2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar ilac yazdirirken bunlari da aldim 124 tlye eczane daha uygun geldi ama 60 tl ye almadim die kendime kızıyorum 🤣🤣

Eklentiler

• 20220105_212404.webp
    20220105_212404.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 42
Ay bende odadan çıkmayalım kimseyle bulasmayalim ta aşağı inip gitmeyelim diye istiyorum odaya da servis var sanırım ama adamda gelmesin odaya annem inse aşağı ben tek kalsam bi lazım olsa o an hepsini düşündüm de ondan alacağım 😂
Aynen canım ben de hep bunları düşündüm.
Eşim paniktir bi şeyi 3-4 kez söylemem gerekir. Ona söyleyene kadar annem odada yapar. Ne gerek var filtre kahvem bilem var 🤣🤣

Aynen oyle canım bi de saglik calisani mi😳 garip yani benim ablamla ayni kafadan demekki ne diim ins virus falan kapmasinlar ins.bende senin gibi dusunuyorum canim hamileyken 3 doz biontech oldum yani bebisim de cok sukur iyi.annem de olma bebegin sakat kalir bilmem ne bilip bilmeden konusuyorlar ya valla
Allah korusun , ben covit oldum hamileyken ve çok hafif atlattım iyi ki aşı olmuşum.
İşte bunu çok duydum etraftan ama semptomlarım başladı aşı sonrası bilemiyorum kii 🤷🏻‍♀️
Aşı sonrası aynı covit belirtileri oluyor bide canlı aşı olduğu için yalancı pozitif çıkma ihtimali var. İnşallah benim tahmin ettiğim doğrudur. Değilse bile bol su ve c vitamini birde zencefil çayı bana çok iyi gelmişti. Çok çok geçmiş olsun.

Kizlar ilac yazdirirken bunlari da aldim 124 tlye eczane daha uygun geldi ama 60 tl ye almadim die kendime kızıyorum 🤣🤣
Ben Gifrer’ i 40 lısını 33 tl ye almıstım. Ama nasıl kullanılıyor bu bilen varmı🤣 tüpü direk burnunamı sıkıcaz 🧐

Kızlar merhaba ben de korona çıktım nasıl oldu anlamadım bi yere de gitmedim, pazar 3.dozumu oldum pazartesi başladı grip gibi hastalık belirtileri bugün de koronayım 😭 tavsiyeleri olan var mı geçiren ve ya şu an geçirmekte olanlardan ??
3.doz biontech mi oldun? Kendim gecirmedim çok şükür ama yakınlarım geçirdi,teyzem 3.doz biontechten 2 gün sonra korona oldu..bol bol c vitaminli şeyler ye, tavuk suyu et suyu çorba iç, annem ilaç kullanamamıştı dr demiş sarımsaklı yoğurtlu şeyler yedi çok faydasını gördü, bol da su iç canim, çok geçmiş olsun,bebeğine de güzel mesaj ver konus, kolayca atlatırsın Allah in izniyle

Ben Gifrer’ i 40 lısını 33 tl ye almıstım. Ama nasıl kullanılıyor bu bilen varmı🤣 tüpü direk burnunamı sıkıcaz 🧐
Arkasinda yaziyordu canim okumadimda kullanimi var arkasinda.ben 10lusunu 49 tl verdim yani düşün uctu herşey almadigim birkac bisey vardi icime oturdu neyseki cogu seyi almıştım yoksa baya uyuz olurdum kendime 🤣🤣

YouTube de birkaç video izledim serum fizyoljikle doldurulan 5cc lik şırınganin yarısını sağ yarısını sol deliğe sıkıp çocuğu yüzüstü avuc içine yatırıp sırtını el ayasiyla sivazlayinca çocuğun burnu salyalari boşalıyor. Her gün yeni şırınga ile yapın hem rahat emer hem rahat nefes alır demiş.bunu yapmak tehlikeli mi sizce.bu hazır aspirator aletler daha mı guvenlidir

3.doz biontech mi oldun? Kendim gecirmedim çok şükür ama yakınlarım geçirdi,teyzem 3.doz biontechten 2 gün sonra korona oldu..bol bol c vitaminli şeyler ye, tavuk suyu et suyu çorba iç, annem ilaç kullanamamıştı dr demiş sarımsaklı yoğurtlu şeyler yedi çok faydasını gördü, bol da su iç canim, çok geçmiş olsun,bebeğine de güzel mesaj ver konus, kolayca atlatırsın Allah in izniyle
Saol canım çok teşekkür ederim evet 3.doz oldum üç gün sonra ben de pozitif çıktım 🤷🏻‍♀️ Moralim iyi çok şükür hafif geçer biter inşallah sizler de çoook diikat edin lütfen 🤲

Geçmiş olsun cnm.belirtilerin neydi?
Çok teşekkür ederimm. Aşı sonrası ilk gün boğaz ağrım vardı gece titremeyle ateş geldi bütün gece öyle sürdü bir terledim bir ateşlendim, ertesi gün kulak burun boğaza gittim faranjit gibi duruyor dedi ama covid testi verin dedi böyle grip gibi devam etti kuru öksürük çok oldu, bu sabahta bebişi görmeye gittim kendi doktorum da test ver dedi verdm pozitifim 🤷🏻‍♀️ Grip gibi geçiyo yani burnumda tıkandı öksürük te var ateşte yaptı baya aşılı olmasam nolcaktı bilmiyorum 😔

YouTube de birkaç video izledim serum fizyoljikle doldurulan 5cc lik şırınganin yarısını sağ yarısını sol deliğe sıkıp çocuğu yüzüstü avuc içine yatırıp sırtını el ayasiyla sivazlayinca çocuğun burnu salyalari boşalıyor. Her gün yeni şırınga ile yapın hem rahat emer hem rahat nefes alır demiş.bunu yapmak tehlikeli mi sizce.bu hazır aspirator aletler daha mı guvenlidir
Yok canım ters çevirip sırtına vuruyorsun suyu sıkarken de yan yatırırsın bebeği hiçbirşey olmaz Allahın izniyle . Zaten o su gitse bile akciğer tolere edebiliyor kaçmaz da . Tedirgin olma yani

Çok teşekkür ederimm. Aşı sonrası ilk gün boğaz ağrım vardı gece titremeyle ateş geldi bütün gece öyle sürdü bir terledim bir ateşlendim, ertesi gün kulak burun boğaza gittim faranjit gibi duruyor dedi ama covid testi verin dedi böyle grip gibi devam etti kuru öksürük çok oldu, bu sabahta bebişi görmeye gittim kendi doktorum da test ver dedi verdm pozitifim 🤷🏻‍♀️ Grip gibi geçiyo yani burnumda tıkandı öksürük te var ateşte yaptı baya aşılı olmasam nolcaktı bilmiyorum 😔
Çok geçmiş olsun canım çok sağlıkçı kaybedildi aşı olmadığı için . İyi yapmışsın aşı olmakla

Ben 29 a kadar ayda bir gidiyordum. 29 da ağrım var diye gittim kum döküyordum falan ya bu haftaya kadar 2 haftada 1 şeklinde çağırdı. Dünde artık her hafta kontrollere geleceksin dedi. Hayır hastane de 1.5 saat uzaklıkta. Git gel 3 saat. Sabah bi çıkıyoruz hastanesi doktoru yemesi içmesi ta gece dönebiliyoruz eve ve ben yorgunluktan ağlıyorum arabada artık 🥺
Hastane uzak olunca her hafta gitmek cok zor Allah yardimcin olsun canim. Neyseki sonunda bebisi görüyorsun haberini aliyorsun o herseye degiyo🥰

Evet testim pozitif çıktı şaka gibi görüştüğüm hiç kimse de bişey yok bakalım görcez 🤷🏻‍♀️
Çok geçmiş olsun. Nekadar doğru bilmiyorum ama dediğim gibi aşıdan sonrada Corona belirtileri olabiliyor, aşı içeriği vücudun bağışıklık kazanması için Corona virüsle benzer yapıdaymış, o yüzden positiv çıkmış olabilirsin.
Inşallah kolay atlatırsın 🤲

Canım geçmiş olsun öncelikle. Doktor bana her gün redoxon iç ,D vitamini ampül kır iç 1 adet dedi( d vitamini her gün değil ayda 1 kez). Bi de kan sulandırıcı verdi. Onun dışında günde 1 bardak ıhlamur iç dedi. Ben ekstra olarak işte her şeye limon sıkmaya çalışıyorum hem tansiyon da düşürüyor yararlı oluyo bence. Tavuk suyu çorbası vs bir de parol alıyorum günde 3 kez. Bu arada karbonhidrat bağışıklığı düşürüyor aklında bulunsun. Rabbim korusun hepimizi bu salgın hastalıklardan inşaallah
Sen nasıl oldun canım? İyisin di mi çok şükür?

:( çok geçmiş olsun cnm inşlh biran önce geçer.
Benimde 2 gündür boğazım ağrıyo ama başka bir sıkıntı yok.sürekli tad kokuya bakıyorum.bugün daha iyiyim.
Belirtilerini ondan sordum cnm.tad koku gitti mi sende?

Back
X