2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cnm aslinda hazırlık yapiosun farkinda misin?acaba kk girince mi oyle hissediyorsun sen benden cok hazirlik yapmışsın 🙈
Iste ortada cok az bisi var ama aklima gelen baska bisi de yok. Evde sanırım 20 kalem bebek eşyası ancak vardır. Hani sizler yazdikca, konustukca, veya eve baktikca cok az bisi var gibi. Ama dogrusu bebek arabasi, kanguru ve oyun halisindan baska eksik gelmiyor aklima.
Bir de ultrasona girip bebeği göremiyorum. Çevremde benden başka hamile yok, bir buluşup, sohbet edip hamilelik konuşamıyorum.

Bende bu sabah kahvaltıda dedim allahim belki 20 gün sonra özgürce yiyebilirim bi ihtimal esimde o yasak mı bu yasak mı diye her şeyi soruyor yasak değil midem musade etmiyor dedim 😂
Bende diyorum valla özledim ya doya doya yemek yemeyi, annem de bana diyo ne bicim hamilesin sen ben olsam oo dünyaları yerim 😀iştahım da pek yok valla, bi geceleri açılıyor o zaman da tatlı şeyler yiyorum sonra miğdem yanıyor😀

Rica ederim.
Bu arada pazartesi günü ilk bebişimiz sağ salim geliyor Tucaa Tucaa yla birlikte inşallah 😊
Gerçekten mii ay ilk bebegimiz doğuyor öyle mi ilk haftaları hatırlıyorum hepimiz ayrı yere kusuyoduk😅 🥺🥺🥺🥺 Tucaa Tucaa çok heyecanlıdır şimdi ne kadar güzel maşallah yaa🧿😍

Sana katılıyorum annemle gecen konuşuyoruz. Bizi bu kdr korkutup 40. Haftaya geldigimizde halen dogurmamis olursak gercekten cok sinir olurum😃😃
Valla normal doğum isteyenlerin başına gelebilir bu😀acaba diğer bebeler de mi böyle ya yoksa şubat bebeklerine mahsus mu 😀😀

Valla normal doğum isteyenlerin başına gelebilir bu😀acaba diğer bebeler de mi böyle ya yoksa şubat bebeklerine mahsus mu 😀😀
Valla bilmiyorum. Doktorun asistanina bugun diyorum Şubat anneler gurubumuz var dun herkesin sancisi olmus. Astrolojiyi takip ediyormusunuz ondandir falan dedi😃

Valla bilmiyorum. Doktorun asistanina bugun diyorum Şubat anneler gurubumuz var dun herkesin sancisi olmus. Astrolojiyi takip ediyormusunuz ondandir falan dedi😃
Benim doktorum da öyle rahat ki eşime diyor ki daha olmaz doğum inanma savcılara gerçek değil diyor 😀

en iyisi aslında. her muayenede bir de 20 dk yatmaya 100 lira veriyorum. evde bedava 😁
Benimki özel muayenehane, muayene ücreti dışında ekstra almadı nst için, hayret ettim 🤣 gerçi iki haftada bir 350tl alıyo, almasın ona da bi zahmet

Kızlar bugün doktorun odasına girince doktor çok kizgindi.
Dün yatmadım diye bana kiziyor zannettim.
Meğer başka hastaya kızmış :KK70:
Biz giderken gülüyordu Allah'tan
Süt dökmüş kediye döndüm muayene sırasında :KK70:
Ayy onlar bizi idare edeceğine biz idare ediyoruz ya sinir oluyorum 😡😡 neyse az kaldı yapacak bişey yok

Kızlar, gece gündüz sizde de bir ekstra terleme durumu var mı? Günde 2-3 atlet değiştirir oldum.
Ben de şimdi anneme dedim ki beni bi sıcak bastı siz terlemiyor musunuz yaa 😄😄 aynen öyleyim canım çok aşırı terlemiyorum ama menopozlu gibi arada bi sıcak basıyo, çorap morap giymek yok zaten hak getire, yine de çok açılmamaya çalışmak lazım farketmeden üşütünce gaz oluyo, o da sancı yapıyo sonra

Back
X