• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimde gitmem lazım hamileligimi ilk öğrendiğim gün disim kırıldı hala duruyor 🙈 gecmis olsun canım tekrar gerek kalmaz inşallah

Yoğurt hiç duymamıştım bende deneyim

Bizim Dr menenjit ağır bir aşı o yüzden 1 yaşından sonra öneriyorum dedi dozunu falan hatırlamıyorum onu sonra konuşuruz demişti sanırım
1 yaşındayken tek doz yapıyorlar canım

Yaparsın yaparsın mama sandalyesinde durur 😍🥰
Hangi mama sandalyesi? Sizin nasıl çocuklarınız var ya 🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐 Ben başka galaksiye mi doğurdum? Biz yapışık geziyoruz evde. Diyelim ki bir yere oturdu veya yattı. Güzel, o zaman tepesinde dikilip şebeklik yapmam gerekiyor. "Annelik öyle yan gelip yemek yapma yeri değil" diyor

Herkese merhaba dün 4. Ay kontrolünde bizim doktorumuz ek gıda ve su için erken dedi 5 ay 1 haftalıkken başlarız ufak ufak dedi. Ben henüz hiç bir şey vermedim su dahil. 😊 çocuğum daha enfensiyonu atlatamadan 4. Ay aşılarını yaptık umarım yine ateşlenmez 🤦🏻‍♀️

Amiiin, memeyi 4 5 dk emip bırakıyor, mama da almıyor. Korkuyorum doktor gözlerini belertip “bu ay az kilo almış”dicek diye. Kaşık kaşık fıstık ezmesi yiyorum sütüm yağlansın diye, ayı gibi oldum
Böyle şeyler görünce yemek için bahanem oluyor tşk 🤓

Hangi mama sandalyesi? Sizin nasıl çocuklarınız var ya 🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐 Ben başka galaksiye mi doğurdum? Biz yapışık geziyoruz evde. Diyelim ki bir yere oturdu veya yattı. Güzel, o zaman tepesinde dikilip şebeklik yapmam gerekiyor. "Annelik öyle yan gelip yemek yapma yeri değil" diyor

Tamamen ayni benim bebe🥲🥲 mutfaga su icmeye gidince bile iğğğğ

Biz bugün beraber tuvaletimizi yaptık oğlumla 😆😆

Tamamen ayni benim bebe🥲🥲 mutfaga su icmeye gidince bile iğğğğ
Biz bugün beraber tuvaletimizi yaptık oğlumla 😆😆
Ya ben dün astımcıma neden su içemediğimin hesabını veremedim. Tuvalete salmıyor çocuk beni. "Gerekirse kucağına bağla tuvalete onunla git" dedi. Geçen gece de emmek için sabredemedi diye eşim "Tuvalete gitmesen olmaz mı" dedi. Bence olur, neden olmasın?

Herkese merhaba dün 4. Ay kontrolünde bizim doktorumuz ek gıda ve su için erken dedi 5 ay 1 haftalıkken başlarız ufak ufak dedi. Ben henüz hiç bir şey vermedim su dahil. 😊 çocuğum daha enfensiyonu atlatamadan 4. Ay aşılarını yaptık umarım yine ateşlenmez 🤦🏻‍♀️
Umarım ateşlenmez bebişin canım geçmiş olsun. Ek gıdaya mı başlarız dedi doktor

Kızlar ya ben bu tarz kanguru almıştım hamileyken bi türlü beceremedim takıp bebeği oturtmayı da böyle kanguru kullanabilen var mı

Eklentiler

• 465E95F4-9372-4BE9-887C-ECA9BB47DF5A.webp
    465E95F4-9372-4BE9-887C-ECA9BB47DF5A.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 49
Ya ben dün astımcıma neden su içemediğimin hesabını veremedim. Tuvalete salmıyor çocuk beni. "Gerekirse kucağına bağla tuvalete onunla git" dedi. Geçen gece de emmek için sabredemedi diye eşim "Tuvalete gitmesen olmaz mı" dedi. Bence olur, neden olmasın?
kaçkere kanguruda kaç kere kucakta girdim tuvalete😅

Kızlar ya çok canım sıkıldı idrar kültüründe e.coli uredi yazıyor, oturduğu yerden kalkmayan Dr yazmıştı ya tahlili ona göstermedim kendi Dr umuza mesaj attım şimdi de, ates vb hiç bir şey yok yanlış olabilir mi, torbayi kendimiz taktik evde yapıp götürdük ve cisle beraber kaka yapmıştı ondan bulaşma ihtimali olur mu biliyor musunuz
Evet canım kaka bulasirsa idrara sonuç etkilenir tabi ki. Hastanede bekle bence hemen orada taksin hemşire. Bağlamak zor oluyor o torbayi

Kanguru da yok sling de yok. Eggbaby almıştım geçen ay. Almaz olaydım. Çocuğun her yeri lacivert tüy oldu ☹️ Kucakta tuvalete girince temizlik işi nasıl olacak. Çok çaresiz kalıyorum bazen cidden o kadar sıkışıyorum ki
benimki siyah ama ben memnunum 2. elden aldım. sürekli kullanıyorum. yıkayınca da çıkmadı mı

canım videoları var youtubedan izleyebikirsin. mamadus mu senin. bende solomom ve eggbaby var
Evet canım mamadus bi bakayım videolara. Sadece aklımda soru işareti olan biraz daha geniş olanlar var ya acaba onlardan mı alsaydım daha mı rahat olurdu acaba yada slingler daha mı rahat ? Sıpa benim kucaktan düşmüyor hafta içi annem yada kayınvalide geliyo ev işlerini yemeği yapabilmek içinde onlar gelmeden de halledebileyim istiyorum artık işlerimi

Back
X