- 25 Mayıs 2017
- 5.292
- 8.066
- 148
Böyle yazılır mı tekrar okudum pazartesi senide doğuma alıyorlar sandım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle yazılır mı tekrar okudum pazartesi senide doğuma alıyorlar sandım
Bende oyle düşünüyorum dun gece iyi korkuttunuz bizi ama heyecan seviyorsa sizin bebeler demek ki masallah hepsi vaktinde gelecek ben inanıyorumYok kızlar biz doğurmucaz erken gorceksiniz, sadece bizi bu sipalar korkutuyor, beklicez hepimiz 37 38 leri görcez Allahın izniyle![]()
İlaçlarını çok düzenli kullan dedi canım o ilaçlar tutuyor dedi.Canim ekstra bisey dedi mi doktorun napacaksiniz
Dikkat et canım yürüme sakin sürekli yat geçecek bu günler de az daha sabırİlaçlarını çok düzenli kullan dedi canım o ilaçlar tutuyor dedi.
Yani ilacı biraksam direkt doğacak.
Yat sürekli diyor.
Aksatmadan kullanacağım mutlaka.
Eğer düzenli kullanmama rağmen ağrılar olursa direkt gel hastaneye dedi.
Hahaha hayır onu kastetmedimBöyle yazılır mı tekrar okudum pazartesi senide doğuma alıyorlar sandım![]()
Ben de artık aynı şeyi düşünüyorum gerçekten.Yok kızlar biz doğurmucaz erken gorceksiniz, sadece bizi bu sipalar korkutuyor, beklicez hepimiz 37 38 leri görcez Allahın izniyle![]()
Bende valla su sıra her gün aha doğuruyorum diyorumBende oyle düşünüyorum dun gece iyi korkuttunuz bizi ama heyecan seviyorsa sizin bebeler demek ki masallah hepsi vaktinde gelecek ben inanıyorum![]()
Gecmis olsun canim. Nasil patlar ki ilk defa duydumAh kızlar bugün başıma gelenler sabah kahvaltı hazırlarken yanımda çaydanlık patladı resmen kaynama esnasında sıkışmış allahtan yanmadım refleks hemen kenara sıçradım verilmiş sadakamız varmış Allah kimseye yaşatmasın![]()
Olsun cnm hepimiz kullanıyoruz önlem amacli ilaçlar, bende adalat kullanıyorum günde 3 tane, zamanında sağlıkla kavusucaz inşallah hepimizBen de artık aynı şeyi düşünüyorum gerçekten.
Gerçi ilacı biraksam yarın gelir amaaaa ben de inat ettim o ilaçları saati saatine alıp dinleneceğim bu hanımefendi de görecek annesinin inadını![]()
Bende eşin gibiyim bu aralar heleki ağrılarım iyice kesildiBende valla su sıra her gün aha doğuruyorum diyorumdoktorum eşime ağrılar sancılar normal doğurmucak erken merak etme dedi, benim koca rahat
ağrım var bak doğurucam diyorum geçer simdi diyor
![]()
2. Bebek olcak kuzum ilki erken dogum olmuştu harbi kimdi nasillar ki acaba
Benimkide cok gercekci sanki su sıraBende eşin gibiyim bu aralar heleki ağrılarım iyice kesildi33 34 de daha çok gercekciydi su an bildiğin ağrısız sancısiz mide bulantisiyla gidiyorum her şey ilk gunlerki gibi
![]()
Teşekkür ederim canımSancı mi sık çıktı canım
Geçmiş olsun
Yok artik ya 100 ler cogaliyor hayir ekstra ne yapiolar hic bisi bi kağıt veriliyor ne sacmaBu arada Nst ücreti çok konuşulmuş bende 100 tl ödüyorum:)
Haftada 3 kez fln girincede fazla gerçekten benim için.
İlk duyunca bende şaşırmıştım yani para vermeme ihtimalini hiç düşünmedim muayene ücreti yüksek zaten.Yok artik ya 100 ler cogaliyor hayir ekstra ne yapiolar hic bisi bi kağıt veriliyor ne sacma![]()
Zaten muayene ucreti veriyorsun garip ciddenİlk duyunca bende şaşırmıştım yani para vermeme ihtimalini hiç düşünmedim muayene ücreti yüksek zaten.
Ama 100 tl de çok gerçekten.
Bende bu sabah kahvaltıda dedim allahim belki 20 gün sonra özgürce yiyebilirim bi ihtimal esimde o yasak mı bu yasak mı diye her şeyi soruyor yasak değil midem musade etmiyor dedimBenimkide cok gercekci sanki su sırabenimde yine kötü ya miğdem, hatta bazen diyorum ne bicim hamileyim ne canım bişey çekiyor ne cok yiyebiliyorum, aslinda eşim bu durumdan cok memnun
![]()
Sana katılıyorum annemle gecen konuşuyoruz. Bizi bu kdr korkutup 40. Haftaya geldigimizde halen dogurmamis olursak gercekten cok sinir olurumYok kızlar biz doğurmucaz erken gorceksiniz, sadece bizi bu sipalar korkutuyor, beklicez hepimiz 37 38 leri görcez Allahın izniyle![]()
Çok teşekkür ederimAman Allah korumuş ya. Geçmiş olsun
Dikkat et kendine