2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar günaydın ☀️
Bugün evde temizlik var ama ben bütün gece uyuyamadığım için şuan kalkmam gerekirken horul horul uyumak istiyorum 😴 bütün gün ayak altında dolanacağım inşallah bi sıkıntı olmaz. Kendinize iyi bakın bana kolaylıklar dileyin 🥱
kim temizleyecek canım ayarlaıdn mı birini

Sağ kulağım ağrıyor demiştim
Gece daha da arttı ağrısı, boğazıma vurdu
Sağ tarafım kulak , boğaz, diş hepsi birden sızlıyor 😢
Yutkunmakta zorlanıyorum gece uyuyamadım
Büyük Oğlum uyandı ama yataktan çıkıp kahvaltı hazırlayacak halim yok
geçmiş olsun canım kulak iltihabı falan mı acaba. gitsen bi doltora ilerlemeden

Valla bana ek önlemde alınmadı. Sadece günde bir fitil o kadar. 29 haftadan beri yavrum Allaha emanet duruyor içeride.. sana gene önlem alınmış korkma Allah büyük vaktini bekler inşallah o 🙏
Ciger gelistirici falan yaparlar. İyiki gitmissin canim. Bende her uyudugumda ya suyum geliyor ya karnimda bebek hareketleri korkumc derecede oluyor devamli doguruyom her uykuda ruyamda. Kac haftaliksin sen. Rabbim saglicakla aldirsin hepimize insaAllah🤲🤲🤲🤲🤲
Çok zormuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 34 hafta doldu bugün. Bir de bizimki tüp bebek. Zaten bir sürü sıkıntı yaşadık, korkularla geldik bugüne. Bir tek sancıyla, rahim ağzında yumuşamayla da kalmadı sıkıntılarımız. Dün eşimin testi pozitif benimki negatif çıktı. Onu eve gönderdiler. Tek kaldım. Sayamadığım kadar serum, iğne, fitil, ağızdan ilaç, nst... Sancılar azaldı, bu sabah çıkarsın diyorlardı. Bugün başka bir doktor geldi ve kalıyorum çünkü sancılarım azalmış evet ama bunlar ilaçların etkisiyle olmuş. Dolayısıyla etki geçince tekrar edebilirmiş. bunu anlamak için bugün de serum vereceklermiş ve nst takibi yapılacakmış. sancılar devam ederse ağızdan ilaç başlayacakmış. o ilaçla takip etmeye devam edeceklermiş. sancılar devam etmezse belki yarın çıkarırlarmış ama pazartesiye kadar kalmam gerekebilirmiş. Nolur bize dua edin. Eşimde de bende de hiçbir belirti yok. Bir karışıklık mı oldu diye akşam başka yerde test verdi. Bu akşam çıkacakmış. İnşallah negatiftir ve yanıma gelebilir. Benim de sancılar tamamen kesilir ve eve gönderirler inşallah yarın. Artık neye üzüleceğimi şaşırdım

kim temizleyecek canım ayarlaıdn mı birini
Ayarladım canım ama ben temizlik konusunda biraz hassasım ilk defa gelecek buda inşallah beni hüsrana uğratmaz bana gelenler evimin tüm düzenini biliyordu beni hiç yormazlar pıt pıt ben evde olmasam bile yaparlardı bakalım bugün napıcam kadınla 🙄

Ay kızlar noluyoruz yaa teker teker🥺
Hayırlı haberlerle gel inşallah
Kizlar ciktik doktordan. Nst de 50 ve 100 gören sancilarim cikti ama doktor bebegin hareketlerine bagli onlar dedi sanci oyle olmaz dedi. Bi sorun olmazsa haftaya yine gidecegiz bakalim. Bebegin başı halen aşağıda 20 gün daha tutmaya çalış içinde diyor😃

Çok zormuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 34 hafta doldu bugün. Bir de bizimki tüp bebek. Zaten bir sürü sıkıntı yaşadık, korkularla geldik bugüne. Bir tek sancıyla, rahim ağzında yumuşamayla da kalmadı sıkıntılarımız. Dün eşimin testi pozitif benimki negatif çıktı. Onu eve gönderdiler. Tek kaldım. Sayamadığım kadar serum, iğne, fitil, ağızdan ilaç, nst... Sancılar azaldı, bu sabah çıkarsın diyorlardı. Bugün başka bir doktor geldi ve kalıyorum çünkü sancılarım azalmış evet ama bunlar ilaçların etkisiyle olmuş. Dolayısıyla etki geçince tekrar edebilirmiş. bunu anlamak için bugün de serum vereceklermiş ve nst takibi yapılacakmış. sancılar devam ederse ağızdan ilaç başlayacakmış. o ilaçla takip etmeye devam edeceklermiş. sancılar devam etmezse belki yarın çıkarırlarmış ama pazartesiye kadar kalmam gerekebilirmiş. Nolur bize dua edin. Eşimde de bende de hiçbir belirti yok. Bir karışıklık mı oldu diye akşam başka yerde test verdi. Bu akşam çıkacakmış. İnşallah negatiftir ve yanıma gelebilir. Benim de sancılar tamamen kesilir ve eve gönderirler inşallah yarın. Artık neye üzüleceğimi şaşırdım
Zaten geldi mi hep üst üste gelir .. inşallah eşin de negatiftir canım. Değilse de karantina süresi 7 ye düştü allahtan bi şekilde bi çaresi bulunur üzülme sen şimdi sakin kalmaya çalış ki sancıların tetiklenmesin

bizim de iki hafta önce muayene 175 nst 70di. bu hafta muayene 225 nst 100 olmuş 😐 yalnız bazı hastaneler nst için ücret almıyorlar belki seninki de almıyordur.
Ben nstye para ödemiyorum medicana da. Ama şu var sigortam aralıkta devreye girdi o zamandan beri 15 verip giriyorum öncesinde bir kere sancılanır gittiğimde 450 muayene + 35 nst almışlardı. Banada eşim dedi ama inanmamıştım nst ye para alınır mı hiç diye alıyorlarmış meğer siz söyleyince ikna oldum şimdi.

canım üstüste geldi herşey. her karanlıgın bir aydınlıgı vardır. inşallah geçer bu süreç biran önce eşin de negatif olur. başka biri vat mı yanına gelebilecek

Rabbim şifanızı versin inşaallah canim yanlis çıkmıştır test sonucu bir oh çekersiniz. Morelini yüksek tutmaya çalış. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah bebisinizi.

Kizlar ciktik doktordan. Nst de 50 ve 100 gören sancilarim cikti ama doktor bebegin hareketlerine bagli onlar dedi sanci oyle olmaz dedi. Bi sorun olmazsa haftaya yine gidecegiz bakalim. Bebegin başı halen aşağıda 20 gün daha tutmaya çalış içinde diyor😃
Dün benimde bebek hareket ettikçe 40 lari bulan sancilar oldu,onlar harekete bağlı dediler. Demekki seninde canını acıtıyor minnoş. Ay iyi cok sevindim 💜

Sağ kulağım ağrıyor demiştim
Gece daha da arttı ağrısı, boğazıma vurdu
Sağ tarafım kulak , boğaz, diş hepsi birden sızlıyor 😢
Yutkunmakta zorlanıyorum gece uyuyamadım
Büyük Oğlum uyandı ama yataktan çıkıp kahvaltı hazırlayacak halim yok
Hamilelikte orta kulak iltihabı olabiliyor vakit kaybetmeden doktora git canım ablamda senim gibiydi ondan biliyorum

bizim de iki hafta önce muayene 175 nst 70di. bu hafta muayene 225 nst 100 olmuş 😐 yalnız bazı hastaneler nst için ücret almıyorlar belki seninki de almıyordur.
Yuh ama 100 nedir ya alti ustu bi alet bagliolar garip yani 25 falan hadi neyse de pes yani🤦‍♀️

Back
X