• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
damla damla veriyorum neal bir damla verip burnunu sıkıyorum yutuyor. her damlada aynı şekilde. ucuz degil o damla. damlası kaça geliyo biliyo mu sıpalar.
aspiratör nefret timi bende de mevcut savaşa mı giriyoruz burun mu temizliyoruz belli degil.
Ay o demir ilacı çok iğrenç bişey hak veriyorum yavrulara, balkonun paslı demirlerini yalatsam daha az tiksinir yavrum. Burun aspiratörü hiç kullanamadım ben, ucu kanca gibi olan aletle çok kolay alıyorum

Canım ateş olmadı ama aşırı huzursuz uykusuz bir gün geçirdi. Anca Akşam saat 8 de kahkaha atmaya başladı da düzeldi son kez ağrı kesici verip 5 tur emzirip uyuttuk. Bu böyle olduysa ay sonu menenjit yaptırcam nasıl olacak bakalım
Gece kızımın kafası çok sıcak oldu bi ara ateş 37 oldu ama daha fazla gibi sıcaktı kafası calpol verdim bende.
Yazıklar olsun 🤣🤣

Ay o demir ilacı çok iğrenç bişey hak veriyorum yavrulara, balkonun paslı demirlerini yalatsam daha az tiksinir yavrum. Burun aspiratörü hiç kullanamadım ben, ucu kanca gibi olan aletle çok kolay alıyorum
Ocean microfer diye bi ilaç var tadı mükemmel. Hamileyken yanlışlıkla bebekler için olanını almıştımda 🤣 ama tatlı bir tadı var, doktorunuza bir sorsanız uygunsa bu olur bence😶

Hanımlar 4 aydır ilk defa kocamla kesintisiz tam üç bölüm zombili dizi izledim dün akşam :KK57:
Akşam banyodan sonra bir uyudu benim kız taaa sabah 6 buçuğa kadar . 12de zorla bir iki çekiştirdim memeyi , sonra 3 buçukta uyanıp az emdi o kadar . Hem de kundaksız uyudu ilk defa :skandal:

Allahim nolur en kisa zamanda ben de yaziyim boyle seyler, çok amin 🤲🤲☺️

Kirkbir kere maşallah 🧿🧿

kızlar kızlar. 4 aylık kontrole gidenler doktorlarınız ekgıda ile ilgili bilgi verdi mi kaç ayda neler yapmanızı önerdi ya da şimdilik bişey demedi mi. su ile ilgili neler dedi? 2. cocugum ama farklı fikirler duymaya açıgım. şehir dışında ailemin yanında oldugum için 4. ay kontrolunde burda devlete gittim meyve suyu vermemi falan söyledi o yuzdenn pek takmadım yani 4 aylık bebeğe meyvesuyuyla başlamayı söyleyen doktoru. doktorlarınızın söyledikleirni paylaşabilir misiniz?

kızlar kızlar. 4 aylık kontrole gidenler doktorlarınız ekgıda ile ilgili bilgi verdi mi kaç ayda neler yapmanızı önerdi ya da şimdilik bişey demedi mi. su ile ilgili neler dedi? 2. cocugum ama farklı fikirler duymaya açıgım. şehir dışında ailemin yanında oldugum için 4. ay kontrolunde burda devlete gittim meyve suyu vermemi falan söyledi o yuzdenn pek takmadım yani 4 aylık bebeğe meyvesuyuyla başlamayı söyleyen doktoru. doktorlarınızın söyledikleirni paylaşabilir misiniz?
Ben ek gıdayı sordum 6. ayda daha ona var dedi. Suyu kendi söyledi günde iki kez yarım çay bardağı diye ama bana çok çok dazla geldi bu. Birkaç kaşık verdim istemedi elimi itti. Ben de bir daha vermedim

Bana geçen ay Doktorumuz 5.ayda tadimlara baslicaz demişti cnm

Tadıma geç başlayan bebek hem yemek seçiyor hem de daha alerjik oluyor ama benim doktor 6 ay anne sütü dedi🤷🏻‍♀️ Gizliden bişeyler yalatcam🤣

Ay ben basladim yalatmaya😆nasıl hoşuna gidiyor varya 😆😆
Ya kendim çok alerjigim kızımın alerjisi olmasını hiç istemem..hemen bende başlayayım bugün tam 4 aylık olduk , nelerden nasıl baslatiyoruz önce deyin bakalım, ayyy çok heyecanlı ilk ne versem acaba , zaten bu ara ben yemek yerken yalanarak yiyeceklere bakıyor 😄

Ya kendim çok alerjigim kızımın alerjisi olmasını hiç istemem..hemen bende başlayayım bugün tam 4 aylık olduk , nelerden nasıl baslatiyoruz önce deyin bakalım, ayyy çok heyecanlı ilk ne versem acaba , zaten bu ara ben yemek yerken yalanarak yiyeceklere bakıyor 😄
Haşlanmış patates ve havuçla başlatıyorlar genelde ama çok çok erken değil mi ya :/

Kızlar koşun🤣 we transfer nasıl aklıma gelmedi, uykusuzluktan heralde☹️
Uyku Rehberim 0-4 Ay.pdf
Uyku dökümanı burda. İndirme süresi var oyalanmayın.
Bu paylaşım yasak mı değil mi bilmiyorum, umarım banlanmam😱 Banlanırsam arkamdan kötü konuşmayın😑🤣 Her şey anneler uyusun die😌 Gece gece oturdum pdfe dönüştürmeye uğraştım bide bunları😑
ben de indirdim 🥰

Valla ben yalatiyorum sadece cnm vermiyorum daha, doktorun ne diyor bu konuda

Bana 5. ay ek gıdalara başlarız yavaştan demişti , salı günü randevumuz var bakalım neler söyler gidince . Ben arada yoğurt veriyorum biraz .

Yaa dört aydır gram veremedim çıldırıcam artık . Sanki çocuk doğdu ama kardeşi içerde şuan 8 aylık duruyormuş gibi . Hiç bir şey olmuyor üstüme . Deniz hayallerim vardı bütün kış beklediğim :KK61:

Back
X