- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
Canım aynı şey bizim de başımıza gelmişti. Benim eşim çok sinirli ani parlar söner. Arabayı daha ilk aldığımız zamanlar tüp bebek yaptırmışız kanamalarım var sürekli ilk 3 ayın içindeydik hastaneye gideceğiz.Kızlar cok moralim bozuk.
Dün kan tahlillerinin hepsi sisteme işlenmemiş bugün bir kez daha hastaneye gitmek zorunda kaldım kan vermek için, dönüşte de kargomuz vardı onu alacaktık. Saat 14.45 te evden çıktık.,16.00 da eşim ise gidecekti. Öğleden sonraya kaldığım için acilden giriş yaptırdık çok kalabalıktı epey oyalandim, dönüşte de trafik yoğundu. Eşim strese girdi ise yetisemezsem diye. Yolda bağırıyor çağırıyor saçma sapan konuşuyor arabayı dikkatsiz kullanıyor filan... Ben sustum cevap vermedim oğlum korktu ağlamaya başladı.
Yolda bi arabaya çarpıyorduk az daha sonra ben sinirlenip inmek istedim izin vermedi. Bu arada ise araba ile de gidebilir servisi kaçırma durumunda böyle bir seçenek var yani.
Neyse eve geldik o direk servis için evden çıktı yetişti yani. Şimdi oturduğum yerde kuruyorum bu sinirle yaptığı şey bugün çok kötü şeylere sebep olabilirdi... bunu nasıl düşünemez diye kendimi yiyip bitiriyorum. Haksız mıyım? Nasıl bi tavir sergilemeliyim bilmiyorum. Normalde sakin biridir ama trafikte çok agresif oluyor bu kaçıncı ben sayamadım artık buna bi dur demek istiyorum.
Bu arada teyzem 9 aylik hamileyken arabanin çukura sert girmesi sebebiyle bebegini karninda kaybetti. Bu ailecek hepimizde bi tramvadir.
Eşime yanlıs yol tarif etmişim navigasyonada hakim değiliz. Eşimle takıştık tartıştık en sonunda sinirine yenik düşerek arabayı sağ sol makas attırıp bağırdı bir sürü

Ah ah erkekler böyle kendilerni kaybedebiliyorlar çok kötü durum maalesef konusarak çözmeye çalışın canım