2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yok kızlar biz doğurmucaz erken gorceksiniz, sadece bizi bu sipalar korkutuyor, beklicez hepimiz 37 38 leri görcez Allahın izniyle 💞
Bende oyle düşünüyorum dun gece iyi korkuttunuz bizi ama heyecan seviyorsa sizin bebeler demek ki masallah hepsi vaktinde gelecek ben inanıyorum 💞

Canim ekstra bisey dedi mi doktorun napacaksiniz
İlaçlarını çok düzenli kullan dedi canım o ilaçlar tutuyor dedi.
Yani ilacı biraksam direkt doğacak.
Yat sürekli diyor.
Aksatmadan kullanacağım mutlaka.

Eğer düzenli kullanmama rağmen ağrılar olursa direkt gel hastaneye dedi.

İlaçlarını çok düzenli kullan dedi canım o ilaçlar tutuyor dedi.
Yani ilacı biraksam direkt doğacak.
Yat sürekli diyor.
Aksatmadan kullanacağım mutlaka.

Eğer düzenli kullanmama rağmen ağrılar olursa direkt gel hastaneye dedi.
Dikkat et canım yürüme sakin sürekli yat geçecek bu günler de az daha sabır

Yok kızlar biz doğurmucaz erken gorceksiniz, sadece bizi bu sipalar korkutuyor, beklicez hepimiz 37 38 leri görcez Allahın izniyle 💞
Ben de artık aynı şeyi düşünüyorum gerçekten.🤗
Gerçi ilacı biraksam yarın gelir amaaaa ben de inat ettim o ilaçları saati saatine alıp dinleneceğim bu hanımefendi de görecek annesinin inadını 🥰

Bende oyle düşünüyorum dun gece iyi korkuttunuz bizi ama heyecan seviyorsa sizin bebeler demek ki masallah hepsi vaktinde gelecek ben inanıyorum 💞
Bende valla su sıra her gün aha doğuruyorum diyorum😀 doktorum eşime ağrılar sancılar normal doğurmucak erken merak etme dedi, benim koca rahat😀ağrım var bak doğurucam diyorum geçer simdi diyor 😀😀

Ah kızlar bugün başıma gelenler sabah kahvaltı hazırlarken yanımda çaydanlık patladı resmen kaynama esnasında sıkışmış allahtan yanmadım refleks hemen kenara sıçradım verilmiş sadakamız varmış Allah kimseye yaşatmasın 🤦‍♀️
Gecmis olsun canim. Nasil patlar ki ilk defa duydum😳

Ben de artık aynı şeyi düşünüyorum gerçekten.🤗
Gerçi ilacı biraksam yarın gelir amaaaa ben de inat ettim o ilaçları saati saatine alıp dinleneceğim bu hanımefendi de görecek annesinin inadını 🥰
Olsun cnm hepimiz kullanıyoruz önlem amacli ilaçlar, bende adalat kullanıyorum günde 3 tane, zamanında sağlıkla kavusucaz inşallah hepimiz 💞

Bende valla su sıra her gün aha doğuruyorum diyorum😀 doktorum eşime ağrılar sancılar normal doğurmucak erken merak etme dedi, benim koca rahat😀ağrım var bak doğurucam diyorum geçer simdi diyor 😀😀
Bende eşin gibiyim bu aralar heleki ağrılarım iyice kesildi 😂 33 34 de daha çok gercekciydi su an bildiğin ağrısız sancısiz mide bulantisiyla gidiyorum her şey ilk gunlerki gibi 😂😂

Bende eşin gibiyim bu aralar heleki ağrılarım iyice kesildi 😂 33 34 de daha çok gercekciydi su an bildiğin ağrısız sancısiz mide bulantisiyla gidiyorum her şey ilk gunlerki gibi 😂😂
Benimkide cok gercekci sanki su sıra 😀 benimde yine kötü ya miğdem, hatta bazen diyorum ne bicim hamileyim ne canım bişey çekiyor ne cok yiyebiliyorum, aslinda eşim bu durumdan cok memnun 😀😀

Sancı mi sık çıktı canım
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım

32. Haftada bende gebelik tansiyonu çıktı bebeğin kilosu özellikle birkaç hafta geride çıkıyor şuan 2 kilo ölçülüyor.
3 günde 1 doktordayım kontrol ediyor.

Nst de sancı çıkmadı aslında kalp atışları çok
sabitti özel durumumda olunca riske atmak istemiyor doktor zaten 37+0 düşünüyor doğum için.
Tansiyondan dolayı da çok kafama takmak üzmek istemiyorum kendimi hakkımızda hayırlısı olsun.

Benimkide cok gercekci sanki su sıra 😀 benimde yine kötü ya miğdem, hatta bazen diyorum ne bicim hamileyim ne canım bişey çekiyor ne cok yiyebiliyorum, aslinda eşim bu durumdan cok memnun 😀😀
Bende bu sabah kahvaltıda dedim allahim belki 20 gün sonra özgürce yiyebilirim bi ihtimal esimde o yasak mı bu yasak mı diye her şeyi soruyor yasak değil midem musade etmiyor dedim 😂

Sana katılıyorum annemle gecen konuşuyoruz. Bizi bu kdr korkutup 40. Haftaya geldigimizde halen dogurmamis olursak gercekten cok sinir olurum😃😃

Back
X