- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.661
en iyisi hiiiiç öğrenmeye çalışma :)Ay valla ben bu doktor işlerinde. Sıfırım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en iyisi hiiiiç öğrenmeye çalışma :)Ay valla ben bu doktor işlerinde. Sıfırım ya
geçmiş olsun canım :)Benim hiç belirtim yok ağrı kesiciyi kesmeye çalışıyorum belki bişey hissederim diye şu 6 gün geçsin yahu beklemek ne zor o kadar diş ağrısına rağmen aklımdan çıkması ya hiç
Göğüslerime dokunamıyorum çok fena ağrıyorlar bence bır 2 gün veriyorum kendime gelmesi içinen iyisi hiiiiç öğrenmeye çalışma :)
haklısın demekki canımValla hüngür hüngür ağladızoruna gitti dediğim şeyler heralde
![]()
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım :)
Kıyamadım gene yaaaahaklısın demekki canımaglasın bişey olmaz
o zaman yaklaşıyor :)Göğüslerime dokunamıyorum çok fena ağrıyorlar bence bır 2 gün veriyorum kendime gelmesi içinay öğrenmiyim bide ona takarım sonra kafayı
Eğer bebek düşünüyorsan en çok adaçayından uzak dur rahmi yeniliyor adet söktürüyor Hamile olanların içmesine yasak bir bitkiAy içtim bile yarım bardak![]()
Ne guzel bastan sabirlisinHenüz karar vermedim elimde çok test var son 4 gün kalası başlarım sanırım canımyani haftaya pazartesi 31 temmuzda başlarım gibi
Ay ayy hadi inşallah yeni ay gelcek ben daha adet olamadım gelsinde tatil bebisi yapcam yao zaman yaklaşıyor :)
gelmiyor bu sıpa bi gelsede kurtulsakbelini çektirdin rahim filmi de tamam :) bebişin yolları açık bekleniyor inşAllah gelecek çok yakında :)
İşte değilim tek problemım 6 gün gecikmeyeyim adet olmadım test yaptım yöne çıkmadıEğer bebek düşünüyorsan en çok adaçayından uzak dur rahmi yeniliyor adet söktürüyor Hamile olanların içmesine yasak bir bitki
tatili bekliyor işteAy ayy hadi inşallah yeni ay gelcek ben daha adet olamadım gelsinde tatil bebisi yapcam ya![]()
o zamanını biliyorgelmiyor bu sıpa bi gelsede kurtulsak![]()
Of evet tatilde adet olurum bendeki bu şansatatili bekliyor işte![]()
Ben içerdim ertesi gün direk adet olurdum adet olursun o zaman kesinİşte değilim tek problemım 6 gün gecikmeyeyim adet olmadım test yaptım yöne çıkmadı
İnşallah canım ama işte yüne acabamı diyorum ama 6 güne olsa çıkardı zaten yaBen içerdim ertesi gün direk adet olurdum adet olursun o zaman kesin
ay o günleri bi görsek başka bişey istememo zamanını biliyorbekliyor iyice kıymete biniyor sıpa
![]()
Ayy melisaaa geldi mi test vakitlerin seninnnay iyice arttırdın umutlarımı :) senden beklentim çok yükseldibende pazar yapmayı planlıyorum.haftasonu evde olmazsak pazartesi yaparım :)