2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Benim en yakın arkadaşım 4 aylık kuzenim 3 aylık hamile artık yanlarına bile gitmek istemiyorum sürekli hamileliklerini anlatıyorlar bazen o kadar bunaltıyorlar ki beni eşime diyorum bende mi böyle olacağım hamile olursam
sen bide beni düşün 6 tane kuzenim 1 arkadaşım hamile arkadaşım üstelik daha cocugu yeni 1 yaşına girdi bi da hamile tek korumasız geceden oldu diyor düşününce cıldırmak elde degil sağım solum hamile bir tek ben hamile degilim ailede 🤣🤣

Merhaba kızlar nasılsınız? 6 aydır hüsran yaşadıktan sonra ilk defa bu ay adetime 9 gün var ve sıfır belirtim var. Bundan önceki birkaç gün feci şekilde uyku ve iştah artışı vardı hepsi bitti yerini sürekli ağlamaya duygusallaşmaya bıraktı. Geçen aylarda hep kasık ağrılarım olurdu 10 gün kala başlayan bu ay hiç olmadı... Sorum şu; acaba hiçbir belirti olmadan hamileliğini öğrenen var mı? Yani bu yaşadıklarıma göre geçen aylarda daha fazla hamileydim bu aya kıyasla :D bu ayı da boş geçirmek istemiyorum çok yıprattı bu süreç beni. Doktor da sorun yok deyip gönderiyor yumurta çatlatma iğnesi vs asla söylemedi bile. Sizce ben mi istemeliyim? Başından mı savmış?

O kadar haklısın ki şimdi her ay gecikme olsun diye dua ederdim şimdi gelecekse gelsin diye dua ediyorum 🤣🤣🤣
O konuda da eksiğimiz çok. Eksik dua ediyoruz. Şöyle olsun yeter , bu olsun başka birşey istemem demek doğru değil. Alllahın hazinesi çok bol herşeyi istemek lazım. Düşünüp öyle dua etmek lazım.
Bu eksik dualardan ağzım o kadar yandı ki ne dualarım var kabul olmuş ama trajediyle sonuçlanan 😄

O konuda da eksiğimiz çok. Eksik dua ediyoruz. Şöyle olsun yeter , bu olsun başka birşey istemem demek doğru değil. Alllahın hazinesi çok bol herşeyi istemek lazım. Düşünüp öyle dua etmek lazım.
Bu eksik dualardan ağzım o kadar yandı ki ne dualarım var kabul olmuş ama trajediyle sonuçlanan 😄
Dua ederken 40 kez düşünmek lazım🤣

Canım lekelnemen kanaman varsa yada başlarsa bir haftaya düşer zaten benimde kesem 11mm di ve evde adet sancısı gibi sancı ile düşürdüm bayılmak ne alakaymış para için kürtaj yapmak istiyor. Ben bu şekilde yaşadım sana kalmış canım nasış istersen öyle yap
Bilmiyorum canım ağrım kanamam hiç bişeyim yok şuan da dün lekenmeler de kesildi acaba diyorum beklesem görürmüyüm bebeği erkenden karar verip hayatım boyunca düşünmek istemiyorum..

sen bide beni düşün 6 tane kuzenim 1 arkadaşım hamile arkadaşım üstelik daha cocugu yeni 1 yaşına girdi bi da hamile tek korumasız geceden oldu diyor düşününce cıldırmak elde degil sağım solum hamile bir tek ben hamile degilim ailede 🤣🤣
Benim arkadaşım da öyle 1 yaşında kuzu var 1 düşük yaptı şimdi 3. Ye hamile düşükten 2 ay sonra hamile kaldı be benim yaşım 35

Tamam bebeğim bir gün önceden haber veririm pazar test yapıp yapmayacağımı çünkü belli olmaz şehir dışında olabiliriz ☺️ Sana bir görsel atıcam yumurta diyince sabah gördüm çok güldüm 😂 İnşAllah seninkilerin akıbeti çok güzel olacak 🤲🏻😍
Hahahaha😂😂😂çok güldüm yaa cok iyiymiş bebısm

Dayımlar tatile gitti bebişleri 1 hafta bana emanet. Şunun güzelliğine bakın keyfiniz yerine gelsin😍😍

Eklentiler

• ACB2C7AC-482A-43C5-9BDF-750BDEEE68E3.webp
    ACB2C7AC-482A-43C5-9BDF-750BDEEE68E3.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_3352.webp
    IMG_3352.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 51
Back
X