2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
He

Mesafesini söylemedi, suyu az dedi su miktarını da söylemedi. Evet yarın mutlaka başka bir doktora gideceğim teşekkür ederim
Üzülme cnm dur su miktarı da azalacak artık zaten sınırın altında olmasın yeter. Yarın inşallah gönlüne göre bi doktorla karşılaşırsın .

terzi kendi söküğünü dikemezmiş
fotoğrafçı kendi çekimini yapamazmış,

bugün hamile çekimi için elbise provam vardı arkadaşımda
orda korona çıkmış, 1 hafta sonraya ertelendi,
doğurmazsam ve üşenmezsem inşallah artık haftaya kaldı :işsiz:

Canım trivag çok güzel bir fitil. Ben onu kullandım çok iyi kesti akıntımı. Gynolomexin hiç iyi gelmiyor bana hiç kesmedi akıntımı. Yarın devletteki doktorada trivag yazmasını isteyeceğim çok yeşil akıntım var. İkisi fayda eder mutlkaa
İnsaAllah canim. Benim seffaf sulu kokusuz akintim var bildigin su geliyor dersin. Ama bilemediler iste. Ankaradakiler bile. İnsaAllah sanada fayda eder gecer 🤲

Bim e çok güzel şeyler gelmiş arkadaşlar, kundak battaniye aldım 50 liraya çok güzel ihtiyacı olan varsa diyerek haber vereyim dedim, günaydın bu arada 🙏🙏
Bende ana kucağı almamistim fiyatı e bebeğe vs gore çok uygundu

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-06-14-54-38-779_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2022-01-06-14-54-38-779_com.instagram.android.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 40
kızlar biliyorsunuz daha önce söylemiştim size ben gittim son haftalarda doktorumu değiştirdim. Bugün ultrasonda bebeğin plesentası aşağıda çıktı. Normalde bebişin üstünde duruyordu. Bu erken doğum olabilir, normal doğum olamaz vs dedi. Ben zaten sezaryen istiyorum dedim.
Ama doktorla aramda böyle scma sapan bir enerji uyuşmazlığı oldu ben burada doğum yapmak istemiyorum bu haftadan sonrada kimi bulacağım kafam çok karışık ya hem erken doğum riskin var dedi hem çok kilo almışsın yürüyüş yap dedi ben hangisini yapayım
Varsa bulanilirsen hemen başka bi dra git canım. Moral ve enerji çok önemli bence. Biz de farklı bi bakış açısı olsun diye farklı bi dra gitmiştik ama adam bütün kötü örnek ve durumları anlattı ki pişman olduk gittiğimize
Bim e çok güzel şeyler gelmiş arkadaşlar, kundak battaniye aldım 50 liraya çok güzel ihtiyacı olan varsa diyerek haber vereyim dedim, günaydın bu arada 🙏🙏
Canım gördüm ben de ama kalabalıktır diye korkudan gidemedim artık gün içinde bi ara gitcem inşallah kalmıştır bişeyler.

Evet yazdım, hatta kendi yazdığı mesajı da ekledim ama geç görmüşüm onun mesajını, o yüzden daha cevabımı görmedi, aslında beğendim kötü olmamış ama içimde kaldı ya öbür türlü daha güzel olacaktıysa diye, annem de kızıyo, güzel olmuş işte büyütme bebeğin de üzülüyo diye, o zaman da böyle basit şeyler için bebişi üzüyorum diye üzülüyorum, amaan saçma sapan işler, şu ruh halleri bi geçse rahatlıycam valla, lohusa depresyonu falan gelmesin valla kafa göz dalarım ona da 😂😂
Ya hormonların etkisi var canım, bende Yasin-tesbih seti yaptırdım bana satıcı dedi ki çantasını da ister misiniz yok yok hayır dedim. Annem dedi ona da hayır dedim neyse geldi hediyelikler 3-5 gün sesim çıkmadı. Dün dedim ki şu Yasin cüzlerine çanta yapalım satıcıyla iletişime geçtim sonra ama yüzüm kızarmadı mı? Kızardı 😂 yani bir haklı bişey söylerken bile sırf canım böyle istedi demek için hayır diyorum sonra onların dediğine geliyorum bi şekilde 🙄 hormonlar yaaa başka bişey değil valla hiç takmamak lazım 😅

Oğluşun ve sen nasilsiniz cnm🥰
Ben bebgin kiyafetlerini yikadim ama daha çantamı hazirlamadim hastanede 2 gün kalacağımız için 4 takim 2 tulum koyacagim insllah emzik,biberon ve mama da koyacagim kalin battaniye 2tane de penye battaniye koymayi düşünüyorum 😁
Canımm teşekkür ederiz Şükür iyiyiz diyelim daha iyi olalım inşalalh bende de gebelik şekeri çıktı 15 Gündür diyetteyim dün tekrar şeker tahlili istedi Doktorum eğer düştü ise şeker değerim diyete devam edilen değilse ilaç veya insülin başlanacakmış , şu ana kadar 9,5 kilo aldım ne çok ne de az Aslında,nasıl neden oldu bilmiyorum, sıkı bir diyetteyim onun dışında herşey yolunda hızla hazırlıkları tamamlıyorum . Hem iki kızdan sonra hemde çok uzun yıllar sonra bayıla bayıla hazırlıyoruz eşyalarını bile ablalarıyla çok zevkli çok heyecanlılar benden çok . Allahım sağ Salim kavuşmayı nasip etsin zamanında 💙🧿🤍💐bende yıkadım ütüledim hurçladım dolabında duruyor valİze yerleştirmedim . Dünde eczaneden bebek bakım ürünlerini ve göğüs kremi göğüs pedi nazal burun damlasını vs aldım kuş bebekleri evde burnu tıkanıyor hava kuru olduğu için bi kaç parça daha bez ilave edicem sonra yetiştirmesi kalıyor çantaya 😍

Kime cvp yazmaya kalksam sayfa takılı takiliyor. Sonra çık tekrar gir sayfa sayfa ayni mesaji ara. Cvp yazacak şefk kalmiyor. Kendi dertlerimi yazip cikiyor gibi hissediyorum. Bellek dolu diye programi yuklemedi tel🤦
M Muujiii sendin heralde canım. Sonucta para verip alınıyor. Yazismalar da durar sende. Ekran goruntusu al at. Bak ne konusmustuk diye. Şu halimle bukadarcık biseye kafa yormak istemiyorum sonucta para veriyorum. Herkesin zevki baskadir olmusken istedigim renk olsun yoksa kalsin de. Senin hatan deil nasilsa. Basit birseyde deil sen abartmiyorsun yani. Oyle seymi olur

Emzik kaşık biberon koydum valla bebeğin neye ihtiyacı olduğu belli olmuyor . Bir takım hemşireye koydum (alt üst takım içine zıbın eldiven şapka ve ince battaniye ) iki takım yedek aldım bir tane de tulum koydum en asgarisinden koymaya çalıştım bence yeterli :) kalkanı da bu ay alacağım avent aldım herşeyi çok memnunum o yüzden kalkanı da ondan alacağım inşallah
Çok iyi yapmışsın , ben bende biraz fazla koydum hurçlara bi kaç takım geri çıkarayım olmazsa , emzik bende koydum yanıma hemen alışsınlar inşallah çok rahat ederiz , göğüs pedlerini de mi avent markani almıştın ben eczaneden wee alıp geçtim , lansinoh kullanan arkadaş boşuna okadar para verme sızıntı yaptı memnun kalmadım dedi , zaten göğüs Kalkanı kullanınca içine sızan sütler birikecek orada , pekde aman amann göğüs pedi kullanmıycaz sanırım, göğüs ucu için lansinoh krem aldım ama başka iyi olan krem öneren arkadaşlarda vardı o neydi acaba ?

emilyinpariss emilyinpariss @gebito ya aslında istediğimden değil evimden memnunum ama kiracıyız ve ev sahibi çık diyor bize 3 aydır ev bulamamıştık en son bulduk ama ev çok küçük hiç burayı bırakmak istemiyorum. Mecburuz, kendisi oturucakmış. Kendi dükkanları var orda yatıp kalkıyoruz diyor. Aslında normalde vicdansız biri hiç değil yoksa bizim sözleşmemiz temmuzda bitiyor temmuza kadar beklerdik ama zor durumdalar onlar da anladığım kadarıyla.
Yani tam da bu aya denk geliyor. Eşyaları değiştiricez ve bu süreçte covid de olduğumdan eşya da bakamıyoruz alamıyoruz😂 kendime ve doğuma odaklandım taşınmayı düşünmemeye çalışıyoruk sağlık olsun hepsi olur. Yardımcı olarak da annem ve ablam var herkes yardım edicek inşallah yavaş yavaş yerleşirim belki ablamda ya da annemde kalıeım doğum sırasında. Dolap beşik almıştık bebeğe oda yapıyorduk ama işte hiçbiri hazır olmicak. Nasipten öte köy yok derler ya hakikaten doğru
Olsun canın sağolsun bebeğinle huzurla sağlıkla kavuşta inşallah diğerleri de çözülür ailende destekmolacak inşallah beraber bunuda aşarsınız , yerleştikten sonra keyfini sürersin inşallah herşey istediğim gibi yolunda gider , rahatsızlığın nasıl oldu daha iyi misiniz ?

Ya evet resmen moralimi bozdu. Birde tansiyonum 13 çıktı ve bana tansiyon ilacı verdi, bebeğin suyu azalmış dedi, plesentası aşağıda dedi resmen moralimin içine sıçtı ben yarın başka bir doktora gideceğim hiç içime sinmedi
13 tansiyon normal ki nasil tansiyon ilaci verdi kesinlikle baska dr bul canim

Ay maşallah ne de güzel dönmüş öyle. Kafa hep yukarıda sadece bir sağ kaburgamın altına giriyor bir sol. Bakalım yolunu bulup döner inşallah. Dönmezse de kısmet ne diyelim
Bende de var öyle bir haylaz merak etme , kafa ya sağ kaburgamda yada bazen solda geziyor , ve midem alt üst oldu inanılmaz yanıyor , bakalım ne zaman aşapı dönüp tam pozisyon alıp sabit duracaklar , baya koca insan gibi dik oturuyor 😂bak aydaşları yarasa gibi tersten bakınıyor😅😍artık aydaşlarına uysunlar bi zahmet 2 haftaya kadar 😬🧿

Kızlar günaydın, klasik devlet hastanesi randevumun sonuna geldim.
Doğum tahlillerini yaptırmak ve nst çekilmek için randevu almıstım. Bir de rahim ağzı uzunluğuna baktırıacaktım muayenede. Doktor beni bir tersledi. Ya tahlil yaptıracaksın ya da muayene olacaksın dedi. Nasıl yani muayene olup tahlil yaptıramazmıyım dedim. Hayır dedi. Taamm o zaman tahlil ve nst yaptırayım dedim. Nst de yaptıramazsın ben istemeden dedi. Şaka gibi çıktım odadan sinirden kudurdum resmen. Adam yüzüme bile bakmadan kovdu . Tahlilimi verdim NST odasına gittim neyseki hemşire aldı çekti nst mi.
Düzenli Sancılarım çıktı. Doktoruma attım sonucu muayene olman lazım doğum sancıların baslamıs olabilir dedi. Yarın sabahtan kendi doktoruma gidicem kızlar. Karnımın taş gibi oluşu sancıymış. Sanki karnımda kaya taşıyorum o derece. 1 hafta daha dayan diyor doktorum nasıl dayanacaksam🙄

Ya evet resmen moralimi bozdu. Birde tansiyonum 13 çıktı ve bana tansiyon ilacı verdi, bebeğin suyu azalmış dedi, plesentası aşağıda dedi resmen moralimin içine sıçtı ben yarın başka bir doktora gideceğim hiç içime sinmedi
Kiz 13 yuksekmi. Benim 19a kadar cikmisti. Alfamedmi verdi? Kac mg verdi. Doktorlar az bi yukseklikte ilersi olmasin diye hemen ilac veriyorlar. Benimde troid hep 2bin cikasiya troid ilacina basladi 25gramla basladik 75 grama cikardi. Kullaniyorum mecbur. Benim doktor secme sansimda yok doktor yok düzgün. Senin oyle bi sansin varsa baska bi doktora git muhakkak

Kızlar günaydın, klasik devlet hastanesi randevumun sonuna geldim.
Doğum tahlillerini yaptırmak ve nst çekilmek için randevu almıstım. Bir de rahim ağzı uzunluğuna baktırıacaktım muayenede. Doktor beni bir tersledi. Ya tahlil yaptıracaksın ya da muayene olacaksın dedi. Nasıl yani muayene olup tahlil yaptıramazmıyım dedim. Hayır dedi. Taamm o zaman tahlil ve nst yaptırayım dedim. Nst de yaptıramazsın ben istemeden dedi. Şaka gibi çıktım odadan sinirden kudurdum resmen. Adam yüzüme bile bakmadan kovdu . Tahlilimi verdim NST odasına gittim neyseki hemşire aldı çekti nst mi.
Düzenli Sancılarım çıktı. Doktoruma attım sonucu muayene olman lazım doğum sancıların baslamıs olabilir dedi. Yarın sabahtan kendi doktoruma gidicem kızlar. Karnımın taş gibi oluşu sancıymış. Sanki karnımda kaya taşıyorum o derece. 1 hafta daha dayan diyor doktorum nasıl dayanacaksam🙄
Cnm kac cıktı sancilarin nstni atabilir misin ? Devlette doktor sans işi iyisinin denk gelmesi. Suan kac haftadasin tam.

Günaydın kızlar.nasil doktorlar var hayret icerisindeyim.benim dr o kadar rahat ki masallah diim stressiz bir hamilelik yaşıyorum.yahu hamilelerin fiziksel oldugu kadar psikolojik olarak da rahat olmasi gerekir garip geliyor valla Allah yardimciniz olsun.

Back
X