2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba taze anneler sıra bize geliyor oyuzden size birşey sormak istiyorum😍😍🙏🏻
Ben sezeryan düşünüyorum.
Burda sezeryan doğum yapanların ameliyat yeri nasıl iğleşti ne sürede iyileşti acıkcası merak ediyorum . Neler kullandınız bu süreçte 🙏🏻

Yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🙏🏻🌸
Bana krem vs vermedi. O bölgeyi kapatan sprey sıktılar hastanede.
Oraya mikrop kaptırmamaya dikkat ettim.
İlk günler destekli kalkmanda fayda var dikiş bitim yerleri biraz aciyor çünkü. O birkaç hafta devam etti bende. En çok zorlayan o oldu.
Doktorum yaranın tamamen iyileşmesinin 6 ay sürdüğünü söylemişti
İlk günler biraz zor olabiliyor ağrı ve sancı ama sabır.
Şimdi ameliyat olduğumu bile unutuyorum.
Şimdiden hayırlı doğumlar olsun 🥰
Başka aklına takılan bir şey varsa seve seve cevap veririm 🤗

Lohusalığın verdiği sinir kat sayım zaten tavandaydı
Ben yatak odasında bebeği emzirirken Kaynanam sen git çalışma masamın kenarında duran salıncağı kenara Çek derken kabloya takıl
Koskoca bilgisayarı yere düşür 😢😢😢
Hemen alıp yerleştirmiş bana da söylemiyor
Oğluma bi ses geldi bir şey mi düşürdün dedim hayır ben düşürmedim dedi , kendi de sessiz sesiz oturuyor , ama bi ses geldi diye ısrar edince babaanne senin bilgisayarı düşürdü dedi 😔

Grafik bilgisayarı oldukları için Çok pahalıydı
Cam çatladı gitti ekran eşimde yapacak bir şey yok sakın annemin üstüne gitme dedi

Çok sinirliyim çoooookkk
Gerçekten başkasının evde olması illaki bir şeylere zarar gelmesine sebep oluyor ve ben buna çıldırıyorum. Benim de bazı şeyler mahvoldu öyle.

Yapacak bir şey yok cana gelecegine mala gelsin diyeceğim ama sinirini tahmin edebiliyorum. Tamir edilse falan çok mu masrafı olur ki kötü olmuş gerçekten.

Gerçekten başkasının evde olması illaki bir şeylere zarar gelmesine sebep oluyor ve ben buna çıldırıyorum. Benim de bazı şeyler mahvoldu öyle.

Yapacak bir şey yok cana gelecegine mala gelsin diyeceğim ama sinirini tahmin edebiliyorum. Tamir edilse falan çok mu masrafı olur ki kötü olmuş gerçekten.

Ortalama 5-6 bin TL tutabilir dediler üstünü bilmiyorum
8 senedir evime gelmeyen kadın son 1 ayda 3 kere üst üste geldi, ona da deli gibi masraf çıktı
6 yaşında Kİ Oğlum düşürseydi o bilgisayarı eşimin koparacağı kıyameti düşünmek istemiyorum
İş anasına gelince napalım olan oldu demesi daha çok sinir ediyor

Bana krem vs vermedi. O bölgeyi kapatan sprey sıktılar hastanede.
Oraya mikrop kaptırmamaya dikkat ettim.
İlk günler destekli kalkmanda fayda var dikiş bitim yerleri biraz aciyor çünkü. O birkaç hafta devam etti bende. En çok zorlayan o oldu.
Doktorum yaranın tamamen iyileşmesinin 6 ay sürdüğünü söylemişti
İlk günler biraz zor olabiliyor ağrı ve sancı ama sabır.
Şimdi ameliyat olduğumu bile unutuyorum.
Şimdiden hayırlı doğumlar olsun 🥰
Başka aklına takılan bir şey varsa seve seve cevap veririm 🤗
Hadi yaaa sanırım 2 ay geçmiş tam olarak demekki şimdiden unuttuysan ilk zamanlar biraz zorlanıyor sonradan geçiyor 🙏🏻🙏🏻Böyle okuyunca kendimi rahatlatıyorum💜🌸 cevabınız için çok teşekkür ederim 🌸

Merhaba taze anneler sıra bize geliyor oyuzden size birşey sormak istiyorum😍😍🙏🏻
Ben sezeryan düşünüyorum.
Burda sezeryan doğum yapanların ameliyat yeri nasıl iğleşti ne sürede iyileşti acıkcası merak ediyorum . Neler kullandınız bu süreçte 🙏🏻

Yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🙏🏻🌸
Ben doğum şeklim tercihe bağlı olsa hiçbir şekilde sezaryen istemezdim. Resmen ameliyat ve zor bir ameliyat. İlk gün ayağa kalkıp yürüyebildim ben. Bunu yapamayanlar oluyormuş ama iş ayağa kalkmakla bitmedi. Çok fazla gaz sancısı oldu. Hani ameliyatı oldun eve geldin dinlenecek olsan, birileri sana bakacak olsa ne ala. Aksine sen birine bakmakla yükümlüsün ve o birinin ağırlığı hep kucağında. Yatakta dönmek, yatmak kalkmak bile mesele. Ameliyat kesisinin üstünde geniş bir yer hala hissiz. Buna hiç alışamadım. Orada parmağımı gezdirip hissediyor muyum diye kontrol ediyorum sürekli. Sanki orası bana ait değilmiş gibi, çok sinir bozucu. İlk birkaç hafta kesinin üst kısmındaki deri acayip hassaslaştı. Çamaşır değince bile acıyordu. 55. gündeyim hala kabuğu atamayan kısımlar var. Zaman zaman hala ağrıyor içerideki dikişler. Doktor önerisiyle ben Dermatix jel kullanıyorum günde iki kez. Bantı çıkardıktan sonraki ilk bir hafta mı neydi Batticon sür demişlerdi. Ondan bir hafta sonra jele başladım. Ha bir de dikişlerin üstünde bir bombe var. Azaldı ama gitmedi. O da ayrı sinir bozucu. İnstagram'da takip ettiğim bir kadın isteğe bağlı sezaryen oldu. İkinci gün evde kıyafet deneyip link paylaşıyordu. Ben başka bir sezaryene alındım herhalde

Ben yatak odasında bebeği emzirirken Kaynanam sen git çalışma masamın kenarında duran salıncağı kenara Çek derken kabloya takıl
Oğluma bi ses geldi bir şey mi düşürdün dedim hayır ben düşürmedim dedi , kendi de sessiz sesiz oturuyor , ama bi ses geldi diye ısrar edince babaanne senin bilgisayarı düşürdü dedi 😔

Cam çatladı gitti ekran eşimde yapacak bir şey yok sakın annemin üstüne gitme dedi

Çok sinirliyim çoooookkk

Çok sinirliyim çoooookkk
İsteyerek yapmadiysa ne kendini uz ne başkasını bence😢ben de grafikerlik ve onların fiyatlarını az çok biliyorum ... Artık olan olmuş çözüm bulmak lazım🙄

İsteyerek yapmadiysa ne kendini uz ne başkasını bence😢ben de grafikerlik ve onların fiyatlarını az çok biliyorum ... Artık olan olmuş çözüm bulmak lazım🙄
Çözüm 6 bin TL bu krizde gitti cepten 🥺😩
Bir de format atılacak , inşAllah projeler gitmez

bilgisayarı kırdı yerine sessizce koyuyor
Ben oğluma bak düşme sesi geldi diye ısrar ettiğim halde oğlanın sucu yok ben düşürdüm demiyor.

Bencede ya verilmiyor valla,bende okudum hep 10 kilo gider diye ama 5 gitti benden de
Kim demiş verilmiyor diye? Kızımda 58 civarı ile hamile kalıp 85 ile doğuma girdim doğumdan çıktım 67 kiloydum hiç diyetsiz sporsuz 1 - 1.5 sene sonunda 59-60 idim. Diyet yapsam o 7 kiloydum hızla verirdim ama yapmamıştım. Bunda da 80 ile doğuma girdim (60 ile hamile kaldım) şuan tartılmıyorum kafama takarım sütüme etki eder diye Haziran da diyetisyene başlayacağım o zamana kadar sütüm gür olsun yeter takma kafana verilir yani Merak etme 😘

Çok sinirliyim çoooookkk
Ay senin bu kaynanan beni öldürecek 🤕

Ben en başından beri geceleri kaldirmadim çok saçma geldi. İlk günler hastanede alışmış olduğu için kalkıyordu sonra yavaş yavaş bırakmaya başladı. Zorla kaldırınca emmiyor ki uyuyor. Gerçekten acıkınca kendisi kalkıyor zaten. Ben uyurken sürekli birisi kaldırıp zorla bir şeyler yedirse döverim en son :KK70: Yani vücut her şeyin sinyalini veriyor zaten. Ben hiç uyurken açlıktan bayilanı duymadım mutlaka insan uyanır ve fark eder aciktigini. Oyuncak bebek değil ki bu çocuklar.
Şimdi geceleri uyuyor uyandığı saat belli artık.

Instagram'da 2 saatte bir kaldırıp emzirin postunun altına biri sürü anne bunu yaptıkları için pişman olduklarını yazmışlardı.
Sonradan bir türlü uyumaya alıştıramamışlar çocukları. Sürekli uyanıyorlarmış.
Benim bebek sarılıktan uyuyordu mecbur kaldırıyordum malesef

Ben de sabah altıma yapacaktım. Bu gece 2.40'tan beri hiç uyumadık gibi bir şey. Uykusuzluktan bayılacak gibi oluyorum. Emdi emdi uyumadı. Kıvrandı, ık mık sabaha kadar. Şimdi dizime yatırdım sallıyorum ancak öyle uyuyor. Onda bile sıçrıyor uyanıyor 1-2 vızıldanıyor, geri uyuyor. Sabah aç karna tiroid ilacı aldım. Kahvaltı olarak su içtim. Böyle bakalım nereye kadar

Bu arada ben de sanırım 54. gün regl oldum. Seninkine erken değil mi demiştim ama cidden ne kadar erken ya
Allah yardımcınız olsun gerçekten cok zor😞 bir de üstüne mastit eklenince napcağnı şaşşırıyor insan.
Canım ben 40. Gün lekelenme gelmişti. Ben onu kanama sanmıstım ağrımda vardı. 3 damla bişey geldi durdu. Adet değildi demek ki çünkü devamı gelmedi. Aradan 1 ayda geçti adet olsaydı olurdum diye düşünüyorum. Senin tam söküldümü adet gbi mi?

Benimki bu ara emmek de istemiyor pek, 2-3 gün önce daha çok sütüm vardı bitiremeyince hop azalışa geçtiler 🥴 vallahi bıktım çoğaltacam diye neler yapıyorum bu seferde oğlan emmiyo tam delirmelik gerçekten
Atak döneminde miyiz acaba. Olsun sen de sağ koy buzluğa. Çıkar ver mis gibi.

Back
X