2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar dr dan çıktık oğluşum yüzünü kapattı göremedik 🙈 kontroller haftada bir e düştü bugün 33+6 yız bir aksilik olmazsa 10 şubatta doğum dedi rabbim hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin 😍🙏🤲🏻🤲🏻
Aa seninde mi haftada bir benimde öyle artık. Dünden beride aşırı belim ağrıyor ya valla bıktım ağırsan sancıdan artık yeterrrr

Ben ne olur ne olmaz hastane 2 gece tutuyor diye bebise ameliyathane takımı hariç 5 yedek takım koydum 😂 emzikte koydum Philips avent göğüs kalkanı da koydum 🎈
Oh misss hazırlamışsın bile Allah güle güle kullandırsın canım , bende 5-6 takım 2 de tulum , extra 3 çıtçıtlı zıbın ve aynı renk alt yani iç patikli alt koydum , Philips aventi çok duyuyorum yorumlarda da olumlu okuyorum sizin çevrenizde kullanan olmuş mu hiç peki ?

Kızlar ben cumayı bekleyemedim dün sağlık ocağına gidip tahlil verdim oradan eşim musaitken hastaneye geçtik nst de 1 kez sancı çıktı sadece doktor önemsemedi sıkıntı yok dedi bebeğim zaten bir süredir baş aşağı bunu bende hissediyordum kilosu herşeyi iyi şükürler olsun doktorumla sekreteri ya semra sen sanki hep hamilesin bi dogurmadin ya ne kadar uzun sürdü diyolar nasıl güldüm valla hocam banada öyle geliyo sanki bir senedir hamileyim geçmedi gitti😁 sonra doktor sen on gün içinde dogurursun dedi yapmayın ya o kadar erken mi dedim bence öyle baksana sancılarında oluyo dedi bende artık doğurmak istiyorum ne yalan söyleyeyim bulantidan özellikle artık kurtulmak istiyorum agrilari demiyorum bile Allah'ım bugün gidecek olan tüm arkadaşlarıma da güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin hepinizin güzel haberlerine kendim kadar seviniyorum canlarım😘😘

Canım ebe 4 takım istedi çorabıyla çıtçıtlı badisiyle falan.hepsini tek tek çıtçıtlı poşete koydum yoksa gelince hepsini yıkardım 🙈 hemşireye verilecegede bez, hastane çıkışı, penye battaniye,çıtçıtlı body,çorap koydum.göğüs kalkanı aldım ama ilk çocuk, hiç kullanmadım bilmiyorum 😊
Güle güle kullansın kuzucuğun annesi , bende hazırladım ama hurçlara koymuştum minik , senin fikir de çok iyiymiş çıtçıtlı poşetler , ama evde varmı bi bakmam lazım .ebe öyle dediyse yeterlidir ya aslında diğer çocuklarımdan da biliyorum deli gibi kıyafet değiştirilmiyor ki ben niye çok koyduysam 😂🙈

Aa seninde mi haftada bir benimde öyle artık. Dünden beride aşırı belim ağrıyor ya valla bıktım ağırsan sancıdan artık yeterrrr
Evet cnm 34. Haftadan sonra haftada birmiş az kaldı artık biraz daha sabretcez sonra inşallah hoop kucağımızdalar 🤲🏻🤲🏻 tüm ağrılar bitecek. Rebbğm sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻😍

Hareketli canım bebek. Azalma olmadı hiç. Doğum zamanı hareketi azalmayanda oluyormus. Valla kafası o kadar aşağıdaki yürüyemiyorum hiç abartmıyorum canım. Tuvalette kafası çıkacak korkuyorum . O derece aşağıda . Karnımda indi gibi sanki😔
Ayy bende bel ağrısından bi gram uyuyamadım tüm gece. Dön sağa dön sola ağlayacaktım artık. Ben bir hamilelik daha yaşadım hiç böyle şeylerim yoktu bu niye böyle anlamıyorum gerçekten. Doğurduğum güne kadar dışarıdaydım ilkinde midem falan yanardı sadece. Bunda ağrıdan bayılıcam artık hergün lütfen o gün bugün olmasın diyorum. İnşallah biraz daha dururlar canım 😔

Geçmiş olsun canım , benimde allerjik edinirim var desmont kullanırdım raporlu ve düzenli olarak hamile kalır kalmaz kestirdiler bir daha hiç kullanmadım onun yerine şunu da kullan demediler açıkçası , bir farklı doktora daha danış istersen için rahat etsin .
Kullandım kuzum çok iyi geldi şıp diye kesti bugün de kullanılabilecek bir ilaç dedi Dr um o yüzden içim rahatladı 🙏🤲🏻

Biz de gittik, geldik
Kilomuz 2.600 gr olmuş
Kilosu ve haftası yerinde
Nst 40ın altındaydı

2 aydır 102 kilo
Bu hafta bi anda 105 çıkınca çok kızdı epeycede azarlardı
Aynı besleniyorum dedim hayır sen değişik şeyler yapmışsın diyor , vallahi aynı dedim kabul etmedi 😒
Maşallah kuzucuğa annesi herşeyi yolunda hayırlıyla , ama bu aylar artık anne ve bebekte kilo alıyor ondan mı yada tuzlu kaçırdıysan vücudun su tutmuş olabilir ondan yüksek çökmüştür belki

Güle güle kullansın kuzucuğun annesi , bende hazırladım ama hurçlara koymuştum minik , senin fikir de çok iyiymiş çıtçıtlı poşetler , ama evde varmı bi bakmam lazım .ebe öyle dediyse yeterlidir ya aslında diğer çocuklarımdan da biliyorum deli gibi kıyafet değiştirilmiyor ki ben niye çok koyduysam 😂🙈
Bende çok koydum sanırım. Napsak biraz boşaltsak mı acaba ya 🙄

Kızlar ben cumayı bekleyemedim dün sağlık ocağına gidip tahlil verdim oradan eşim musaitken hastaneye geçtik nst de 1 kez sancı çıktı sadece doktor önemsemedi sıkıntı yok dedi bebeğim zaten bir süredir baş aşağı bunu bende hissediyordum kilosu herşeyi iyi şükürler olsun doktorumla sekreteri ya semra sen sanki hep hamilesin bi dogurmadin ya ne kadar uzun sürdü diyolar nasıl güldüm valla hocam banada öyle geliyo sanki bir senedir hamileyim geçmedi gitti😁 sonra doktor sen on gün içinde dogurursun dedi yapmayın ya o kadar erken mi dedim bence öyle baksana sancılarında oluyo dedi bende artık doğurmak istiyorum ne yalan söyleyeyim bulantidan özellikle artık kurtulmak istiyorum agrilari demiyorum bile Allah'ım bugün gidecek olan tüm arkadaşlarıma da güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin hepinizin güzel haberlerine kendim kadar seviniyorum canlarım😘😘
Kilosu vs nasıl? Bizim de 38 39. Haftaları bekleriz dedi

Kızlar damardan ferinject demir serumu alan oldu mu gebelikte aranızda? 33+3’üm, 2 hafta sonraki kontrolümde ferinject vermek istedi doktor kanım yükselmiyor diye de... bu arada bizim de kontrol iyi geçti çok şükür. Boyu kilosu iyi durumda. 🧿🧿🧿
Canım geçmiş olsun kanın değerleri kaçlarda peki ? Kardeşimde hamileyken sıvı kan takviyesi almıştı tadı vs çokmkötğ öğüre öğüre içerdi ama damardan alım olmadı bişey diyemeyeceğim , bir yemek kaşığı hakiki pekmezin içine limon sıkıp iç Muhakak , limandaki C vitamini Demir’in emilimini artıyormuş daha çabuk kana karışıyormuş Bilgin olsun Buda doktor tavsiyesi inşalalh düzelir merak etme hemen toparlarsın Demir serumuyla

Neyse ki bugün kızımın çantasını hazırladım 😁 çanta dediysem koca valiz yani 🤭🤭
3 alt üst takım, 2 tulum, 4uzun kollu çıtçıtlı zıbın, 4 içi için alt pijama, 2 çorap, 2 eldiven, 2 şapka, 1 önlük, 1 hırka, 1 yelek, 1 patik, çıkarken giyeceği astronot montu, 2 müslin, 10 ağız mendili, 1 penye 1 de kalın battaniye, isimli takımı, biberon, emzik, mama kaşığı, pişik kremi, mama, göğüs pompası, 3 kullan at alt açma bezi, bezini de 43lük paketi koydum ben de valla, bilemedim ne kadar koyacağımı 🙈 unuttuğum bişey varsa yazıklar olsun bana 😂😂 yarın da sıra benim çantada inşallah 😬😬
Ya süpersin ne güzel anlatmışsın maşallah sende benim gibi ne varsa koymuşsun 😂😍🙈ama ben astronot montu koymamışım bak hatta almamışım bile yazıklar olsun bana ki 😂😂 ben kardeşimin yaptırdığı amigurumi oyuncak iki zürafa ve ayıcığıda götürüyorum birde sipariş ettiğim isimli yastık ve kapı süsünüde koyacağım gelince inşallah 😍🙏🏻

Peki serumu ne kadar fiyata aldın? Ben özel muayeneye gidiyorum... Reçetesi geçmiyor aile hekimi de reçete etmesi
Daha almadım. Normalde 3 hafta önce alacaktım raporum düşmemiş Medical Park 2500 tl dedi yaptırmadık. Bu sefer doktora dicez bize bi rapor çıkart bari daha ucuza gelsin. Bakalım.

Canım geçmiş olsun kanın değerleri kaçlarda peki ? Kardeşimde hamileyken sıvı kan takviyesi almıştı tadı vs çokmkötğ öğüre öğüre içerdi ama damardan alım olmadı bişey diyemeyeceğim , bir yemek kaşığı hakiki pekmezin içine limon sıkıp iç Muhakak , limandaki C vitamini Demir’in emilimini artıyormuş daha çabuk kana karışıyormuş Bilgin olsun Buda doktor tavsiyesi inşalalh düzelir merak etme hemen toparlarsın Demir serumuyla
Neler yapmadım ki... aç karnına pekmezler mi içmedim, 2 demir hapını portakal suları ile mi içmedim... olmayınca olmuyor. Ferritinim en son 17 idi. Kan göstergesi olan HGB değerim ise 10.8 çıktı. Doktorum değerlerim trajik ya da korkunç değil, ama ameliyatta kimin ne kadar kan kaybedeceği belli olmaz olur da çok kan kaybedersen kan nakli ile uğraşıp panik olmayalım dedi...

Çok iyi yapmışsın , ben bende biraz fazla koydum hurçlara bi kaç takım geri çıkarayım olmazsa , emzik bende koydum yanıma hemen alışsınlar inşallah çok rahat ederiz , göğüs pedlerini de mi avent markani almıştın ben eczaneden wee alıp geçtim , lansinoh kullanan arkadaş boşuna okadar para verme sızıntı yaptı memnun kalmadım dedi , zaten göğüs Kalkanı kullanınca içine sızan sütler birikecek orada , pekde aman amann göğüs pedi kullanmıycaz sanırım, göğüs ucu için lansinoh krem aldım ama başka iyi olan krem öneren arkadaşlarda vardı o neydi acaba ?
İncia göğüs kremi çok güzel canım fiyatı da daha uygun . Yapısı çok güzel balm gibi . Göğüs pedi bende wee baby aldım ama hastaneye giderken falan kullanırım akmasın diye ya da misafir olursa falan kaza yaşamayayım diye . Çünkü kalkan biraz daha hacimli duruyor onu normal zamanda krem sürünce takarım diye düşünüyorum

Ayy bende bel ağrısından bi gram uyuyamadım tüm gece. Dön sağa dön sola ağlayacaktım artık. Ben bir hamilelik daha yaşadım hiç böyle şeylerim yoktu bu niye böyle anlamıyorum gerçekten. Doğurduğum güne kadar dışarıdaydım ilkinde midem falan yanardı sadece. Bunda ağrıdan bayılıcam artık hergün lütfen o gün bugün olmasın diyorum. İnşallah biraz daha dururlar canım 😔
İnsallah canım insallah. Belirsizlik çok kötü birşey. Her an hersey olabilir gibi. Sezaryen tarihi alıp ağrısız acısız bebeleri kucağa alıp eve dönmek varken böyle hergün dokuz doğuruyorum resmen. Yok erken yok kilo almadı yok küveze girerse aman sancım baslıyor. Vallahi sıkıldım ama benm 1 hafta anca dayanır canım daha fazlası olmaz yani .😔

Kızlar günaydın, klasik devlet hastanesi randevumun sonuna geldim.
Doğum tahlillerini yaptırmak ve nst çekilmek için randevu almıstım. Bir de rahim ağzı uzunluğuna baktırıacaktım muayenede. Doktor beni bir tersledi. Ya tahlil yaptıracaksın ya da muayene olacaksın dedi. Nasıl yani muayene olup tahlil yaptıramazmıyım dedim. Hayır dedi. Taamm o zaman tahlil ve nst yaptırayım dedim. Nst de yaptıramazsın ben istemeden dedi. Şaka gibi çıktım odadan sinirden kudurdum resmen. Adam yüzüme bile bakmadan kovdu . Tahlilimi verdim NST odasına gittim neyseki hemşire aldı çekti nst mi.
Düzenli Sancılarım çıktı. Doktoruma attım sonucu muayene olman lazım doğum sancıların baslamıs olabilir dedi. Yarın sabahtan kendi doktoruma gidicem kızlar. Karnımın taş gibi oluşu sancıymış. Sanki karnımda kaya taşıyorum o derece. 1 hafta daha dayan diyor doktorum nasıl dayanacaksam🙄
Arada böyle mesleğini sevmeyen çok stresli doktorlara da denk geliyoruz işte üzülme takma geç . Diğer doktora git canım

Back
X