2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım o biraz takıntı gibi işte. Yol kenarında ki basit mağazalardan da iyi giyinebilirsin ama içine sinmezse dediğin gibi yapacak bişey yok. Bu saydıklarını mesela sadece özel günlerde uygulasan. Annemler falanda kapalı marka giyinmezler hep pazardan butik mağazalardan yaparlar alışverişlerini şıktır da yani 🤭 bu biraz takıntı meselesi sanki. Kombin kısmına katılıyorum ayakkabıdır şaldır çantası uyumlu olmalı tabi. Ama günlük hayatta biraz basit giyinebilirsin. Yoksa hiçbi kapalı para yetiştiremezdi 🤭 özel günler için kaliteli 5 kombinin olsa seni idare eder bence
İşte takıntı zaten vardı açıkkende vardı kapandım hala öylede gidiyor. Lise okurken harçlıklarımı biriktirirdim gerekirse haftalarca aç kalırdım ama gider o parayla en nihayetinde bershka deri ceket alırdım yada Nike Ayakkabi alırdım öyle öyle yemez hep biriktirir alırdım o huy hala gidiyor işte bende. Önüne geçemiyorum Kırmızı odaya mı gitsem bende Gülseren hanıma çocukluk travması mı acaba 😂

Kapalı anneler ve anne adayları bir şey sorcam, özel hastane de odaya yabanci erkek giriyor mu bilmiyorum temizlikci falan yani, başımızı neyle kapatcaz, yani yemeni koycam ama foto çekiniriz güzel olsun istiyorum, burda fiyonklu bone konusmustuk çok şıktı ama şimdi aklıma geldi, benim pijamalar yuvarlak yaka değil v yaka olup düğmeli olanlardan..eve geleceğimiz gün şalını güzelce yapip üzerine taç, kurdela falan mi taksam kızımla takim? Ne yapsam ne onerirsiniz
Bone o anda çok rahatsız eder beni ben odada açık dururum foto cekinileceginde acik renk soft renk çiçekleri olan bi yazma aldım onu örteriz diye düşündüm ben o durumlara çok takılmıyorum ama iyi bi örnek değilim yani fotodan ziyade o an rahat etmeyi düşünüyorum eğer rahat ederim dersen sal ince pamuklu olanlari olabilir ben hep öyle görüyorum

Yokkk artik nstdemi parali yaa. Dogum en son 6.bindi simdi ne oldu acaba. 10gun kontrol sayiliyo para almiyola simdi hesapladimda sali 11.gün oluyo 😠
Olmaz mı canım valla geçen sancı çıkmıştı ya bende 180 serum ve iğne 25 nst 150 muayene ücreti ödemiştik bide magnezyum yazmıştı doktor oda 185 TL düşün artık hayat o kadar pahalı valla geçinmek hakikaten zor artık Allah herkesin yardımcısı olsun pazartesi git sen kesin o zaman canım bende 10gun dolmadan gideceğim işte inşallah cuma günü bı aksilik cikmazsa

Kızlar sağolun yeni geldik eve. Bana getirecektim abimi ameliyat gerekmedigi icin ablama geceyim arkadasin evi burda doktor arkadasi ugrayacak elinde sislik falan olursa ameliyata alcaklarmis sende araba kullanma ne olur ne olmaz hamilesin sana gelme dedim dedi oyle bıraktık ablama.annemle ablami arayinca bunlar bize bisi oldu sanmış benim sarj bitmişti.neyseki azicik iyi abim.ya bu hayatta her seyin basi saglik cidden diger her sey bos gereksiz. Ins sıkıntı cikmazda ameliyata gerek kalmaz iki ayri yerden kirilmis kol boydan boya alçıda 45 gun duracakmis.ay valla her seyin bası sağlık

Ah canım ne ugrastirmislar valla bu sağlık ocağı şans meselesi gerçekten valla hiç acıma pazartesi ara mutlaka et ağızlarına bı gebe var bide karşılarında hem ne fark edermiş 8inde yada şimdi tövbe tövbe iyice cildirmis herkes vallahi bende sağlık ocağında tahlil yapınca ikidir gidip almıyorum valla e-nabizdan bakıyorum banada baya ters sağlık ocağı uzak yani araba olmayınca minibüse binmek zorunda kalıyorum bu virüslü gunlerdede değmez zaten gitmeye doktora gerekli değerleri söylüyorum sonuç almadım enabizda boyle diye tamam diyor oda
Valla canim bana yurume 15 dk arabayla 3 dk arabayla inerim sıkıntı değil de neden ugrasayim onlarin sacmaligi yüzünden. Islerini yapsinlar yani yok ya valla yaptiklari tek sey insanlari sinir etmek baska bir sey degil

Bazı asm hemşireleri çok çok ilgili oluyor bazıları maalesef böyle mal. Benimki de iş yapmasın da gezsin modunda ne zaman baksam odada yok iniyorum bahçede arkadaşlarıyla. Aramaz sormaz zaten. Çalışası yok.
Iste onlari sikayet edeceksin canım ne salaklar ya aldigi para haram oylelerin Allah a havale ediyorum ben 🤦‍♀️

Bişey dicem size ya 😂
Ben yeni kapandım sayılır bi rüya gördüm ondan sonra kapandım ama kapanmam herkes tarafından şokla karşılandı o ayrı biraz süslü püslü açık saçık giyinen biri olduğum için. Neyse kapandım ben gene çok süslüyüm Allah affetsin, giyimim kuşamım adaplıdır ama makyaj desen o biçim, giyim desen herşey marka olacak şal illa ipekevi olacak falan tesettür dergilerinden fırlamış gibiyim. Neyse onuda Allah affetsin inşallah. Yalnız ben gelen kargoculara hala kapıyı açık açıyorum. Yani kafamı kapatamadan geliyorlar napiyim 🥺 her seferinde ah kızım sen kapandın yapma diyorum gene kapı çalıyo ben panik olup üstüme bişey alsamda saç baş açık açıveriyorum kapıyı. Gene Allah affetsin dicem ama diyemiyorum etmez çünkü 🤦🏼‍♀️ Yaşım 25 onun verdiği bi toyluk mu acaba bu durumu nasıl aşabilirim ya bana azcık nasihat verin ablalarım nolur (tatlı dille verin ama) 😅
Canim öncelikle hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına yani bunu isteyerek kapanmış olman daha güzel bence birşeylerin zaten zoraki olmasıni doğru bulmuyorum ben kapı çalınca kim o diyorum kargo dedikleri zaman bir saniye lütfen Diyorum ve portmantoya astigim bı yazmam var hemen onu kafama geçirip ustumede bir hırka alıyorum müsait değilsem tabi öyle acıyorum kapıyı sende mutlaka yakında bir yerde bir yazmayı hazırda tut o zman sıkıntı olmaz🥰

Bişey dicem size ya 😂
Ben yeni kapandım sayılır bi rüya gördüm ondan sonra kapandım ama kapanmam herkes tarafından şokla karşılandı o ayrı biraz süslü püslü açık saçık giyinen biri olduğum için. Neyse kapandım ben gene çok süslüyüm Allah affetsin, giyimim kuşamım adaplıdır ama makyaj desen o biçim, giyim desen herşey marka olacak şal illa ipekevi olacak falan tesettür dergilerinden fırlamış gibiyim. Neyse onuda Allah affetsin inşallah. Yalnız ben gelen kargoculara hala kapıyı açık açıyorum. Yani kafamı kapatamadan geliyorlar napiyim 🥺 her seferinde ah kızım sen kapandın yapma diyorum gene kapı çalıyo ben panik olup üstüme bişey alsamda saç baş açık açıveriyorum kapıyı. Gene Allah affetsin dicem ama diyemiyorum etmez çünkü 🤦🏼‍♀️ Yaşım 25 onun verdiği bi toyluk mu acaba bu durumu nasıl aşabilirim ya bana azcık nasihat verin ablalarım nolur (tatlı dille verin ama) 😅
Hayatta en nefret ettigim sey kendisine bakmadan insanlari yargilayanlar! Kimsenin sana bir sey demeye hakki yok canım herkesin kendi secimi kendi davranışları kimse yargılayamaz seni. Benim babam emekli imam cok sıkıntı cektim bu konuda ondan ifil olurum kendilerine bakmazlar sana bi ton laf ederler.ben kendim isteyerek kapandim lise hazirlikta minicik etegi olan arkadas ben azicik etegimin boyunu kestirdim diye bana laf ediyor sen kimsin dedim ya once kendine bak sen duzgun ol ki bana laf de demistim oyle kalakalmisti🤣🤣 canim senin yaslarda bende oyleydim hatta topuklu cok severdim ben zamanla geciyor gidiyor hepsi alışırsın sende merak etme.ben oyle zamanlarda bi saniye diyorum kapidakine acmadan sonra uzerime bisiler giyip oyle açıyorum zamanla sende alışırsın merak etme

Canim öncelikle hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına yani bunu isteyerek kapanmış olman daha güzel bence birşeylerin zaten zoraki olmasıni doğru bulmuyorum ben kapı çalınca kim o diyorum kargo dedikleri zaman bir saniye lütfen Diyorum ve portmantoya astigim bı yazmam var hemen onu kafama geçirip ustumede bir hırka alıyorum müsait değilsem tabi öyle acıyorum kapıyı sende mutlaka yakında bir yerde bir yazmayı hazırda tut o zman sıkıntı olmaz🥰
Teşekkür ederim canım zorla beni kimse kapatamazdı zaten Allah büyük işte bi anda veriverdi içime 😇 denicem bakalım yani yapıyorum zaten ama hep değil çoğuna açık yakalandım 🙄

Benide hiç aramiyorlar tetanozdan beri baya oldu doğumdan sonra geleceksiniz diye ararlar bir iki haftaya muhtemelen sağlık ocağı tahlil istemiyor benden kadın dogumda her muayenede yapıyor artık tahlil
Aaa ciddi misin ya iki kez gittim ben tetanozdan sonra bu üçüncü olacak hatta yani onlarin cagirmasiyla iki kez kalp atışını dinledik hatta bakarlar hep ödem varmı yapılması gereken tahliller yapılır arkadaş gerçekten bazı sağlık ocakları işini iyice boşluyormus bunuda gördüm bu sitede 😳

Kızlar sağolun yeni geldik eve. Bana getirecektim abimi ameliyat gerekmedigi icin ablama geceyim arkadasin evi burda doktor arkadasi ugrayacak elinde sislik falan olursa ameliyata alcaklarmis sende araba kullanma ne olur ne olmaz hamilesin sana gelme dedim dedi oyle bıraktık ablama.annemle ablami arayinca bunlar bize bisi oldu sanmış benim sarj bitmişti.neyseki azicik iyi abim.ya bu hayatta her seyin basi saglik cidden diger her sey bos gereksiz. Ins sıkıntı cikmazda ameliyata gerek kalmaz iki ayri yerden kirilmis kol boydan boya alçıda 45 gun duracakmis.ay valla her seyin bası sağlık
Cok geçmiş olsun canım amin inşallah rahat bir şekilde atlatır bu durumu abin ağrısız sizisiz ameliyatsiz geçsin gitsin

Hayatta en nefret ettigim sey kendisine bakmadan insanlari yargilayanlar! Kimsenin sana bir sey demeye hakki yok canım herkesin kendi secimi kendi davranışları kimse yargılayamaz seni. Benim babam emekli imam cok sıkıntı cektim bu konuda ondan ifil olurum kendilerine bakmazlar sana bi ton laf ederler.ben kendim isteyerek kapandim lise hazirlikta minicik etegi olan arkadas ben azicik etegimin boyunu kestirdim diye bana laf ediyor sen kimsin dedim ya once kendine bak sen duzgun ol ki bana laf de demistim oyle kalakalmisti🤣🤣 canim senin yaslarda bende oyleydim hatta topuklu cok severdim ben zamanla geciyor gidiyor hepsi alışırsın sende merak etme.ben oyle zamanlarda bi saniye diyorum kapidakine acmadan sonra uzerime bisiler giyip oyle açıyorum zamanla sende alışırsın merak etme
Yargılayan çok olmadı daha çok şok oldular nasıl yani oha gerçekten mi sen miiii diye 😂 ben dahil herkes çok alıştı şimdi hele eşim ağladı adamcağız kıyamam 😅 sadece dışarda süper ama ani kapı çalmaları ve benim tez canlı karakterim ikisi birbirine zıt düşüyor. Kimseyi bekletemiyorum kapıda ayıp olur gibi saygısızlık gibi hissediyorum. Burdan konu farklı yerlere gidecek şimdi konu konuyu açıyor mesela ben bankada, markette orda burda oyalanan iki saat ağır ağır cüzdan çıkaran kırk soru soran insanlardan nefret ederim. Seri olcan ya kimseyi bekletmeye tin tin oyalanmaya hakkın yok hızlı hızlı hallet çık demi yok on saat bekletecekler arkadakileri. İşte karakter giriyor işin içine yine konu değişti ama sen anladın beni 😍😂

Ya bi yandan üzülüyorum gerçekten hakkıyla yapamadığım için çünkğ gördüğüm rüya öyle az buz değil ben kendi cenazemi yaptım rüyamda 😔 Allah resmen bana uyarı verdi kendi cesetime bakıyordum uyarıldım tek kusurun açıklığın dendi. Hala tüylerim ürperiyor halaaa unutamıyorum etkisinden çıkamıyorum. Ama gel gör ki işin moda kısmı beni çok olaydan saptırıyor devirde kötü ya tesettür firmaları şuan işi öyle bi hale getirdi ki ayak uydurmamak imkansız özellikle benim yaşımda. Bilmiyorum işte içime dert oluyor ama gene de tam yapamıyorum
Oyle gerçekten ya cok rant sağlanıyor artık bu alandan bizde özeniyoruz inşallah tamamlamir oda canım üzme kendini bunu dert edinmen bu bilinçle olman bile çok önemli

Aaa ciddi misin ya iki kez gittim ben tetanozdan sonra bu üçüncü olacak hatta yani onlarin cagirmasiyla iki kez kalp atışını dinledik hatta bakarlar hep ödem varmı yapılması gereken tahliller yapılır arkadaş gerçekten bazı sağlık ocakları işini iyice boşluyormus bunuda gördüm bu sitede 😳
Daha hiç kalp atışı dinlemedik mesela ama kadın gittiğimde uzun uzun anlatır doktorda öyle hastane olunca mi bilmiyorum sadece bi defa tahlil verim onuda her şeyi en ince detayiyla yapmışlar doktorumun hoşuna gitmişti asıl bebek doğduktan sonra çok rahatsız ediyorlar oglumu hala ararlar mesela

Ya bi yandan üzülüyorum gerçekten hakkıyla yapamadığım için çünkğ gördüğüm rüya öyle az buz değil ben kendi cenazemi yaptım rüyamda 😔 Allah resmen bana uyarı verdi kendi cesetime bakıyordum uyarıldım tek kusurun açıklığın dendi. Hala tüylerim ürperiyor halaaa unutamıyorum etkisinden çıkamıyorum. Ama gel gör ki işin moda kısmı beni çok olaydan saptırıyor devirde kötü ya tesettür firmaları şuan işi öyle bi hale getirdi ki ayak uydurmamak imkansız özellikle benim yaşımda. Bilmiyorum işte içime dert oluyor ama gene de tam yapamıyorum
Allah kabul etsin canım. Annen vs ya da akraba çevren kapalıysa kapanman daha kolay olur, diğer türlü bunu kabul etmek ve o doğrultuda yaşamak zor ki daha yaşın 25, çok küçüksün ( bana göre 😃 eylülde 35 olacağım) Zamanla alışırsın belki, kendini baskılama, yapamıyorsan da eski haline dönersin. Asla tekrar açılırsan millet ne der diye de düşünme, bu senin kendi hayatın. Hem o düşünceye kapılırsan da başkaları ne der diye kapanmış olursun, içinden kapanmak gelmese de, Allah gönlündekini bildikten sonra da kapalı gezmenin bir anlamı yok.

Benim annem 40 yaşında umreye gitti ve döndüğünde kapanmaya karar verdi. 7-8 sene kapalı kaldı ama sonra yapamadı. Çünkü hiçbir arkadaş çevresi kapalı değildi, herkes bir şey söyledi yok tarikata mı girdin şöyle mi böyle mi 🙄 annanem bile açıktır benim, egeliyiz biz, oralarda tesettür gibi değil de adetten dışarıda eşarp bağlanır hafiften, aileden de yoksa kapalı biri zor yani bu işler. Ki önemli olan senin müslümanlığı nasıl yaşadığın. Açık olup da dini görevlerini çok iyi yerine getirenler de var , kapalı olup da her türlü haltı yapan insanlar da 👍🏻

Çok gecmis olsun. Gercekten herseyin basi saglik gerisi hallolur zaten

Back
X