2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar cok moralim bozuk.
Dün kan tahlillerinin hepsi sisteme işlenmemiş bugün bir kez daha hastaneye gitmek zorunda kaldım kan vermek için, dönüşte de kargomuz vardı onu alacaktık. Saat 14.45 te evden çıktık.,16.00 da eşim ise gidecekti. Öğleden sonraya kaldığım için acilden giriş yaptırdık çok kalabalıktı epey oyalandim, dönüşte de trafik yoğundu. Eşim strese girdi ise yetisemezsem diye. Yolda bağırıyor çağırıyor saçma sapan konuşuyor arabayı dikkatsiz kullanıyor filan... Ben sustum cevap vermedim oğlum korktu ağlamaya başladı.
Yolda bi arabaya çarpıyorduk az daha sonra ben sinirlenip inmek istedim izin vermedi. Bu arada ise araba ile de gidebilir servisi kaçırma durumunda böyle bir seçenek var yani.

Neyse eve geldik o direk servis için evden çıktı yetişti yani. Şimdi oturduğum yerde kuruyorum bu sinirle yaptığı şey bugün çok kötü şeylere sebep olabilirdi... bunu nasıl düşünemez diye kendimi yiyip bitiriyorum. Haksız mıyım? Nasıl bi tavir sergilemeliyim bilmiyorum. Normalde sakin biridir ama trafikte çok agresif oluyor bu kaçıncı ben sayamadım artık buna bi dur demek istiyorum.

Bu arada teyzem 9 aylik hamileyken arabanin çukura sert girmesi sebebiyle bebegini karninda kaybetti. Bu ailecek hepimizde bi tramvadir.
Canım aynı şey bizim de başımıza gelmişti. Benim eşim çok sinirli ani parlar söner. Arabayı daha ilk aldığımız zamanlar tüp bebek yaptırmışız kanamalarım var sürekli ilk 3 ayın içindeydik hastaneye gideceğiz.
Eşime yanlıs yol tarif etmişim navigasyonada hakim değiliz. Eşimle takıştık tartıştık en sonunda sinirine yenik düşerek arabayı sağ sol makas attırıp bağırdı bir sürü😞 o kadar ağlamıştım ki nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorsun beni korkutuyosun hadi beni düşünmüyorsun o kadar çaba verdiğimiz tedavi ile olan bebeğimzide düşünmüyosun dedim.
Ah ah erkekler böyle kendilerni kaybedebiliyorlar çok kötü durum maalesef konusarak çözmeye çalışın canım☹️

Canım aynı şey bizim de başımıza gelmişti. Benim eşim çok sinirli ani parlar söner. Arabayı daha ilk aldığımız zamanlar tüp bebek yaptırmışız kanamalarım var sürekli ilk 3 ayın içindeydik hastaneye gideceğiz.
Eşime yanlıs yol tarif etmişim navigasyonada hakim değiliz. Eşimle takıştık tartıştık en sonunda sinirine yenik düşerek arabayı sağ sol makas attırıp bağırdı bir sürü😞 o kadar ağlamıştım ki nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorsun beni korkutuyosun hadi beni düşünmüyorsun o kadar çaba verdiğimiz tedavi ile olan bebeğimzide düşünmüyosun dedim.
Ah ah erkekler böyle kendilerni kaybedebiliyorlar çok kötü durum maalesef konusarak çözmeye çalışın canım☹️
Aynı seyleri yaşamışız.
Bende kabul edemiyorum şuanda bu tavrı, hadi ben önemli degilim, bebegimi hiç görmedi önemli değil,ya oğlum? Ya ani biseyde boynu filan kırılsaydı. Bunları düşündükçe hırs yapıyorum.

Kizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 sağlıkla büyüsün minik 😍😍

Kızlar cok moralim bozuk.
Dün kan tahlillerinin hepsi sisteme işlenmemiş bugün bir kez daha hastaneye gitmek zorunda kaldım kan vermek için, dönüşte de kargomuz vardı onu alacaktık. Saat 14.45 te evden çıktık.,16.00 da eşim ise gidecekti. Öğleden sonraya kaldığım için acilden giriş yaptırdık çok kalabalıktı epey oyalandim, dönüşte de trafik yoğundu. Eşim strese girdi ise yetisemezsem diye. Yolda bağırıyor çağırıyor saçma sapan konuşuyor arabayı dikkatsiz kullanıyor filan... Ben sustum cevap vermedim oğlum korktu ağlamaya başladı.
Yolda bi arabaya çarpıyorduk az daha sonra ben sinirlenip inmek istedim izin vermedi. Bu arada ise araba ile de gidebilir servisi kaçırma durumunda böyle bir seçenek var yani.

Neyse eve geldik o direk servis için evden çıktı yetişti yani. Şimdi oturduğum yerde kuruyorum bu sinirle yaptığı şey bugün çok kötü şeylere sebep olabilirdi... bunu nasıl düşünemez diye kendimi yiyip bitiriyorum. Haksız mıyım? Nasıl bi tavir sergilemeliyim bilmiyorum. Normalde sakin biridir ama trafikte çok agresif oluyor bu kaçıncı ben sayamadım artık buna bi dur demek istiyorum.

Bu arada teyzem 9 aylik hamileyken arabanin çukura sert girmesi sebebiyle bebegini karninda kaybetti. Bu ailecek hepimizde bi tramvadir.
Maalesef oluyor böyle gerginlikler hele doğum yaklaştıkça onlarda bi stress sarıyo.takma kafana bu kadar.konuşma Naz yap trip yap o hatasını anlar zaten.trafik te bütün erkekler sinirli maalesef

Kızlar, gece gündüz sizde de bir ekstra terleme durumu var mı? Günde 2-3 atlet değiştirir oldum.
Valla nefret geldi kıyafet degistirmekten daha şimdiden liohusa gibi ter döküyorum bende sabaha kadar yatak odası çaput pazarına dönüyor kiyafetten

Kızlar gittik hastaneye, rahim ağzı uzunluğu 11mm’e düşmüş. 3 gün içinde doğum yaparsın ama 1 haftayıda bulabilir dedi. NST de sancı çıkmadı . Bebişin kilosu 2960 olmuş ultrason -200 yanıltabilir dedi. Salı günü tekrar NST için gidicem. Bakalım hazır ve nazır şekilde bekliyoruz 😊
Ayy çok heyecanlı acilma var mı canım hadi bakalım geliyor gelmekte olann😍 ne güzel kiloda almış kuzu

Kizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Aa bizde pazartesiye heyecan yapıyorduk senin bebis baya bi supriz yaptı 😊 gözün aydın canım darısı basimiza kavustun mis kokuluya

Bende aynıyım canım valla hep bı bulantı çok arada kusuyorum ama bulantı beni perişan etti resmen iştah falanda bırakmıyor zorla yiyorum ogluslardaki gibi kiloda alamadım kızlar ne zormuş gerçekten bunu anladım her hamilelik birbirinden kat kat farklıymis
Benimki yine ogluş ama çok çektirdi banada canim Allah yardımcımız olsun valla sonuna kadar böyle gideceğiz galiba inşallah bebeklerimiz uslu güzel güzel uyuyan beslenen bebekler olur hastalanmadan üzmeden büyürler

Maalesef oluyor böyle gerginlikler hele doğum yaklaştıkça onlarda bi stress sarıyo.takma kafana bu kadar.konuşma Naz yap trip yap o hatasını anlar zaten.trafik te bütün erkekler sinirli maalesef
Konusmam zaten ,Allah' tan evde değil. Yarına sakinleşirim biraz burnu sürstsün

Kızlar gittik hastaneye, rahim ağzı uzunluğu 11mm’e düşmüş. 3 gün içinde doğum yaparsın ama 1 haftayıda bulabilir dedi. NST de sancı çıkmadı . Bebişin kilosu 2960 olmuş ultrason -200 yanıltabilir dedi. Salı günü tekrar NST için gidicem. Bakalım hazır ve nazır şekilde bekliyoruz 😊
Yaaaa seninki de mi geliyor 😍😍 ay hadi sağlıkla gelsin çok heyecanlı 🤩

Doktordan geldim şimdi nerdeyse bugün doğumum gerçekleşicekti.

Nst de biraz sıkıntı çıktı.
Tekrar bakıldı düzeldi neyseki yarın tekrar nst bakılacak ona göre karar verilecek değişik duygular içindeyim😔
Ay bugün bi temizlik yaptık haberler üst üste gelmiş hep neler kaçırmışım okudukça şoka giriyorum 🙄 nstde benimde hep sancım çıkıyor çok şükür 1.5 aydır doğurmadım canım. Rahim ağzı uzunluğun nasıl?

Teşekkür ederim canım

32. Haftada bende gebelik tansiyonu çıktı bebeğin kilosu özellikle birkaç hafta geride çıkıyor şuan 2 kilo ölçülüyor.
3 günde 1 doktordayım kontrol ediyor.

Nst de sancı çıkmadı aslında kalp atışları çok
sabitti özel durumumda olunca riske atmak istemiyor doktor zaten 37+0 düşünüyor doğum için.
Tansiyondan dolayı da çok kafama takmak üzmek istemiyorum kendimi hakkımızda hayırlısı olsun.
Kuzum benim ablamda gebelik tansiyonu nedeniyle kızını 37. Haftada doğurdu ama 37. Haftada 2000 gr doğmuştu yani senin bebeğin iyi bile üzülme sakın buna. Tansiyon kafana taktıkça daha kötü olur o yüzden kafana takmadan dikkat et kendine yeter. Sağ Salim kavuşacaksın inşallah 😇

Bittiiiiii 😴😴😴😴😴
Oğlumun odasından küçük bi köşe atayım dedim çekin deterjan kokusunu içinize 😍😍
Bende bittim ama nalları diktim kalkamıyorum 😏
Çok güzel olmuş canım eline sağlık, sağlıkla mutlu günler yaşasın odasında oğluşun ☺️🥰
Ben çocuk odası olacak odayı misafir odası yapmıştım daha önceden, annemler uzak olduğu için gelince rahat etsinler diye yatak dolap falan koymuştum, şimdi nasılsa bebek bir iki yıl bizim odada olur diye hiç orayı bozmadım, gardrobuyla şifonyerini koydum o odaya sadece, o yüzden böyle çocuk odaları görünce çok hoşuma gidiyor ☺️💙

Kuzum benim ablamda gebelik tansiyonu nedeniyle kızını 37. Haftada doğurdu ama 37. Haftada 2000 gr doğmuştu yani senin bebeğin iyi bile üzülme sakın buna. Tansiyon kafana taktıkça daha kötü olur o yüzden kafana takmadan dikkat et kendine yeter. Sağ Salim kavuşacaksın inşallah 😇
Amin İNŞALLAH sağ salim kavuşalım hepimiz bende ondan takmamaya çalışıyorum tansiyonum yükselicek diye korkuyorum teşekkür ederim canım yorumun için🌸🌸🌸

Back
X