• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hangi mama sandalyesi? Sizin nasıl çocuklarınız var ya 🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐 Ben başka galaksiye mi doğurdum? Biz yapışık geziyoruz evde. Diyelim ki bir yere oturdu veya yattı. Güzel, o zaman tepesinde dikilip şebeklik yapmam gerekiyor. "Annelik öyle yan gelip yemek yapma yeri değil" diyor
Kuzum o da oturacak merak etme 😍😍

Ya ben dün astımcıma neden su içemediğimin hesabını veremedim. Tuvalete salmıyor çocuk beni. "Gerekirse kucağına bağla tuvalete onunla git" dedi. Geçen gece de emmek için sabredemedi diye eşim "Tuvalete gitmesen olmaz mı" dedi. Bence olur, neden olmasın?
Niye gidiyosun sen de tuvalete, ne gerek var🤷🏻‍♀️ Yapmayın böyle şeyler

Kızlar ya ben bu tarz kanguru almıştım hamileyken bi türlü beceremedim takıp bebeği oturtmayı da böyle kanguru kullanabilen var mı
Ben oturarak yapıyorum, önce kanguruyu takıyorum sırt kısmını, sonra bebeyi kucağıma alıp öyle takıyorum. Sıcakta birbirimize yapıştığımız için kullanmıyorjm artık, zaten su gibi terliyor.

Siz de yiyin süt yapar, yağ olur 😈
Ya bana tuzlu atıştırmalık lazım sütü yağlandıran
Ben oturarak yapıyorum, önce kanguruyu takıyorum sırt kısmını, sonra bebeyi kucağıma alıp öyle takıyorum. Sıcakta birbirimize yapıştığımız için kullanmıyorjm artık, zaten su gibi terliyor.
Ben de az önce bunu düşündüm. Zaten puseti bile su içinde kalıyor kanguruda 55 derece çıkarız

Hiçbirinizin mi saçı dökülmedi beeh? Kimse açmadı konuyu. Her yer saç heeeer yeeeer. Çocuğun kıyafetlerinin içinden bile saçım çıkıyor topladığım halde

kıyas yapıyorum tabii küçük arabada uyumuyo büyük uyurdu. büyük gazlıydı bu degil. ama bunu kötü birşekilde yapmıyoruz ki ikisi de bizim çocugumuz. her çocul farklı valla aynı anneden de olsa tamamen kendi mizaçlarıyla geliyorlar dünyaya.ben birilerinde durmasını çok isterim o yuzden fırsat buldukça halasına babanesine herksin kucagına veriyorum. bazen yadırgayıp aglıyor bazen de keyfi yerinde.
sen çok yardımsız kalmıssın canım yıpranman sıkılman çok normal. yardımcı olabilecek başka kimse yok mu
Biz gurbetteki o yüzden kimse yok maalesef ilk Ay annem yanımdaydı sadece.E
kıyas yapıyorum tabii küçük arabada uyumuyo büyük uyurdu. büyük gazlıydı bu degil. ama bunu kötü birşekilde yapmıyoruz ki ikisi de bizim çocugumuz. her çocul farklı valla aynı anneden de olsa tamamen kendi mizaçlarıyla geliyorlar dünyaya.ben birilerinde durmasını çok isterim o yuzden fırsat buldukça halasına babanesine herksin kucagına veriyorum. bazen yadırgayıp aglıyor bazen de keyfi yerinde.
sen çok yardımsız kalmıssın canım yıpranman sıkılman çok normal. yardımcı

sen çok yardımsız kalmıssın canım yıpranman sıkılman çok normal. yardımcı olabilecek başka kimse yok mu

Maalesef gurbetteyiz Eşim asker burda yardımcı kimse yok.ilk Ay annem vardi sadece.uykusuzluk yorgunluk bunalttı sanirim.tesekkur ederim cevabınız için.

Hiçbirinizin mi saçı dökülmedi beeh? Kimse açmadı konuyu. Her yer saç heeeer yeeeer. Çocuğun kıyafetlerinin içinden bile saçım çıkıyor topladığım halde
Benim değil de, kızımın saçı çok dökülüyor, kel kaldı yavrum. Benimki de dökülüyor belki ama sürekli topladığımdan fark etmiyorum😂

Back
X