- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.801
Görmek bizim de hakkımız biz de teyzeyiz A AfratafracValla bende hissettim gizli gizli iş çevirmemelisaa93

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmek bizim de hakkımız biz de teyzeyiz A AfratafracValla bende hissettim gizli gizli iş çevirmemelisaa93
yapınca atıcam söz :)
Öyle hissetim bende valla bir an boşluğuna gelip sormuş olabilirsinkız gizli iş çevirsem kabak gibi buraya mı yazarım özelden sorardım![]()
5 dpo ile arkandan geliyorumahahahhbebeğim daha 7.dpo çocuk varsa bile yeni yeni yerleşiyor
yalancı pozitif görmekten korkuyorum o yüzden başlarda nasıl göründüğünü merak ettim
10.günü geçmiş olsam haklısın ama daha 7deyimÖyle hissetim bende valla bir an boşluğuna gelip sormuş olabilirsin![]()
Şafak sayıyorum bak burda ona göre10.günü geçmiş olsam haklısın ama daha 7deyim![]()
arka arkaya pozitif test atmaya hazır mıyız5 dpo ile arkandan geliyorum![]()
bendeee bendeŞafak sayıyorum bak burda ona göre![]()
Aynen birşey dürtüklüyor sanki hemen aklına geliyo dimibendeee bendeben gayet rahattım günler yaklaştıkça bir heyecan sarıyor
ayy vallahi çok sevindim canım yeni ay sağlıkla bebeğini getirsin sana inşAllah :)SelamA Afratafrac canım ben regl oldum şükürler olsun
Yeni bat 23 ağustos inşallah düzene girer de artık zamanında Olurum. Yarın gidip kan vericem perşembe günü de doktoruma gidicem klomen başlayacaz bakalım inşallah hayırlısı olur![]()
burada oldukça hiç aklımdan çıkmıyor kiAynen birşey dürtüklüyor sanki hemen aklına geliyo dimi![]()
Bu konuda benim de çok dilim yandı. Aslan burcu olmasın dedim kasimda korundukBen de temmuzu atlatinca koc olmayacak diye sevinmistim gecen sene. Ne kadar da eminmişim 1 sene icinde olacagindandonduk geldik yine koça. Ama bu surecte terbiye de oldum tabi
olur olmaz istekler bos konusmalar konusunda.. simdi kaderciyiz. Ne yazildiysa o diyor ve dua ediyoruz.
Aaaa demek ondanmış.. Yahu bu süreçte akıl sağlığımdan olacağım ama yeterEşinde de ve sende her hangi bir sorun olmadıgı sürece gerek duymuyorlar igneye felan canım 1 sene bekliyorlar olmazsa ek yöntemlere geçiyorşar
Burası olmadan da olmuyor ben yapamıyorum burasızburada oldukça hiç aklımdan çıkmıyor ki![]()
İnşallah canım benimminşAllah evde olduğu zamana denk gelir :)
çok teşekkür ederim tatlıım cevabın içiinCok iyi planama aile hekimliginde artik hormon bakilmiyor canım. 3 gun kadin dogum kontrolu daha iyi olur. Ayi bosa gecirmemek adına
Vallahi rahatladım kız 66 gün sonunda heayy vallahi çok sevindim canım yeni ay sağlıkla bebeğini getirsin sana inşAllah :)
aynen bendeBurası olmadan da olmuyor ben yapamıyorum burasız![]()
Ama öylesi en yakınına bile anlatamadıklarını burda anlatabiliyosun sıkılmadanda dinliyorsunuz Allah razı olsunaynen bendekimseye bir şey anlatmıyorum hep size anlatıyorum. çenem düşüyor o yüzden