2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bana aniden doğum korkusu geliverdi😵‍💫

Yatağıma yattım karanlıkta düşünüyorum şimdi sancım başlasa naparım diye.

Plan yaptım hemen duş alırım kişisel temizliğimi yaparım ufak çantamı hazırlarım kasılmalara sıklaşana kadar falan diye.

Gece basladıysa sabaha karşı hastaneye giderim, gündüz basladıysa geceye kadar dayanırım diye planlar yapıyorum. Ama inanılmaz kalbim çarpıyor düşününce. Hala hazır hissetmiyorum ben napıcam ya . Doğumdan korkmuyordum korkmaya basladım resmen😳
Ben doğumdan korkmuyorum da doğum sonrası kuveze girer mi düşüncesi beni bitiriyor.

Normal doğum yapmadım ama sezaryen için diyebilrim; abartılacak kadar bisey yok.

Asıl bizim korkmamız lazım ki ben korkuyorum ilkinde korkmuyordum şimdi konuşup ilk bebişi olanları korkutmayalım 😬😬😬
Ay yok bende bisey değişmedi ilkinde de korkuyordum bunda da sadece biraz daha rahatım kalmıyor orada onun bilincindeyim sanırım 😂😂

Kizlar gecen burda bi arkadasimiz daha yazmisti kimdi hatirlayamadim. Bugun nstde agrim cikmadi ama iki saattir git gide artan karnimin alt kisminda agrim var belime dogru yayılmaya basladi. Bu agri neden oluyodu. Bebek hareketli dogum baslangici desem karnim asagi inmedi bebek hareketli. Arada bagirtiyor beni o derece deyim
Yalancı sancı olabilir önemli olan bildiğim 10 dk içinde üçe düşmesi bir de sancıların düzenli vurması canım bende dün sol kasığımda vurdu geçti baldırıma kadar indi ağrısı

Geçenlerde göbüş akımına yetisememistim bu gece pilates topundan selamlıyorum sizleri hanımlar 🥰

Eklentiler

• 20220106_230731.webp
    20220106_230731.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar robot süpürge kullananlar bana öneride bulunurmusunuz model marka olarak şöyle ki evim biraz büyük 4+1 o yüzden şarjının uzun süre gitmesi önemli benim için yarım kalmaması için ve özellikle silme özelliği için alıyorum zemin algılama özelliği olmasını istiyorum neler kullaniyordunuz kullananlar
Xiaomi v3 kullanıyorum ben çok memnunum canım

Silme özelliği nasıl peki canım
Gayet iyi ama şöyle düşün hepsinde mantık tek Mop bezle heryer siliyor durdurup sürekli altından bezi çıkar yıka tekrar tak bana onla evi süpürmek mopla kendim silmek daha mantıklı geliyor zaten çok iyi süpürüyor hepsinde sildirmem gerekmiyor
Bana haftalık abla geliyor o dip köşe kaldırıyor bende her gün makine ile ayarlayıp süpürtüyorum mopla da ben mutfağı düzenli siliyorum yetiyor bence

Kizlar gecen burda bi arkadasimiz daha yazmisti kimdi hatirlayamadim. Bugun nstde agrim cikmadi ama iki saattir git gide artan karnimin alt kisminda agrim var belime dogru yayılmaya basladi. Bu agri neden oluyodu. Bebek hareketli dogum baslangici desem karnim asagi inmedi bebek hareketli. Arada bagirtiyor beni o derece deyim
Canım korkutmak istemem ama benim de o tarz ağrılarım vardı nstde 60 çıktı ama tek bir kere çıkınca doktor anlamadı.
Ertesi gün nişanım gelince rahim ağzı ölçüldü fark edildi durum.
Bence ihmal etme bagirtacak derecedeyse.
Ben oturamıyordum ayakta dolaşıyordum sancım gelince

Evet kuzum aventin.lansinoh yazmisti da arkadas onu mu diyosun diye emin olamadim bi
Avent de çok güzel lansinoh ta çok iyi ccanım sadece başlık olarak da satılıyor yani emzik kısmı . Kaç aylıksa ona göre alıp değiştiriliyor zaten 6 ayda bir değiştirilmesi gerekiyor yenidoğan için olanlar az akıtan oluyor anne memesi gibi

Canım korkutmak istemem ama benim de o tarz ağrılarım vardı nstde 60 çıktı ama tek bir kere çıkınca doktor anlamadı.
Ertesi gün nişanım gelince rahim ağzı ölçüldü fark edildi durum.
Bence ihmal etme bagirtacak derecedeyse.
Ben oturamıyordum ayakta dolaşıyordum sancım gelince
Ağrım daha coktu. Sancı bi saniye falan bi geliyo geciyo. Simdi daha rahatladim. Sicak su torbasi koydum. Bacaklarima yayıldı. Belimi ovdum. Gecmezse giderim gece. Bugun yurudum ya ondanmi oldu acaba. Ankaradan geleli yatiyorum.

Yalancı sancı olabilir önemli olan bildiğim 10 dk içinde üçe düşmesi bir de sancıların düzenli vurması canım bende dün sol kasığımda vurdu geçti baldırıma kadar indi ağrısı
Yalanciydi sanirim simdi daha iyiyim canim saol

Alcam canim gidip almayi düşünüyorum. Emzirme sutyeni almayacaktim ondan da 2 tane alayim dedim.bi kac bisi daha bakcam. Surekli yeni bisey cikartiyorum ben🤣🤣
Emzirme sütyeni candır, deli misin ? Gereksiz gibi görünüp, kullanınca iyi ki almışım dediklerinden olacak. Ben 2 aydır neredeyse kullanıyorum, Kom’un şu modelini öneririm canım, kızımda da tepe tepe 2 sene kullandım. Şimdi yeniden aldım, aynı renk ve modelden 👍🏻😉 121 tl ye almıştım ağustosta, şimdi 179 tl olmuş hepsiburada’da. Başka yerleri de araştır istersen daha ucuz bulursan. Bence 1 tane yeterli . Kaliteli pratik olsun 1tane olsun ☺️

Eklentiler

• D76987D2-AC5D-4424-BB15-FF8460F773CB.webp
    D76987D2-AC5D-4424-BB15-FF8460F773CB.webp
    15 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar bana aniden doğum korkusu geliverdi😵‍💫

Yatağıma yattım karanlıkta düşünüyorum şimdi sancım başlasa naparım diye.

Plan yaptım hemen duş alırım kişisel temizliğimi yaparım ufak çantamı hazırlarım kasılmalara sıklaşana kadar falan diye.

Gece basladıysa sabaha karşı hastaneye giderim, gündüz basladıysa geceye kadar dayanırım diye planlar yapıyorum. Ama inanılmaz kalbim çarpıyor düşününce. Hala hazır hissetmiyorum ben napıcam ya . Doğumdan korkmuyordum korkmaya basladım resmen😳
Papatyacığım bazen de sancıdan evvel suyun geliyor ozaman sancı beklemeden doktora gitmemiz gerekiyor keşke evde sancı başlasa benim bu kez duam öyle evde suyumdan önce sancım gelsin evimde huzur içinde sancımı çekeyim. İnşallah hepimizin öyle olur kolay olur. Korkma bedenin hazırlıyor seni ona muhteşem bir deneyim 🥰 yavrunu kucaklayıp göğsünde yatırdığını hayal et. İyi şeyler düşün

Ben doğumdan korkmuyorum da doğum sonrası kuveze girer mi düşüncesi beni bitiriyor.

Normal doğum yapmadım ama sezaryen için diyebilrim; abartılacak kadar bisey yok.
Ben de sonrasından korkuyorum, sezaryenden korkmuyorum. Ameliyat geçirdim zaten sezaryenden daha ağırdı hemde . Normal doğumdanda korkmuyordum bu zamnaa kadar sadece belirsizlik ve süreç korkutmaya basladı simdiden 🙄

Back
X