2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cok pis kustum yine yedigim midemde kalmiyor. 9ay boyunca kustum prilamla duruyorum resmen. Arada oda kesmiyor. İki dogum yaptim mide bulantisi bilmedim derdim bunda ebemi aglatacak sekilde bildim nasıl oluyomus😔 abilerindeki rahatligimin acisinida fazlasiyla çıkardi saolsun canim kizim bana sahip olmak okadar kolay degil dercesine
Bende aynıyım canım valla hep bı bulantı çok arada kusuyorum ama bulantı beni perişan etti resmen iştah falanda bırakmıyor zorla yiyorum ogluslardaki gibi kiloda alamadım kızlar ne zormuş gerçekten bunu anladım her hamilelik birbirinden kat kat farklıymis

Kızlar gittik hastaneye, rahim ağzı uzunluğu 11mm’e düşmüş. 3 gün içinde doğum yaparsın ama 1 haftayıda bulabilir dedi. NST de sancı çıkmadı . Bebişin kilosu 2960 olmuş ultrason -200 yanıltabilir dedi. Salı günü tekrar NST için gidicem. Bakalım hazır ve nazır şekilde bekliyoruz 😊
Ayy hadi hayirlisii, çok heyecanlı bu mesajlar kalp atışlarım hızlanıyor 🤣 🤩🤩

Canım aslında iyi suyuda iyi ama bende tansiyon çıktı riskli bir durum var bebeğin kilosunuda etkiliyor 2 kilo çıkıyor ultrasonda sürekli kontrol halindeyiz bebekte 2 gündür daha az hareket ediyor gibi😔

17 ocak düşünüyorduk doğum için ama yarın ki nst ölçümünden sonra karar verilecek yarın doğumun gerçekleşmesi ihtimalide var hayırlısı olsun İNŞALLAH.
Tansiyon ilacı kullanıryorsun ama değilmi canım. Ciğer geliştirici de olduysan küveze girmez insallah canım. İnsallah 1 haftacık daha sabreder 😞

Kızlar gittik hastaneye, rahim ağzı uzunluğu 11mm’e düşmüş. 3 gün içinde doğum yaparsın ama 1 haftayıda bulabilir dedi. NST de sancı çıkmadı . Bebişin kilosu 2960 olmuş ultrason -200 yanıltabilir dedi. Salı günü tekrar NST için gidicem. Bakalım hazır ve nazır şekilde bekliyoruz 😊
İstediği zaman gelsin,herhangi bir risk yok artık nasıl olsa🥰
Kizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Hayırlı olsun,gözün aydın sağlıkla büyüsün,hayırlı evlat olsun inşallah 💕

Ya herkes maşallah doğuma hazir, sırası gelen doğuruyor 😂 benim normal doğum tarihi 22.02 sonuncu olacam gibi anı bir durum gelismezse 😅 ama siz böyle yazınca aşırı heycanlaniyorum, doguracagim yoksa bile heyecandan doğuracam🤣
Benimde 18.02 canım ama bende heyecandan doğuruyprum her gece 😂 bugün de adet bel ağrısı başladı ☺️ Çok yürüdüm yordum kendimi ondan oldu benim

Çok zormuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 34 hafta doldu bugün. Bir de bizimki tüp bebek. Zaten bir sürü sıkıntı yaşadık, korkularla geldik bugüne. Bir tek sancıyla, rahim ağzında yumuşamayla da kalmadı sıkıntılarımız. Dün eşimin testi pozitif benimki negatif çıktı. Onu eve gönderdiler. Tek kaldım. Sayamadığım kadar serum, iğne, fitil, ağızdan ilaç, nst... Sancılar azaldı, bu sabah çıkarsın diyorlardı. Bugün başka bir doktor geldi ve kalıyorum çünkü sancılarım azalmış evet ama bunlar ilaçların etkisiyle olmuş. Dolayısıyla etki geçince tekrar edebilirmiş. bunu anlamak için bugün de serum vereceklermiş ve nst takibi yapılacakmış. sancılar devam ederse ağızdan ilaç başlayacakmış. o ilaçla takip etmeye devam edeceklermiş. sancılar devam etmezse belki yarın çıkarırlarmış ama pazartesiye kadar kalmam gerekebilirmiş. Nolur bize dua edin. Eşimde de bende de hiçbir belirti yok. Bir karışıklık mı oldu diye akşam başka yerde test verdi. Bu akşam çıkacakmış. İnşallah negatiftir ve yanıma gelebilir. Benim de sancılar tamamen kesilir ve eve gönderirler inşallah yarın. Artık neye üzüleceğimi şaşırdım
Allahin izniyle negatif cikar insaAllah. Pozitifse bile ayakta hissetmeden gecirenlerden olur🤲 Allahim yardimciniz olsun. Hersey guzel sonuclanirda evine gecersin insaAllah dualarim seninle🤲🤲🤲🤲🤲

Eşine de çok geçmişler olsun sen de çok fazla yaklaşma bence, doğum zamanı yaklaşmışken hastalık hakikaten zor oluyor. Acaba neden bu kadar sık hasta oluyor bademciklerini aldıramaz mı önermiyorlar mı dktorlar
30 yas ustu kanamayi durduramiyorlarmis riskli oluyormus. Karabuk ankara orlarada gittik ayni cvbi verdiler😔

Canım aslında iyi suyuda iyi ama bende tansiyon çıktı riskli bir durum var bebeğin kilosunuda etkiliyor 2 kilo çıkıyor ultrasonda sürekli kontrol halindeyiz bebekte 2 gündür daha az hareket ediyor gibi😔

17 ocak düşünüyorduk doğum için ama yarın ki nst ölçümünden sonra karar verilecek yarın doğumun gerçekleşmesi ihtimalide var hayırlısı olsun İNŞALLAH.
Canim üzüldüm ins sagsalim kucagina bebisini alirsin ama sakin kalman lazim zordur kesinlikle ama sen stres olursan bebisde etkilenir Allah yardimciniz olsun 🙏

Back
X