- 18 Kasım 2015
- 13.592
- 17.099
- 298
- 36
Sağol cnm inşallahÇok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cnm inşallahÇok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşsun
Sağol cnmÇok geçmiş olsun cnm
Teşekkür ederim cnm.aç kalmadık emzirebilirsin dedi.operasyondan önce emzirdim 30 dk sonra bitmişti hersey.Hayırlı olsun cnm bende istiyorum, anestezi aldı ya kac saat ac kaldı
Evet cnm kusura bakma seni bilmeden etiketlemişimYanlış olmuş sanırım bende biz bugün sünnet olduk diye çıkmış![]()
Bana krem vs vermedi. O bölgeyi kapatan sprey sıktılar hastanede.Merhaba taze anneler sıra bize geliyor oyuzden size birşey sormak istiyorum
Ben sezeryan düşünüyorum.
Burda sezeryan doğum yapanların ameliyat yeri nasıl iğleşti ne sürede iyileşti acıkcası merak ediyorum . Neler kullandınız bu süreçte
Yorumlarınızı bekliyorum![]()
Gerçekten başkasının evde olması illaki bir şeylere zarar gelmesine sebep oluyor ve ben buna çıldırıyorum. Benim de bazı şeyler mahvoldu öyle.Lohusalığın verdiği sinir kat sayım zaten tavandaydı
Ben yatak odasında bebeği emzirirken Kaynanam sen git çalışma masamın kenarında duran salıncağı kenara Çek derken kabloya takıl
Koskoca bilgisayarı yere düşür
Hemen alıp yerleştirmiş bana da söylemiyor
Oğluma bi ses geldi bir şey mi düşürdün dedim hayır ben düşürmedim dedi , kendi de sessiz sesiz oturuyor , ama bi ses geldi diye ısrar edince babaanne senin bilgisayarı düşürdü dedi
Grafik bilgisayarı oldukları için Çok pahalıydı
Cam çatladı gitti ekran eşimde yapacak bir şey yok sakın annemin üstüne gitme dedi
Çok sinirliyim çoooookkk
Gerçekten başkasının evde olması illaki bir şeylere zarar gelmesine sebep oluyor ve ben buna çıldırıyorum. Benim de bazı şeyler mahvoldu öyle.
Yapacak bir şey yok cana gelecegine mala gelsin diyeceğim ama sinirini tahmin edebiliyorum. Tamir edilse falan çok mu masrafı olur ki kötü olmuş gerçekten.
Hadi yaaa sanırım 2 ay geçmiş tam olarak demekki şimdiden unuttuysan ilk zamanlar biraz zorlanıyor sonradan geçiyorBana krem vs vermedi. O bölgeyi kapatan sprey sıktılar hastanede.
Oraya mikrop kaptırmamaya dikkat ettim.
İlk günler destekli kalkmanda fayda var dikiş bitim yerleri biraz aciyor çünkü. O birkaç hafta devam etti bende. En çok zorlayan o oldu.
Doktorum yaranın tamamen iyileşmesinin 6 ay sürdüğünü söylemişti
İlk günler biraz zor olabiliyor ağrı ve sancı ama sabır.
Şimdi ameliyat olduğumu bile unutuyorum.
Şimdiden hayırlı doğumlar olsun
Başka aklına takılan bir şey varsa seve seve cevap veririm![]()
Ben doğum şeklim tercihe bağlı olsa hiçbir şekilde sezaryen istemezdim. Resmen ameliyat ve zor bir ameliyat. İlk gün ayağa kalkıp yürüyebildim ben. Bunu yapamayanlar oluyormuş ama iş ayağa kalkmakla bitmedi. Çok fazla gaz sancısı oldu. Hani ameliyatı oldun eve geldin dinlenecek olsan, birileri sana bakacak olsa ne ala. Aksine sen birine bakmakla yükümlüsün ve o birinin ağırlığı hep kucağında. Yatakta dönmek, yatmak kalkmak bile mesele. Ameliyat kesisinin üstünde geniş bir yer hala hissiz. Buna hiç alışamadım. Orada parmağımı gezdirip hissediyor muyum diye kontrol ediyorum sürekli. Sanki orası bana ait değilmiş gibi, çok sinir bozucu. İlk birkaç hafta kesinin üst kısmındaki deri acayip hassaslaştı. Çamaşır değince bile acıyordu. 55. gündeyim hala kabuğu atamayan kısımlar var. Zaman zaman hala ağrıyor içerideki dikişler. Doktor önerisiyle ben Dermatix jel kullanıyorum günde iki kez. Bantı çıkardıktan sonraki ilk bir hafta mı neydi Batticon sür demişlerdi. Ondan bir hafta sonra jele başladım. Ha bir de dikişlerin üstünde bir bombe var. Azaldı ama gitmedi. O da ayrı sinir bozucu. İnstagram'da takip ettiğim bir kadın isteğe bağlı sezaryen oldu. İkinci gün evde kıyafet deneyip link paylaşıyordu. Ben başka bir sezaryene alındım herhaldeMerhaba taze anneler sıra bize geliyor oyuzden size birşey sormak istiyorum
Ben sezeryan düşünüyorum.
Burda sezeryan doğum yapanların ameliyat yeri nasıl iğleşti ne sürede iyileşti acıkcası merak ediyorum . Neler kullandınız bu süreçte
Yorumlarınızı bekliyorum![]()
Lohusalığın verdiği sinir kat sayım zaten tavandaydı
Ben yatak odasında bebeği emzirirken Kaynanam sen git çalışma masamın kenarında duran salıncağı kenara Çek derken kabloya takıl
Oğluma bi ses geldi bir şey mi düşürdün dedim hayır ben düşürmedim dedi , kendi de sessiz sesiz oturuyor , ama bi ses geldi diye ısrar edince babaanne senin bilgisayarı düşürdü dedi
Cam çatladı gitti ekran eşimde yapacak bir şey yok sakın annemin üstüne gitme dedi
Çok sinirliyim çoooookkk
İsteyerek yapmadiysa ne kendini uz ne başkasını benceLohusalığın verdiği sinir kat sayım zaten tavandaydı
Çok sinirliyim çoooookkk
Çözüm 6 bin TL bu krizde gitti ceptenİsteyerek yapmadiysa ne kendini uz ne başkasını benceben de grafikerlik ve onların fiyatlarını az çok biliyorum ... Artık olan olmuş çözüm bulmak lazım
![]()
Kim demiş verilmiyor diye? Kızımda 58 civarı ile hamile kalıp 85 ile doğuma girdim doğumdan çıktım 67 kiloydum hiç diyetsiz sporsuz 1 - 1.5 sene sonunda 59-60 idim. Diyet yapsam o 7 kiloydum hızla verirdim ama yapmamıştım. Bunda da 80 ile doğuma girdim (60 ile hamile kaldım) şuan tartılmıyorum kafama takarım sütüme etki eder diye Haziran da diyetisyene başlayacağım o zamana kadar sütüm gür olsun yeter takma kafana verilir yani Merak etmeBencede ya verilmiyor valla,bende okudum hep 10 kilo gider diye ama 5 gitti benden de
Ay senin bu kaynanan beni öldürecekLohusalığın verdiği sinir kat sayım zaten tavandaydı
Çok sinirliyim çoooookkk
İnşallah kuzumAmin insallah gider kilolar, benimde ya 70 im 65 olsam yeter
Olsun canımEvet cnm kusura bakma seni bilmeden etiketlemişim
Benim bebek sarılıktan uyuyordu mecbur kaldırıyordum malesefBen en başından beri geceleri kaldirmadim çok saçma geldi. İlk günler hastanede alışmış olduğu için kalkıyordu sonra yavaş yavaş bırakmaya başladı. Zorla kaldırınca emmiyor ki uyuyor. Gerçekten acıkınca kendisi kalkıyor zaten. Ben uyurken sürekli birisi kaldırıp zorla bir şeyler yedirse döverim en sonYani vücut her şeyin sinyalini veriyor zaten. Ben hiç uyurken açlıktan bayilanı duymadım mutlaka insan uyanır ve fark eder aciktigini. Oyuncak bebek değil ki bu çocuklar.
Şimdi geceleri uyuyor uyandığı saat belli artık.
Instagram'da 2 saatte bir kaldırıp emzirin postunun altına biri sürü anne bunu yaptıkları için pişman olduklarını yazmışlardı.
Sonradan bir türlü uyumaya alıştıramamışlar çocukları. Sürekli uyanıyorlarmış.
Parol kullanılabiliyor tek zaten canımEmzirirken doktora sorup parol alan var mı kızlar? Sormayı unuttum tekrar yazmaya yüzüm yok
Allah yardımcınız olsun gerçekten cok zorBen de sabah altıma yapacaktım. Bu gece 2.40'tan beri hiç uyumadık gibi bir şey. Uykusuzluktan bayılacak gibi oluyorum. Emdi emdi uyumadı. Kıvrandı, ık mık sabaha kadar. Şimdi dizime yatırdım sallıyorum ancak öyle uyuyor. Onda bile sıçrıyor uyanıyor 1-2 vızıldanıyor, geri uyuyor. Sabah aç karna tiroid ilacı aldım. Kahvaltı olarak su içtim. Böyle bakalım nereye kadar
Bu arada ben de sanırım 54. gün regl oldum. Seninkine erken değil mi demiştim ama cidden ne kadar erken ya
Atak döneminde miyiz acaba. Olsun sen de sağ koy buzluğa. Çıkar ver mis gibi.Benimki bu ara emmek de istemiyor pek, 2-3 gün önce daha çok sütüm vardı bitiremeyince hop azalışa geçtilervallahi bıktım çoğaltacam diye neler yapıyorum bu seferde oğlan emmiyo tam delirmelik gerçekten
Kolik gbi canım tam kolik denemez.Yaa kıyamam cnm kolik mi bebeğin