- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
İyi ki sezeryan oldum dedim bu kadar normal beklerken :)Aa hadi gözün aydın kuzumherşeyde var bir hayır, böylesi daha iyi olmuştur, sen de az beklemedin sonuçta. Sağlıkla kavuşun yavrunla birbirinize
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ki sezeryan oldum dedim bu kadar normal beklerken :)Aa hadi gözün aydın kuzumherşeyde var bir hayır, böylesi daha iyi olmuştur, sen de az beklemedin sonuçta. Sağlıkla kavuşun yavrunla birbirinize
![]()
Off bu 26 derece olayı kafamı kurcalayan şeylerden. Annem bizdeyken alıştırdı 26-27 dereceye. Doktor max 23 olacak diyor biz 24 e dahi inemiyoruz. Herkesin yorumuda ev serin oldugunda bebişinde rahat ettiği. Hangisi doğru bilmiyorum benmkinin cok sıcakta ateşi çıkıyorValla ev 26 derece. Doğru düzgün şapka da takmıyorum eldivende. Eldiveni 25 günlük falandı tırnaklarını kesip çıkardım kıyamam pamukçuk olmuş hep. Oda rahatladı arada geceleri taktım kırkı çıkana kadar sadece eldiveni. Ben hala alarm kurup kalkıyorum bazen alarmı duymayıp uyuyorum ama bu seferde bebikim ağlayıp uyandırıyor sağ olsun![]()
Bizimki de 25'lerde seyrediyor. 23-24'e inince ben bile donuyorum bebek nasıl dursun, bana da saçma geliyor ya da bizim evde bir şey var çözemedim. 23 diyenlere çok şaşırıyorum :/Off bu 26 derece olayı kafamı kurcalayan şeylerden. Annem bizdeyken alıştırdı 26-27 dereceye. Doktor max 23 olacak diyor biz 24 e dahi inemiyoruz. Herkesin yorumuda ev serin oldugunda bebişinde rahat ettiği. Hangisi doğru bilmiyorum benmkinin cok sıcakta ateşi çıkıyor
Aynen canım 24 te ben üşüyorum valla bebeğimin de burnu elleri soğuk oluyor bu sefer yelek falan giydiriyorum.. annemde çok kızdı ama 3 doktorda 22-23 olmalı diyor en fazla.Bizimki de 25'lerde seyrediyor. 23-24'e inince ben bile donuyorum bebek nasıl dursun, bana da saçma geliyor ya da bizim evde bir şey var çözemedim. 23 diyenlere çok şaşırıyorum :/
Yok artık 19 ne yaAynen canım 24 te ben üşüyorum valla bebeğimin de burnu elleri soğuk oluyor bu sefer yelek falan giydiriyorum.. annemde çok kızdı ama 3 doktorda 22-23 olmalı diyor en fazla.
Uyurken 19 diyorlar. Çok garip. Uygulayanlarda var rahat etti bebeğim diyorlar nasıl yapıyorlar bilmiyorum
Sorunsuz sıkıntısız alın inşallah kucağınızaEvettt büyük gün benim içinde geldi çattı
Korku stres nasıl olacak düşünceleriyle gece 3 te anca uyuyan kahramanımızı bugün bakalım neler bekliyorBana dua edin kızlar sağ salim çok uzun saatler suni sancı çekmeden, hakkımda hayırlısı nasılsa kucağıma alayım oğluşu
![]()
Benimki kendi uyanıp aranıyor zaten . Şapka da takmıyorum , battaniyesiyle örtuyorum . Şapkalar zaten ya küçük ya büyük oluyor . Önce gözüne sonra burnuna düşüyor , ben de korkup vazgeçtim .
Ne kadar rahatmışız yahu 9 ay
Memede yumrular ilk hafta oldu bende , şişmişti bir de komple . Neredeyse mastit olacaktım farketmeden. Bebek istemiyordu memeyi hemen ağlayıp ittiriyordu . Banyoda suyla masaj , sıcak su torbası ve pompayla açıldı 2 günde.
Sağlıkla mutlu mutlu büyüsün inşallah![]()
Canım malum bebişlerden anca fırsat bulunabiliyor artık kusura bakma şimdi gördüm hemen yazayım dedim , benim ilk çocuklarımda başıma gelmişti o, o durum ilerledi hatta mastit oldu, memede taş gibi sertlik hatta damarsal görünüm morlu mavili , acı ağrı hassasiyet oluyordu üzerine yatmayı geçtim atlet giyemiyordum ve malesef 12 gün iğne vurulmak zorunda kaldım o meme emzirilmedi vs. Bu baştan tedavi edilmediği için ilerlemiş hali sakın korkmayın herkesin böyle olacak diye birşey yok. Böyle hafif sertleştiğinde hemen o memeyi emzirin , sıcak duş alın ve hafif masaj yapın sütyen yada emzirme sütyeni giymeyin ince bir atlet sıkmayan üst giyin ve o memeyi bol boş emzirin yada sağın, sağlığınız sütü de içirebilirsiniz . Bunun sebebi fazla süt gelmesinden olabilir , süt geldiğinde emzirmemiş yada emzirmiş ama diğer memeden daha az emzirmiş olabilirsin , meme başından mikrop kapmış olabilirsin gibi gibi sebepleri var meme ucu hijyenide çok önemli . Böyle işte canım . Şimdi iyisindir inşallah . Geçmiş olsun![]()
Bende yarın sabah 8 de hastanede olacağımmm. Suni sancı verilecek ona gerek kalmadan keşke kendi sancımla bu gece gitsem artıkEpidural ve gaz arasındaki fark ne şimdi gaz ne oluyor
![]()
Bizimki de 25'lerde seyrediyor. 23-24'e inince ben bile donuyorum bebek nasıl dursun, bana da saçma geliyor ya da bizim evde bir şey var çözemedim. 23 diyenlere çok şaşırıyorum :/
Ben mastit nedir dogumdan sonra oğrendim, bilmiyordumcahillik başa bela
Sicak suyla her gun ovaliyorum ama bir tanesi kücülmedi, umarim mastite çevirmez
Çok teşekkür ederim, aslinda saatte bir emziriyorum nerdeyse mama aldigi zamanlar hariç ama vakum gücü azdir belki kizimin.
Bir de bendeki yumrulardan biri gitti digeri ne yaptiysam gitmedi. Birazcik da büyümüs ama memede sertlik yok. Ne yapmam gerek acaba?
Bi de yeni yeni bir sürü minnak yumrular oluşmuş.
Hayirli haberlerini aliriz inşallah![]()
Kullanan annişlere sorum var
Solgarin bira mayasi iceren takviyesi bugun elime ulaşicakmiş. Günde kac tane kullaniyoruz?
Bir de memelerdeki yumrulari olumsuz etkilemez insallah değil mi?
Ayrica süt kanallarinin tikanmasini önleyici olarak lesitin iceren takviye siparişi de verdim yine solgarin. Daha once kullanan oldu mu?
Bebislerin hickirmasi mide büyüdüğü icin, hapsirmasida burnunu temizlemek icinmis24 bile çok serin geliyor bana. Ev 26dayken altini actiğimda hemen hickirmaya hapşurmaya basliyor. Nasil 22-23 yapilabilir ki![]()
Hadi bir avazda al inşallah bebeğini kucağına. Şimdiden gözün aydın olsun.Evettt büyük gün benim içinde geldi çattı
Korku stres nasıl olacak düşünceleriyle gece 3 te anca uyuyan kahramanımızı bugün bakalım neler bekliyorBana dua edin kızlar sağ salim çok uzun saatler suni sancı çekmeden, hakkımda hayırlısı nasılsa kucağıma alayım oğluşu
![]()
Evet canım 26 bana ve bebeğe fazla geliyor en ideali 25 derece bana göre. 24 te üşüyoruZ sanki.Bana da doktorum en fazla 24 olucak evin derecesi dedi en fazla 25 yapıyoruz bizde, bence 26 27 ler fazla sıcak değil mi kızlar
Valla benm bebeğimde soyundurduğum an ve beresini çıkardığım an hapşırmaya baslıyor. Ama evin derecesi iyise hapşırmıyor. Hafif soğuk olsun yada soyunduğu an baslıyor hapşırmaya. Hıçkırık çok yedikten sonra oluyor genelde24 bile çok serin geliyor bana. Ev 26dayken altini actiğimda hemen hickirmaya hapşurmaya basliyor. Nasil 22-23 yapilabilir ki![]()
26 derecede terliyor emzirirken . Ben de terliyorum valla. 24 derecede emzirirken çok rahat oluyor . İdeal 25 derece bence. Aman terletmeyelim de en risklisi oYok artık 19 ne yaNasıl rahat ediyor ki o derecelerde anlamadım cidden ben mi fazla üşüyorum diyeceğim ama fazla gelse terler zaten bebek. Birkaç kez oldu öyle terlemesi
Eki Görüntüle 3013017
şunu iyi ki almışım , evdeyim gerekmez diyordum ama aldım yine de . Sayesinde açıldı meme . Önce bir damla sonra iki üç derken bebekte çekeleyince düzeldi . Bana ebe kesinlikle bebek çekicek istemese de zorla ver demişti . Sıcak su torbalarıyla falan açıldı , bebek de kabul etti biraz ısınıp yumuşayınca .
Humana bana çok iyi geldi , sütüm arttı . Geceleri mama vermek zorunda kalıyordum , iki gündür vermiyorum yetiyor sütüm .