• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Oioi ne diyecekken alttlarda plastik tabak bardak olduğunu okudum 😂😂 kızlar benim bunlardan neden haberim yok silikon meyve sğzgeci nedir Allah aşkına 😂😂hiçbirine bakmıcam bu dolandırolma tuzağına ben düşmicem 😂😂😂😂
Sana üç hafta mühlet 🤣🙈
Bizde reflu için suda eriyen ilac kullanıyoruz bi haftadır zor içiyorum pufleyip duruyor iyice şımarık oldular ya
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
damla damla veriyorum neal bir damla verip burnunu sıkıyorum yutuyor. her damlada aynı şekilde. ucuz degil o damla. damlası kaça geliyo biliyo mu sıpalar.
aspiratör nefret timi bende de mevcut savaşa mı giriyoruz burun mu temizliyoruz belli degil.
Kuzu gibi beklerdi burnunu temizlerken. Kurt oluverdi

Şey ya meyve süzgecini hangi marka alıyoruz? Berilyumm Berilyumm Çekiniyormuş da bana "Sen sorar mısın?" dedi

ve değişti 😁😂
amaann didim bi daha mı gelicez dünyaya. seneye ikinci elden aldıgımdan fazlasına satarım net
Bir daha düşün

1730F7EE-091C-4C84-9A39-5C0E0A9BA5B8.webp

ama vakumlu tabak olayı cok iyi. fırlatıp kafanıza geçiremiyo. kendi kendine yerken de çok iyi. oioi olmasa da bir vakumlu tabak alınmalı. ilk kızımda ailexpressten almıstım o zmaan 10 tl gibi bişeydi tabii. blw de yaptıgım için önune koyar karşıaına geçerdim yerdi oynardı yemekler düşerdi tabii ama tabagı atamazdı.

ama vakumlu tabak olayı cok iyi. fırlatıp kafanıza geçiremiyo. kendi kendine yerken de çok iyi. oioi olmasa da bir vakumlu tabak alınmalı. ilk kızımda ailexpressten almıstım o zmaan 10 tl gibi bişeydi tabii. blw de yaptıgım için önune koyar karşıaına geçerdim yerdi oynardı yemekler düşerdi tabii ama tabagı atamazdı.
E yemeği atıyorsa tabak masasa dursa ne işime yarayacak 🙈😒🙈😒

Oioi ne diyecekken alttlarda plastik tabak bardak olduğunu okudum 😂😂 kızlar benim bunlardan neden haberim yok silikon meyve sğzgeci nedir Allah aşkına 😂😂hiçbirine bakmıcam bu dolandırolma tuzağına ben düşmicem 😂😂😂😂
Qma silikon süzgeci kesinlikle denemelisin,harika bi icat🤣 oioi vallahi bende burada duydum ,tövbe almam evde her yer tabak🤣

Kızlar koşun🤣 we transfer nasıl aklıma gelmedi, uykusuzluktan heralde☹️
Uyku dökümanı burda. İndirme süresi var oyalanmayın.
Bu paylaşım yasak mı değil mi bilmiyorum, umarım banlanmam😱 Banlanırsam arkamdan kötü konuşmayın😑🤣 Her şey anneler uyusun die😌 Gece gece oturdum pdfe dönüştürmeye uğraştım bide bunları😑

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok mu uzun? Görsel atamıyor musun?
Çok uzun ya nerdeyse elli sayfa. Sayfa tarattım ya yasak değildir. İçinde iletişim bilgilerim yok. Direk pdf yükledim. Daha napayım😌
Adminizin de yeni çocuğu olmuştu o da faydalanabilir aslında. Neydi adminin adı? 🧐

Back
X