2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bizimkiler de haftasonu güya çaya gelmiş Ben kendime yemek pişiremiyorum diye dışarıdan söyledim benim yemeğimden bile yediler 😂😂😂😂😂😂 artık sinirden gülüyorum vallahi. Masanın üstüne kuruyemiş bisküvi gofret kurabiye falan koydum. Bir de çay demledim. Dedim ki canınız ne istiyorsa gelip alabilirsiniz buyurun. Kalkıp kimseye bir şey vermedim vallahi sonra zaten Ben topladım o sofrayı çok yoruluyorum. Kayınpederim de bu ev self servis olmuş falan dedi dedim yapacak bir şey yok ayaklarım aciyor ayakta duramıyorum 🥲
Bundan sonra kendin pişir kendin ye moduna geçersin bebek doğduktan sonra memnun kalmadilarsa😂

Kızlarcım bişey sorucam, şimdi yarın doktor kontrolü var da. Hani hep benim bebişim 3 hafta önden gidiyor ya 34+3 üz ama oğluş tahmini 38 e yakın çıkarsa gene ve 1-2 hafta sonra kendini 40 haftalık zannedip doğumu başlatırsa? Nasıl oluyo bu işler 3 hafta önden giden var mıydı vaktini bekliyorlar mı korku aldı beni doğurcam diye.
Canim erken doğum hareketle bizimle alakalı değil mi bebek önde bile olsa satı baz alıyor ya doktorlar birde eğer öyle önde gidiyorsa zaten gelişimi iyi demek değil mi mesela benimkide 2 hafta önde çıkıyor ama doktor doğum tarihi olarak hep satı söylüyor

Tükenmişlik sendromuna girdik ya :KK43: 20 gün kaldı şurada ama o bile çok uzak geliyor 🥺
Bu zamanları hiç sevmiyorum sanki hep boyle olacak hiç doğmayacak hiç rahatmamayacagim gibi karamsarlığa düşüyorum

Bana tek kurtuluş yolu o gibi görünüyor kafayı kırdım iyice 🙄
Ben de tam tersi şöyle bir iki ay daha dursa diyorum yaa, ilk doğum ya doğum korkusundan mıdır nedir 😬 ama içimde olmasına çok alıştım sanki o çıkınca bomboş kalıcam gibi hissediyorum ☺️ eşim de diyor ki çok sevdiysen yine doldururuz 😂😂😂

Ay valla ben de isyanlardayım kızlar her akşam yemeğinden sonra kasılmalar baslıyor taaa ki sabaha kadar. 10 gün sonra 37 oluyorum. Benim miladım 13 ocak 🤣 13 ocağa kadar sabret diyorum sonrası olursa olsun valla

Ay valla ben de isyanlardayım kızlar her akşam yemeğinden sonra kasılmalar baslıyor taaa ki sabaha kadar. 10 gün sonra 37 oluyorum. Benim miladım 13 ocak 🤣 13 ocağa kadar sabret diyorum sonrası olursa olsun valla
36+0 sonrası normal dogum zamani oluyor sanırım. Sonra stres yapmaya hiç gerek yok.

Kabız olan var mı güzel anneler ben valla bıktım artık neredeyse bir ay oldu 🙄 her gün zeytinyagi içiyorum, incir kürü kayisi yiyorum rahat 3 - 3.5 litre su içiyorum yine de rahat değilim. Yarın doktoruma gidiyorum soracağım ama valla yıldım

Ben de tam tersi şöyle bir iki ay daha dursa diyorum yaa, ilk doğum ya doğum korkusundan mıdır nedir 😬 ama içimde olmasına çok alıştım sanki o çıkınca bomboş kalıcam gibi hissediyorum ☺️ eşim de diyor ki çok sevdiysen yine doldururuz 😂😂😂
Gercekten o oluyor ama bende elimi istemsiz bi kac defa karnıma koyup hareket beklemiştim bomboş kalıyor gibi oluyorsun hatta şöyle hamile kalmadan önce cok istiyordum bu bebegimde bi an vucudum dolacak anlamlı olacak gibi geliyordu hamile kalsam Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok güzel duygu da çok zor 🙄😂

Back
X