- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
uyu canım ya sancı varsa uyandırır zaten. öyle diyolaaarrrBugun de takvimdeki imza yerimde sırt bel ağrısı diyor allahim gerçek değilse uyusam ya sabah sabah çok yorgunum bu aksiyona gerek var mı bilemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyu canım ya sancı varsa uyandırır zaten. öyle diyolaaarrrBugun de takvimdeki imza yerimde sırt bel ağrısı diyor allahim gerçek değilse uyusam ya sabah sabah çok yorgunum bu aksiyona gerek var mı bilemiyorum
https://ty.gl/soensrr6li bende bunu mu alsam bilemedim deBen krem rengi triko bi takımım vardi spor onu giyeceğim pantolon uzeri hafif uzun
Acaba bebişin baskısından mı oluyor ağrıBugun de takvimdeki imza yerimde sırt bel ağrısı diyor allahim gerçek değilse uyusam ya sabah sabah çok yorgunum bu aksiyona gerek var mı bilemiyorum
https://ty.gl/soensrr6li şöyle bişey baktım da bende bilemedim alsam mı diyeben altlı üstlü triko bir takım koydum. yüksek bel ve yumuşak oldugu için sezeryan yerimi sıkmaz diye. dikiş yerini acıtmayacak birşey olmalı. yüksrk bel yumusak bir alt olabilir.
önemli olan beli. canını acıtacak şekilde degilse sorun yok. takım güzelmiş bu aradahttps://ty.gl/soensrr6li şöyle bişey baktım da bende bilemedim alsam mı diye![]()
Canım benim de korkum o ya anlamazsam diye. Eğer korkutuyosa yakın bü hastaneye git hemen benceKızlar suyumuzun geldiğini nasıl anlarız az önce uyandım çamaşırım baya ıslaktı bir tık koyu akıntı geldi peçeteye çok tedirgin oldum 6da uyandım uyuyamıyorum geri inşallah suyum gelmiyordur
Cok normal canim o zaman. Ayaklariyla ittiriyodur isteAyakları aşağıda şuan![]()
gösteirir inşalllah zaten göstermezse doğuma az kaldı orda görürsün artık bi fragman verseydi iyiydi36+3 ile günaydınlar
Bugün 10:30da kontrol var bakalım beyimiz bu sefer yüzünü gösterecek mi![]()
Aynen çok az kaldı zaten ama bi merak ediyo insangösteirir inşalllah zaten göstermezse doğuma az kaldı orda görürsün artık bi fragman verseydi iyiydi
güzel haberler canım
Maalesef canim bizde son zamanlarda kesinlikle yüzünü göremiyoruz. Gecen hafta resmen 2 eliyle suratini kapatmisti sadece burnu gözüküyorduAynen çok az kaldı zaten ama bi merak ediyo insanpaşanın keyfi yerinde tabii
hep mi eli yüzünde olur yaa
![]()
bize de göstermedi göstermesi 36da tam açtı. bugun gösterir inşallahAynen çok az kaldı zaten ama bi merak ediyo insanpaşanın keyfi yerinde tabii
hep mi eli yüzünde olur yaa
![]()
İnşallah acıtacak cinsten değildir canım bi sipariş verip bakayım iade ederim olmadıönemli olan beli. canını acıtacak şekilde degilse sorun yok. takım güzelmiş bu arada![]()
Bugün kontrolde bakıcak benim doktorda geçen hafta gittiğimizde dönmemiş 4 şubata genede sezeryan yazalım dedi dönerse normal doğumu beklicezson 9
ilk planlı sezeryan ben mi olucam bakalım![]()
Hafi hayırlı haberle gel. Hem bir dur en az iki hafta deme bizim günümüz aynı 38 i geçsinler sağlıkla11 de kontrolüm var nasıl doğuracağım acaba hayalleri ile uykumdan uyandım ya daha en az 2 hafta var bebek de dönmemişti en son ama hayalini kurduruyor![]()
Benim pembe kadife bir takımım var onu giycemKızlar hastane çıkışında nasıl bişey giyicekseniz ? Özellikle sezeryan ise doktor bana bebek daha dönmemiş dönmezse sezeryan demişti de geçen cumartesi ondan sormak istedim bide ilk doğumum olucak ne yapsam bilemedim![]()
Ah benim gibi, bi yerim ağrıdığında kurmaya başlıyorum senaryoHafi hayırlı haberle gel. Hem bir dur en az iki hafta deme bizim günümüz aynı 38 i geçsinler sağlıklabu aralar bende erken mi olacak diye geriliyorum
![]()
Son 12 benimde sanirim ilk planli sensin.son 9
ilk planlı sezeryan ben mi olucam bakalım![]()