2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hanımlar merhaba ; memesi iğne batar gibi olan acıyan yananlar vardı benim gibi , şuan hatırlayamadım kusura bakmayın hazır kız uyurken yazıyorum hemen . Bu sabah hem aile hekimine hem çocuk doktoruna sordum , ikisi de baktı kızın ağzına , diline , benim de meme ucuna . Mantar değilmiş , sadece hafif pamukçuk var . Benim sol meme yara olmuştu ilk hafta , tam geçmemiş sanırım . Ondan dediler . Fungostatin yazdı doktor , günde 4 kere önce her seferinde karbonatlı suyla temizleyip sonra çocuğun ağzına sıkıcaz . Memeyi de dinlendiricem bir süre sadece pompayla sağıcakmışım . İnşallah düzelir .

Bu sorunu olanlar gidin mutlaka doktora . Çok acı verici birşey çünkü :KK43:
Çok geçmiş olsun ve sağol canım.
Benmkinin de ağzında hafif pamukçuk var. Sürekli aklımı kurcalıyordu önemsemedim çok yok diye. Sanırm ondan geçmiyor göğüslerim.
Emdikten sonra mememin etrafında iğneler batıyor sanki ucuda sızım sızım sızlıyor

Hayırlı cumalar kızlar.
Bebeğine nemlendirici kullanan var mı,tavsiyeye ihtiyacım var. Bebeğimin banyodan sonra cildi kuruyor. Dün aşı yapan hemşirede söyledi cilt kuruluğu var nemlendirici kullan diye hatta vazelin kullanabilirsin dedi ama o da çok yağlı bilemedim
Dove ‘un vucut losyonu var onu kullanıyorum, bazen de Bebek yağı kullanıyorum sebamedin.
İkiside yumusacık yapıyor.

Çok geçmiş olsun ve sağol canım.
Benmkinin de ağzında hafif pamukçuk var. Sürekli aklımı kurcalıyordu önemsemedim çok yok diye. Sanırm ondan geçmiyor göğüslerim.
Emdikten sonra mememin etrafında iğneler batıyor sanki ucuda sızım sızım sızlıyor
Evet aynen öyle . Emmedigi zamanlarda da birkaç günde bir kendi kendine yanıyor , batıyor . Ağlama derecesinde kıvranıyorum memeyi tutup.

Kaynamış ılımış karbonatlı suyu parmağa sardığın gazlı beze sürüp bebeğin dilini sil günde birkaç kez .

Merhaba Şubat annelrri..sezaryen olanlara sorum olacak özellikle spinal olanlara..uyusturukduktan sonra size dokunulduğunu hissettiniz mi yoksa tam uyuşukluk muydu..benim ikinci doğum olacak ilki geneldi ama ağrı ile uyanmak çok zordu şimdi spinal istiyrm ama dokunulduğunu hissetmek gibi bişey oluyms öle biseyse yine genele donucem sanırım..şimdiden teşekkürler ♥️

Merhaba Şubat annelrri..sezaryen olanlara sorum olacak özellikle spinal olanlara..uyusturukduktan sonra size dokunulduğunu hissettiniz mi yoksa tam uyuşukluk muydu..benim ikinci doğum olacak ilki geneldi ama ağrı ile uyanmak çok zordu şimdi spinal istiyrm ama dokunulduğunu hissetmek gibi bişey oluyms öle biseyse yine genele donucem sanırım..şimdiden teşekkürler ♥️
Merhaba

Doğumdan önce; dokunuşlar hissediliyor ama acı yok dediler bana,cok tedirgin oldum. Dokunuşlari hissetme düşüncesi çok korkutmuştu beni,panik olurum kesin demiştim. Doğumda asla hissetmedim dokunmalari. Hatta başlayıp baslamadigini bile anlamadım. Başımda duran kişiye sordum ne zaman başlayacak diye, simdi bebeği gösterecekler dedi🤭
Sedye sallanıyordu ama meğer cekistiriyolarmis. Gram hissetmedim, inanilmaz konforluydu.
Benimde ilk dogumum genelde,simdi çok üzülüyorum. Keske oda spinal olsaymış, çok memnun kaldım.
Size hayırlı doğumlar diliyorum❣

Merhaba. İlk 2 doğumum epidural oldu,bunda spinal yapıldı ve hiçbirşey hissetmedim tamamen uyuşuktu. Epidural de bebeği aldıkları an sarsıldığımı hissetmiştim. Panik atak gibi özel durumlarınız yoksa kesinlikle korkmayın epiduraldende spinalden de...Şimdiden hayırlı doğumlar dilerim

Hayırlı cumalar kızlar.
Bebeğine nemlendirici kullanan var mı,tavsiyeye ihtiyacım var. Bebeğimin banyodan sonra cildi kuruyor. Dün aşı yapan hemşirede söyledi cilt kuruluğu var nemlendirici kullan diye hatta vazelin kullanabilirsin dedi ama o da çok yağlı bilemedim
Mustelanın kremini kullanıyorum canım. Kullandığımdan beri yüzündeki sivilceler de geçti

Evet aynen öyle . Emmedigi zamanlarda da birkaç günde bir kendi kendine yanıyor , batıyor . Ağlama derecesinde kıvranıyorum memeyi tutup.

Kaynamış ılımış karbonatlı suyu parmağa sardığın gazlı beze sürüp bebeğin dilini sil günde birkaç kez .
Tamam canım sağolasın

Hayır canım hiç hissetmiyorsun.
Benm bacağımı kaldırdılar onu hissettim tabi ama öyle bi his değil. Bebek çıktığında bile hissetmedim ben. Gıdıklanma gibi bişey hissedebilirsin demişti doktorum

4 şubatta doğum yaptım Lohusa kanaması hala devam ediyor çarşamba günü kırk gün olcak bu normal mi ? Şimdiye kadar kesilmesi gerekmiyor muydu ben hala ped kullanıyorum

Ben hiç hissetmedim önce bacaklarım karıncalandı sonra tam uyuşukluk oldu , ben spinal sezaryen tavsiye ederim memnun kaldım

4 şubatta doğum yaptım Lohusa kanaması hala devam ediyor çarşamba günü kırk gün olcak bu normal mi ? Şimdiye kadar kesilmesi gerekmiyor muydu ben hala ped kullanıyorum
Benimde hala ara ara geliyor kesiliyor 5 şubatta doğum yapmıştım bende bence normal

Merhaba. İlk 2 doğumum epidural oldu,bunda spinal yapıldı ve hiçbirşey hissetmedim tamamen uyuşuktu. Epidural de bebeği aldıkları an sarsıldığımı hissetmiştim. Panik atak gibi özel durumlarınız yoksa kesinlikle korkmayın epiduraldende spinalden de...Şimdiden hayırlı doğumlar dilerim
Teşekkür ederim cevabınız için ♥️

Back
X