Ne yazık ki canım, günlük beslenmesini ve bez değişimini de WhatsApptan paylaşıyorum gece gündüz oradan da takip ediyor, o gün biraz fazla mama versem bile bir bahane üretme ihtiyacı duyuyorum. Onu da anlamaya çalışıyorum kendince bana yardımcı oluyor ama böyle de kendimi robot gibi hissediyorum. Zaten sütüm yok ki ben ilk doğduğu gece iki memeden de sabaha kadar emzirdim neredeyse yarım saatte bir ama işte sarılık oldu vs vs derken benim olmayan sütüm iyice azaldı. Solgar in brewers yeast kullanıyorum günde 6 tane, incir vs yiyorum, çaylar iciyorum, devamlı su içiyorum, dereotu yiyorum ama saginca gelen süt 20 CC.Ben her iki memeyi 15 dakika sağıyordum ama emzirdikten sonra kalan sütü sağ demişti doktor bana. Eşin bu konuda biraz yanlış düşünüyor bence. Bize hem çocuk doktoru hem de emzirme hemşiresi demişti ki bebek emerken anneden ne kadar süt geldiğini anlamanın bir yolu yok. Yani bebeğim gerçekten ne kadar emdiğini bilmemiz mümkün değil. Bir de eşinin bu tavrı senin üstünde çok baskı yaratmıyor mu? Bu sütü daha olumsuz etkiler ki