Valla benim hamilelikten önce de arada oluyodu. Burun tıkanmasından kaynaklı biraz idare etsinler canımmKızlar bu gece uyandım eşim yanımda değil. Salonda yatmış gece kalkıp. Neden burdasın dedim çok horluyodun uyuyamadım 3 e kadar dedi. İnanmam diye video da çekmiş hatta hakikaten tır geçiyo gibi. Normalde horlamam ilk defa oluyor bu internetten baktım da bebek için kötü bi durum oksijensiz kalıp düşük kiloda doğuma sebep olabilir falan yazmışlar. Siz yaşıyor musunuz böyle bir şey doğruluk payı var mıdırNasıl geçer acaba
Ben de Perşembe gittim canım son kontroldü. Tahlil verdim hastaneye hangi durumda gitmem gerektiğini falan söyledi bi de hastaneden gelince haber ver evrakları önceden hazırlayalım gelince bekleme çok dedi.Kızlar ben sağlık ocağına gittim kan verdim sizlerde kan verdiniz mi ? doktorum istemişti ebe de beni görmek istedi son takipmiş doğum için bol bol su iç aşırı tatlı ve aşırı tuzlu şeyler tüketme dedi
Canım hiç üzme kendini benim iki arkadaşım 36. Haftanın içinde doğum yaptı ve küvöze girmelerine gerek kalmadı ertesi gün eve çıktılar.Kızlar doğum başlamış 3 cm açılmam var. Ciğer geliştirici olacağım şimdi. Geri dönüşü zor artık diyorlar 3 cm olmuş bile diyorlar. Lütfen dua edin oğlum iyi olsun küvöze girmesin lütfen ağlamaktan içim çıktı.
Canım ben lansinoh kullanmaya başladım onu istemezsen bi videoda dr Hindistan cevizi yağı sürebilirsiniz diyodu. Kv de kantarın yağı iyi geliyor onu da kullanabilirsin demişti bana. Ama hiç kullanmadım daha. Ama kantaron yağını el kremi niyetine falan da kullanıyorum ve memnunumKızlar benim göğüs ucum cok kuruo o ucu degilde koyulasan kenarlari.siz ne yapionuz? Dün lansinoh krem alicaktim hem fayda etmiyor denildi die aklimda kalmis burda hemde minicik sey 100 kusurdu acıdım ona o kadar vermeyi.benim yuzume surdugum krem var eczaneden aliyordum yuzume sivilce ilaci kullandigim zaman ondan beri surekli kullanirim onu sursem olur mu ki napsam bilemedim![]()