2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Benim işte 30-32-33 hatta bazen 35 sürüyordu. Bu ay inofolic sayesinde 28 gün sürmüş olacak. 4 gün kalası yaparım artık😁😁 birbirimizi etiketleyelim mutlaka. Ne dersin aynı anda hamile kalmaya🥰🥰🥰🥰 bir süre ara verdim bana çok iyi geldi. Kendimi iyi enerjik hissedince tekrar döndüm işte kürkçü dükkanı misali😁
Ayy ne guzel olur canım ya insallahhh🙏🙏 etiketlerim tabi👌 bu ay benim de inofolic i düzenli kullandigim ilk aydi. Yumurtlamayi one cekmedi ama insallah ise yaramıştır. Guzel haberler alalim hadi🥰

rahat rahat iç bitki çayını keyfine bak birkaç gün :KK70:
Yeniden maratona başlamışım gibi hissetmem normal değil dimi 🤣🤣🤣
hayırlı olsun bebişim senin adına cok sevindim yeni ay yeni umutlar umarım güzel sonuclar alırsın😍😊
Amin canım çok teşekkür ederim🙏 Ya gerçekten regl olabildiğimiz için bile binlerce kez şükretmemiz gerekiyor 🙏 Rabbim hep beraber pozitif aldığımız günleri göstersin inşallah 🙏 Kırklarımız karışsın🙏

Amin canım çok teşekkür ederim🙏 Ya gerçekten regl olabildiğimiz için bile binlerce kez şükretmemiz gerekiyor 🙏 Rabbim hep beraber pozitif aldığımız günleri göstersin inşallah 🙏 Kırklarımız karışsın🙏
O heyecanı hissediyorsan mükemmel 😍

çokça amin canım 🙏

Bu konuda benim de çok dilim yandı. Aslan burcu olmasın dedim kasimda korunduk 😅 yaza denk gelmesin çok sıcak dedim o yüzden kışın denedik bi ay olmadı, eşimle en azından kimyasal da olsa olduğunu bilseydik dedik demez olaydık 2. Ayda oldu ama boş gebelik geçirdim kürtaj oldum. Şimdi olursa yaza denk gelecek 😅 tamam hadi yaza denk gelsin diyorum da bı yandan da kasima geldik yine 😅 ne konuştuğunu bilmek lazım cidden hepsi karşına çıkıyor
Ahahaha.. cok iyi ya. Burcun ne bu arada canim? Nasil bir burç aslan dogurmak istemez anlamiyorum😌😌🤣🤣 anladığın uzere ben de aslanim. Dedigin dogru ama agzimizdan cikan her kelime onemli gerçekten

Valla o işler belli olmuyor. Burada ilk ayında hemencecik hamile kalan çok kişi gördüm. İnşallah sen de onlardan birisi olursun :KK200:

Tahminimce 26-27 haziran gibi hamile misin değil misin belli olur adetlerin düzenliyse. Sen dediğim gibi haziran ayına kaydol. :KK200:
Baya bı geç gördüm grubu ama dahil edersen sevinirim bikac güne aşılama tedavim baslicak :)

Back
X