- 3 Şubat 2022
- 1.241
- 2.419
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.741
Yaa kıyamamDaha 2-3 aylık bebek hem deher şeyden korkuyor sabah depremde gitmiş bi yere saklanmış bulduğumda titriyodu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa kıyamamDaha 2-3 aylık bebek hem deher şeyden korkuyor sabah depremde gitmiş bi yere saklanmış bulduğumda titriyodu
![]()
guzel guzel toplantılar cınımmm keyıflı geçsinKızlar yorum yazamıyorum, hızlıca okuyorum. Bugün biraz iş yoğunluğum var. Biraz önce yöneticimle toplantıdaydım. Abuk sabuk şeyler söyleyip canımı sıktı falan.
Akşam da kuzenimin kına gecesi var akşam da olmayacağım. Ancak gözüm üzerlerinizde![]()
Hatta ben genelde son 2 kala yapıyorum genelde ama birkaç aydır son 4 kala falan yapıyorumNe guzel bastan sabirlisinsenden 2 gun geriden geliyorum ama en gec pazar yaparim gibi geliyor
![]()
hadi hayırlısıyla pozitifi görürsün inşAllah :)Trendyol ne zaman getirirse testlerimi ama cuma falan başlarım herhalde çünkü çatlatma iğnesinin etkisi 14 gün sonra geçiyor diyorlar bi de geç çatladı galiba benimkiler son ilişki 8 gün önce oldu dişimden dolayı bi daha yapamadık
ben hiç belirti yaşamamıştım canım. doktorun özelde mi devlette mi? sen talep et hamile kalma konusunda ısrarcı ol :)Merhaba kızlar nasılsınız? 6 aydır hüsran yaşadıktan sonra ilk defa bu ay adetime 9 gün var ve sıfır belirtim var. Bundan önceki birkaç gün feci şekilde uyku ve iştah artışı vardı hepsi bitti yerini sürekli ağlamaya duygusallaşmaya bıraktı. Geçen aylarda hep kasık ağrılarım olurdu 10 gün kala başlayan bu ay hiç olmadı... Sorum şu; acaba hiçbir belirti olmadan hamileliğini öğrenen var mı? Yani bu yaşadıklarıma göre geçen aylarda daha fazla hamileydim bu aya kıyaslabu ayı da boş geçirmek istemiyorum çok yıprattı bu süreç beni. Doktor da sorun yok deyip gönderiyor yumurta çatlatma iğnesi vs asla söylemedi bile. Sizce ben mi istemeliyim? Başından mı savmış?
ben hiç belirti yaşamamıştım canım. doktorun özelde mi devlette mi? sen talep et hamile kalma konusunda ısrarcı ol :)
Kuzu özelde. Ona şaşırıyorum zaten nasıl vermez kaç ay oldu diye. Normalde talep edince mi veriyorlar ve ne zaman gitmem lazım.. Diğer ayın başında adet olduktan sonra mııben hiç belirti yaşamamıştım canım. doktorun özelde mi devlette mi? sen talep et hamile kalma konusunda ısrarcı ol :)
bu son gebeliğe hazırlık topiğin olsun inşAllah 2. çocuk içinNeyi fark ettim bugün,geçen yıl temmuz topiği ile başlamıştım. Topic topic gezdim döndüm dolaştım buradayım :)
reglin 3.günü aile hekimliğine git gebelik düşünüyorum hormonlarıma, kan değerlerime, vitaminlerime bakar mısınız de.ertesi gün sonuçlar çıkar.5.gün kadın doğuma git sonuçlarınla ona göre değerlendirme yapılır.eksik vitaminler fln varsa takviye verir.Klomen verirse de o gün başlatır zaten :) bir kez ödediğin muayene ücreti 10 gün geçerli olduğu için yumurta takibi sırasında ücret ödemezsin. Testleri de aile hekimliğinde zaten ücretsiz yaptırıyorsun. en pratik ve uygun şekli bu :)Kuzu özelde. Ona şaşırıyorum zaten nasıl vermez kaç ay oldu diye. Normalde talep edince mi veriyorlar ve ne zaman gitmem lazım.. Diğer ayın başında adet olduktan sonra mıı
Çok teşekkür ederim tatlım dediğin gibi yapayım bakalım.. Hayır zaten yumurta takibi yapsak da ne zamana denk gelir bilmiyorumreglin 3.günü aile hekimliğine git gebelik düşünüyorum hormonlarıma, kan değerlerime, vitaminlerime bakar mısınız de.ertesi gün sonuçlar çıkar.5.gün kadın doğuma git sonuçlarınla ona göre değerlendirme yapılır.eksik vitaminler fln varsa takviye verir.Klomen verirse de o gün başlatır zaten :) bir kez ödediğin muayene ücreti 10 gün geçerli olduğu için yumurta takibi sırasında ücret ödemezsin. Testleri de aile hekimliğinde zaten ücretsiz yaptırıyorsun. en pratik ve uygun şekli bu :)
Deprem mi oldu kızDaha 2-3 aylık bebek hem deher şeyden korkuyor sabah depremde gitmiş bi yere saklanmış bulduğumda titriyodu
![]()
O zaman bekle kuzum belki geç döllenme oldu geç döllenmede 2 hafta geriden gelen var sonraki haftalar yakalıyor zaten başka bir doktora da git istersenBilmiyorum canım ağrım kanamam hiç bişeyim yok şuan da dün lekenmeler de kesildi acaba diyorum beklesem görürmüyüm bebeği erkenden karar verip hayatım boyunca düşünmek istemiyorum..
Benimde 1 yıl 2 ay oldu mayısta katılmıştım. Geçen sene en son agustos ayında adet gördüm 3 eylülde hamile oldugumu ögrenmiştim. Bu ay ögrenmezsem diger aya hamileyim totem yaptımNeyi fark ettim bugün,geçen yıl temmuz topiği ile başlamıştım. Topic topic gezdim döndüm dolaştım buradayım :)
Ayy insallah kuzucum yaHatta ben genelde son 2 kala yapıyorum genelde ama birkaç aydır son 4 kala falan yapıyorumyaaaaa haberleşelim inşallah hamişizdir
Lekelenmen nasıldı benimki kırmızıydı canımBilmiyorum canım ağrım kanamam hiç bişeyim yok şuan da dün lekenmeler de kesildi acaba diyorum beklesem görürmüyüm bebeği erkenden karar verip hayatım boyunca düşünmek istemiyorum..
Hadi insallahBenimde 1 yıl 2 ay oldu mayısta katılmıştım. Geçen sene en son agustos ayında adet gördüm 3 eylülde hamile oldugumu ögrenmiştim. Bu ay ögrenmezsem diger aya hamileyim totem yaptım![]()
Cok iyi planreglin 3.günü aile hekimliğine git gebelik düşünüyorum hormonlarıma, kan değerlerime, vitaminlerime bakar mısınız de.ertesi gün sonuçlar çıkar.5.gün kadın doğuma git sonuçlarınla ona göre değerlendirme yapılır.eksik vitaminler fln varsa takviye verir.Klomen verirse de o gün başlatır zaten :) bir kez ödediğin muayene ücreti 10 gün geçerli olduğu için yumurta takibi sırasında ücret ödemezsin. Testleri de aile hekimliğinde zaten ücretsiz yaptırıyorsun. en pratik ve uygun şekli bu :)
inşAllah evde olduğu zamana denk gelir :)Çok teşekkür ederim tatlım dediğin gibi yapayım bakalım.. Hayır zaten yumurta takibi yapsak da ne zamana denk gelir bilmiyorumEşim kabin memuru uçuşlarından fırsat buldukça deneme şansımız oluyor
Ayın 15 günü zaten yatısı oluyor
Allah yardımcımız olsun inşallah denk gelir ne diyeyim..
Canm kımse oyle bı yorum yapamaz .doktorunla konus lutfen.tekrar gıdersın hangı gun cagırdırysa konusursunuzYani sağlıksız bir gebelik mi diyorsunuz bu duruma