gelmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki canım doğumda geldi mi yani önceden gelmesi farkediyor muYok canım ilkinde de gelmemişti şimdi de gelmedi
Ay bende kesmiştim canım ödüm koptu varyaa. Resmen şoka uğradımm kontrol ettim kaç defa kanama nereden geliyor diyeBen geçen hafta klozete oturdum tıraşlamaya başladım elimi bi çektim elim kan revaneşim bir kızdı bana niye demedin ben yapardım diye ama çok utanırım ya. Heryerimi kesmişim görmeyince
![]()
Ben de cumaya aldım. 2 hafta sonra gel demişti tam iki hafta oluyor. Muayene ücreti de artmıs. Bu gittiğimde diyeceğim 1 hafta sonra geleyim bari kontrol olsun ücretsizYaaa bendemi saliya alsamdoktor istediğin zaman gel dedi bı sorun olursa hemen gel dedi de şükür herşey yolunda benim Perşembe hafta dönüyor diye Perşembe yada cuma gideyim dedim kontrole
Doğumda 3. Gün geldi ama benim sütüm boldu canım bence onunla alakası yok kızım boğum boğumdu doktor mama alsa kes mamayı derdim diyordu. Görümcemin 13. Haftada akmaya başlamıştı. 1 kere bile emziremedi 2 bebeğini de sütü yetmedi.Peki canım doğumda geldi mi yani önceden gelmesi farkediyor mu
Ben de varım cumacıSende cumaya al ikimiz cuma gitmiş olalim ayın 7 sinde![]()
Hayırlısı olsun o zaman hakkımızdaDoğumda 3. Gün geldi ama benim sütüm boldu canım bence onunla alakası yok kızım boğum boğumdu doktor mama alsa kes mamayı derdim diyordu. Görümcemin 13. Haftada akmaya başlamıştı. 1 kere bile emziremedi 2 bebeğini de sütü yetmedi.
Benim hemşire sağolsun aşırı ilgili hiç aramadı daha. Ama benim doktorum saglıik ocağında degil hastanede yaptırmam istiyo tahlilleri yanlış çıkabiliyomus asmdeSağlık ocağına gitmiyor mu kimse kızlar beni ayın 5ine çağırdılar tahlil falan yaptıracağım gitmezsem ebe dakika başı arayıp bir güzel haşlar benidoktorda bir kaç tahlil verdi onlarida yaptırırım hazır oraya gitmişken bide troit baktirmam lazım, hamilelikte en sevmediğim şey su tahlil olayları yaaa
![]()
Canim temizlikciler bayan oluyor genelde eğer yakinlarinizdan gelecek varsa ona göre sal yapabilirsinKapalı anneler ve anne adayları bir şey sorcam, özel hastane de odaya yabanci erkek giriyor mu bilmiyorum temizlikci falan yani, başımızı neyle kapatcaz, yani yemeni koycam ama foto çekiniriz güzel olsun istiyorum, burda fiyonklu bone konusmustuk çok şıktı ama şimdi aklıma geldi, benim pijamalar yuvarlak yaka değil v yaka olup düğmeli olanlardan..eve geleceğimiz gün şalını güzelce yapip üzerine taç, kurdela falan mi taksam kızımla takim? Ne yapsam ne onerirsiniz
Ben arasıra gidiyorum canım hemşire arıyor kalp atışlarını dinleyelim diye. Arada kan veriyorum. Ne tahlil istesem bakıyor doktor. İlacım bittiyse yazıyorSağlık ocağına gitmiyor mu kimse kızlar beni ayın 5ine çağırdılar tahlil falan yaptıracağım gitmezsem ebe dakika başı arayıp bir güzel haşlar benidoktorda bir kaç tahlil verdi onlarida yaptırırım hazır oraya gitmişken bide troit baktirmam lazım, hamilelikte en sevmediğim şey su tahlil olayları yaaa
![]()
Tülbent götüreceğim erkek ziyaretçi gelmez bana zaten yine de yanımda bulunsun. Çıkarken de tulbent örter çıkarım hiç şal yapmam .Kapalı anneler ve anne adayları bir şey sorcam, özel hastane de odaya yabanci erkek giriyor mu bilmiyorum temizlikci falan yani, başımızı neyle kapatcaz, yani yemeni koycam ama foto çekiniriz güzel olsun istiyorum, burda fiyonklu bone konusmustuk çok şıktı ama şimdi aklıma geldi, benim pijamalar yuvarlak yaka değil v yaka olup düğmeli olanlardan..eve geleceğimiz gün şalını güzelce yapip üzerine taç, kurdela falan mi taksam kızımla takim? Ne yapsam ne onerirsiniz
Ayyy kızlar bende cuma gidiyorum ayın 7sinde ,![]()
Hepimiz hayırlı haberlerle gelelim inşallahBen de cumaya aldım. 2 hafta sonra gel demişti tam iki hafta oluyor. Muayene ücreti de artmıs. Bu gittiğimde diyeceğim 1 hafta sonra geleyim bari kontrol olsun ücretsiz![]()
Tansiyon olctun mü cnm yada kan şekerin mi düştü acabaHanımlar bir anda bacaklarımda hal gitti. Ayağa kalkamıyorum dizimin bağları çözüldü derlerya öyle oldu. Kaç saattir bu sekilde neden olur ki böyle birden![]()
Canım ben bone almayı düşünüyorum kurdeleli değil de üst kısmı büzgülü olanlardan. Foto çekilirken takarım dedim tabi yemenim de olur yanımda o hep durur başımda. Erkek çalışan olmuyor hastanelerde doktorlar oluyor erkek sadece onlardan rahatsız olmazsan sorun olmaz bence.. benim pijama da v yaka olanlardan nasıl olacak bilmiyorum sabahlıkla kapatırız foto çekilirkenKapalı anneler ve anne adayları bir şey sorcam, özel hastane de odaya yabanci erkek giriyor mu bilmiyorum temizlikci falan yani, başımızı neyle kapatcaz, yani yemeni koycam ama foto çekiniriz güzel olsun istiyorum, burda fiyonklu bone konusmustuk çok şıktı ama şimdi aklıma geldi, benim pijamalar yuvarlak yaka değil v yaka olup düğmeli olanlardan..eve geleceğimiz gün şalını güzelce yapip üzerine taç, kurdela falan mi taksam kızımla takim? Ne yapsam ne onerirsiniz
Çatı muayenesinde rahim ağzına bakıyorlar iki parmak ile yokluyorlar arasında boşluk kaç cm vs gibi. Normal muayene daha yüzeysel oluyor vajen girişinden görebiliyorlar rahim ağzına kdar uzanmıyorlar ben bu şekilde biliyorum.Çatı muayenesi ile alttan muayenenin farkı ne? Benim çatı muayeneleri bir tek doğumda olduğu için bir fark varsa hatırlamıyorum. Ama mesela bir kaç hafta önceki kontrolde dr bebeğin başına değdiğini söylemişti, o çatı muayenesi olmuyor mu?
Zaten erkek kim gelecek ki. Doktorun kadınsa ziyarete de en fazla baban ve kayın pederin gibi dedeler gelir artık kalmadı hastalıktan o ziyaret işleri falan. Yemeni basit olur bana kalsa krem renk krep şal al şayet rahatsızlık duyacağın aile dışı biri gelirse geçirirsin başına ama krep şallarla çekimlerde çok güzel ve şık oluyorKapalı anneler ve anne adayları bir şey sorcam, özel hastane de odaya yabanci erkek giriyor mu bilmiyorum temizlikci falan yani, başımızı neyle kapatcaz, yani yemeni koycam ama foto çekiniriz güzel olsun istiyorum, burda fiyonklu bone konusmustuk çok şıktı ama şimdi aklıma geldi, benim pijamalar yuvarlak yaka değil v yaka olup düğmeli olanlardan..eve geleceğimiz gün şalını güzelce yapip üzerine taç, kurdela falan mi taksam kızımla takim? Ne yapsam ne onerirsiniz
Hay Allah ya geçmiş olsun canım bişey olmaz tutar inşallah alçısı merak etme senKızlar abim mac oynarken düşmüş kolunu kırmışbeni aradi annemlere soyleme diye arkadaşı varmis yaninda hemen geldik hastaneye alci tutmamis tekrar röntgen falan cekinio ortapedici arkadasi geldi o halletti ama yine bakacaklarmis rontgen falan ay dua edin de tutsun alcisi
![]()
Ay geçmiş olsunKızlar abim mac oynarken düşmüş kolunu kırmışbeni aradi annemlere soyleme diye arkadaşı varmis yaninda hemen geldik hastaneye alci tutmamis tekrar röntgen falan cekinio ortapedici arkadasi geldi o halletti ama yine bakacaklarmis rontgen falan ay dua edin de tutsun alcisi
![]()
Geçmiş olsun canımKızlar abim mac oynarken düşmüş kolunu kırmışbeni aradi annemlere soyleme diye arkadaşı varmis yaninda hemen geldik hastaneye alci tutmamis tekrar röntgen falan cekinio ortapedici arkadasi geldi o halletti ama yine bakacaklarmis rontgen falan ay dua edin de tutsun alcisi
![]()