2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Doğurana kadar 37 bitecek 38e gireceksin canım inşallah. Çok sevindimm:21:
Çok sağol canım benim 😍 Öyle böyle derken evet canım ya 33 ten nu haftalara gelmek çok mutlu edici 😍 rabbim hepimize kolay vakitli doğumlar nasip etsin😍

Doktordan geldim şimdi nerdeyse bugün doğumum gerçekleşicekti.

Nst de biraz sıkıntı çıktı.
Tekrar bakıldı düzeldi neyseki yarın tekrar nst bakılacak ona göre karar verilecek değişik duygular içindeyim😔
Rahim ağzı uzunluğun çokmu kısalmış canım. Sancı önleyici falan vermedilermi haftamız iyi çok şükür insallah bekler biraz daha 😔

Kızlar gittik hastaneye, rahim ağzı uzunluğu 11mm’e düşmüş. 3 gün içinde doğum yaparsın ama 1 haftayıda bulabilir dedi. NST de sancı çıkmadı . Bebişin kilosu 2960 olmuş ultrason -200 yanıltabilir dedi. Salı günü tekrar NST için gidicem. Bakalım hazır ve nazır şekilde bekliyoruz 😊
Ayy heyecanlandım okuyunca, hadi hayırlısı bakalım ☺️☺️ artık bebiş büyüdü istediği zaman gelsin annesi 🧿🥰🥰

Pıhtılaşma vardı demek ki,iyi ki farkedilmis çok güzelde fayda sağlamış maşallah. artık mosmor ve fıtık doldu bacağım, başka yere de yapamıyorum. İğne yaparken kızımı düşünüyorum, ona iyi geleceği için acıya katlanıyorum ama çok yıprandı sanki vücudum.

Açılma filan var mı cnm? Bide sancilar kaç çıktı? Durdurulabilcek şekilde mi?
Sağol canım aynen öyle çok şükür ben ilk dönem dört ay kadar karnima yapıyordum sonra koluma geçtim benim de kolum öyle boş yer bulana kadar bir saat kontrol ediyorum ama şükür sona yaklastik hayırlısıyla dogsunda yavrularımız herşeye değer💖

Ayy heyecanlandım okuyunca, hadi hayırlısı bakalım ☺️☺️ artık bebiş büyüdü istediği zaman gelsin annesi 🧿🥰🥰
Dimi canım günü belli olunca daha değişik oluyor insan🥰 sağolasın darısı tüm doğum bekleyen annelerimizn başına insallah🥰😍

Rahim ağzı uzunluğun çokmu kısalmış canım. Sancı önleyici falan vermedilermi haftamız iyi çok şükür insallah bekler biraz daha 😔
Canım aslında iyi suyuda iyi ama bende tansiyon çıktı riskli bir durum var bebeğin kilosunuda etkiliyor 2 kilo çıkıyor ultrasonda sürekli kontrol halindeyiz bebekte 2 gündür daha az hareket ediyor gibi😔

17 ocak düşünüyorduk doğum için ama yarın ki nst ölçümünden sonra karar verilecek yarın doğumun gerçekleşmesi ihtimalide var hayırlısı olsun İNŞALLAH.

Kızlar gittik hastaneye, rahim ağzı uzunluğu 11mm’e düşmüş. 3 gün içinde doğum yaparsın ama 1 haftayıda bulabilir dedi. NST de sancı çıkmadı . Bebişin kilosu 2960 olmuş ultrason -200 yanıltabilir dedi. Salı günü tekrar NST için gidicem. Bakalım hazır ve nazır şekilde bekliyoruz 😊
Çok heyecanlı 😍🤗 sağlıcakla kavuşun annesi bebişinle 🤗

Oyy hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Back
X