• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kendi dogum agrin ayni ishal seklinde gibi baslayip araliklari azalip siddetlenmeye baslayinca dogum basliyor. Benim ilki oyleydi iste. Ne rahat bi dogumdu. Suni sanci vermediler. 4cm aciklik ve gram agrisiz yatisim yapildi. Bundan 6saat sonra ishal seklinde basladi yarim saat arayla ama tam dayanamayacagim noktaya geldiginde kesiliyordu. 5dk da bire dusunce dogum oldu☺️
Bu aynı gün içinde mi oldu canım. Ben sabahtan beri öyleyim ama şiddetlenmiyor öyle ben burdayım diyen bir ağrı. Doktora felan da gitmedim Çarşamba kontrol var. Gitsem mi acaba beklesem mi bilemedim

dün zaten kontroldeydim her şey ok idi nst falan da bağlanmıştı. Bugün çok sert hareket etmiyor hani hareket var hissediyorum belirli aralıklarda ama hep hafif hafif narin narin. Normal midir

Bu aynı gün içinde mi oldu canım. Ben sabahtan beri öyleyim ama şiddetlenmiyor öyle ben burdayım diyen bir ağrı. Doktora felan da gitmedim Çarşamba kontrol var. Gitsem mi acaba beklesem mi bilemedim
Gecmiyorsa gitme imkanin varsa git istersen kafan rahat olur en azindan

Amin amin canim
Ya ayni günmüş cnm saat kacta benim 14.00 da
Bende bugun hep alt tarafa baski var bugun biraz yürüdüm ondan oldu galiba kizlar kardesleri adina suwenden yatak pijamasi aldim😁
Doğuran olmadi galiba cnm
Sabahtan benim canim. Cok iyi yapmissin canim gule gule giysin prensesler😍 yurumeyip yurumeyip yuruncede oluyor evet

kızlar lohısa şerbetini nerden alabiliriz aktarlarda var mı eminönünden almıstım geçen sefer ama şimdi o kalabalıga girmem imkansız.
PinkMermaid PinkMermaid kapı süsleri çok güzel olmuş canım güle güle kullansınlar inşallah
@kahvesizasla inşallah yakında koynuna alacaksın canım kuzunu dualarım seninle
Canım benim çok sağol 🥰 Trendyol’da var canım lohusa şerbeti, sıvı olarak da katı olarak da 👍🏻

Kızlar siz sabırsız davranıp doğuralım artık yazıyorsunuz ben burada perişan oluyorum okudukça. Vaktinde doğurabilmek için nelerimi verirdim. Doğum yapıp bebeksiz eve dönmek öyle acı ve kötü ki lütfen şükredin ve vaktinde sağlıkla doğması için dua edin lütfen. Ne kadar durursalar o kadar iyi.
Canım sen de haklısın ama oğluşun şu an emin ellerde , sen kendine bak şu an bol bol dinlen ki oğlun eve döndüğünde enerjiye çok ihtiyacın olacak…Güzel şeyler düşün, sütün kesilir bak ağlama daha fazla..kilosu da maşallah iyiydi 🧿👍🏻

Biz de şerbet karanfilden yapılır, ben çok severim ilk doğumda yapmıştım ama bunda gelen giden olmayacak yapsam mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Valla ben tam şerbetçiyim ramazan şerbeti bile kaç kez aldırıyordum 😂 çok severim karanfili de bize de gelen pek olmayacak ama canım ister 😂

Kızlar ben de başka bir soruyla gelcem size acaba saça keratin botox/bakım gibi birşey yaptırabilir miyim bilginiz var mı hiç ?? Brezilya fönü gibi ilaçlı olan değil de daha bakım gibi olanlar var onfan bahsediyorum ☺️ Bir de ipek kirpik yaptırcam diyen bir arkadaş vardıı sankiii onu da yapbiliyor muyduk 😅
He bendim o ama evdeki hesap çarşıya uyumadı:( bugün oğlumun covid testi pozitif çıktı.
Evde karantinadayız.
Keratin olmaz cnm zaten kuaför de yapmaz.ama kiprik yaptırabilirsin

He bendim o ama evdeki hesap çarşıya uyumadı:( bugün oğlumun covid testi pozitif çıktı.
Evde karantinadayız.
Geçmiş olsun cnm insllah sağlıkla atlatirsiniz bu süreci bol bol.meyve yedir kuzuya insllah

He bendim o ama evdeki hesap çarşıya uyumadı:KK43: bugün oğlumun covid testi pozitif çıktı.
Evde karantinadayız.
Ayy kıyamam çok çok geçmiş olsun hafif atlatır inşallah sana da bulaşmadan geçip biter 🤲 saol canım benim 🥰

Benim troid problemimde var kaçırdığım an hop haftada bi kilo🤣 çok sabit tutanadım kilomu ama şekerim iyi. Hiç kilo sölemiim😁

Aa aynı ben😅 Kaburgamın altı boşaldı. Elimle batırıyorum boş, bebek aşağıda kaldı gibi. Ama karnım aşağı inmedi de hala sivri öne doğru. Valla nolcak ne zaman olcak hiç idrakında olamıcm gibi😅🤣
Bir de aynı ben. Herkeste ortak şeyler oluyorsa süreç demo ki bu şekilde 🥰

Doktora kalsa beni aç gezdirecek ama direniyorum olmuyor 😒 bi yerden sonra elim gidiyor
Cnm su haftalarda sanırım hepimiz öyleyiz, bende dikkat ediyodum oğlum için sağlıklı şeyler yemeliyim diyodum ama su sıra geceleri bile bişeyler yiyorum

Back
X