• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim de kedime olmuştu ağlamaktan için çıkmıştı. Susuz kalmaması lazım en birincil bakım su içmesi. Eczaneden en büyük boy şırınga al yarım saatte bir ağzına içme suyu sık. Her şeyden önce susuz kalmıcak. Burnu kurur zaten ateşi çıkınca. Tahlilleri yaptırmıştım bende kanda sorun çıkmıştı. Tedaviden sonra vitamin vermişlerdi uzun süre ağzına şırıngaylanvitamin sıkmıştım. Evlat gibi içini acıtıyo insanın☹️ Derdi var söyleyemiyo😭
Canım ateşi düştü geldi yemek yedi yaş mama kıtır su içti görsen derdi varmış yavrumun o gitti babasıyla veterinere ben evde ağladım evladım o benim.kan tahlili 1200 demişler başka yeri aradım 650 dediler tekrar goturcez yeni yere.sabah gittiği demiş kusma ishal yemek yememe olursa kan tahlili şart şuan yiyor ama içim rahat defil

Onların yaşadığı bizim azıcık kasılmam ız gibi değildir de bilmeyince işte biz telaşa kapılıyoruz🙈
Ya biraz da doktorum sayesinde böyle benim eşim, ben içeride ultrasona hazırlanırken hep konuşuyorlar duyuyorum arkamdan hain planlar yapiyolar 😀 ben pimpirikliyim ya cok üstüne düşme her ağrının normal olucak ağrılar diyor doktorum , duyuyorum sizi ona göre diyorum 😀😀

Bugun biraz 6-9 aylik kiyafetler aldim burda bir mağaza yuzde elli indirimle satıyor anywawa, polo,bi baby markalari hep yenidoğan vardi cok bisi alamadim.

Eklentiler

• 16422572741734519654684119733937.webp
    16422572741734519654684119733937.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 78
Bugun biraz 6-9 aylik kiyafetler aldim burda bir mağaza yuzde elli indirimle satıyor anywawa, polo,bi baby markalari hep yenidoğan vardi cok bisi alamadim.
Benimde 9 aya kadar vardi bende 12-18aylik siparisler verdim lcw de falan onden gidiyorum kazi kazan falan geliyor surekli lcw uygulamasindan🤣🤣

Benimde 9 aya kadar vardi bende 12-18aylik siparisler verdim lcw de falan onden gidiyorum kazi kazan falan geliyor surekli lcw uygulamasindan🤣🤣
Ben almicam bebek dogmadan dedim ama aldim o kadae uygunlardi ki resmen 50 tlye polo tulum aldim🤭

Kızzlarr o kadar güzel bir akşamdı ki arkadaşım akşam çayına davet etmişti bir gittim ki arkadaşlar toplanıp baby shower partisi hazırlamışlar okadar mutlu oldum ki heryeri süslemişler bebeğimin adı yazan pasta yaptırmışlar hediyeler almışlar çokk güzeldi🥰🥰 ama çokkk yoruldum eve yeni geldim yatağa girdim parti eğlence kaldıracak dermanım kalmamış artık ama çok mutluym🥲
Yaaa biliyomusun dün senin mesajını okurken bizimkiler de bana yapar mı acaba diye içimden geçirdim ve inanmazsın öğlen bi kapı çaldı ellerinde hediyeler süsler pastalar evime gelmişler hiç haberim yok eşim falan organize olmuş 🥰 çok güzel bir anı oldu benim içinde çok mutluyum 🎀💕

Bana son güne kadar haftada 3-4 kere açlık - tokluk şekerini evde ölç,
bi gün sabah, başka bir gün akşam olsun dedi
Şekere bağlı ani bebek ölümleri olabiliyor çok çok dikkatli ol dedi de bi yere kadar uyabiliyorum
Sürekli açım sürekli karnım gurulduyor 😢😢😢
of valla bu stresle nasıl geçecek günler 😪

İllaki kullanılır canım bide evde olunca mesela az büyüyor olur mu diye deniyorsun hemen elinin altında yeni kıyafet oluyor çok iyi yapıyorsun ben bile aldim şimdi yaz için gelecek kış için abiden olmasına rağmen
Anladim canım ama simdi benim pembisler erkek olsa olmazki🤣🤣ben mesela ablamin kizi olursa kiyafetleri direk küçüldükçe ona vercem o benim olunca bana oyle gecinip gidicez🤣🤣🤣

Yaaa biliyomusun dün senin mesajını okurken bizimkiler de bana yapar mı acaba diye içimden geçirdim ve inanmazsın öğlen bi kapı çaldı ellerinde hediyeler süsler pastalar evime gelmişler hiç haberim yok eşim falan organize olmuş 🥰 çok güzel bir anı oldu benim içinde çok mutluyum 🎀💕
Ay canımm ne kadar sevindim yaa mutlu oluyor insan unutulmayacak güzel anılar 🥰🥰🥰🥰

Back
X