- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.821
rahat rahat iç bitki çayını keyfine bak birkaç günVallahi rahatladım kız 66 gün sonunda heAmin inşallah mutlu sonu görürüz hep beraber
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahat rahat iç bitki çayını keyfine bak birkaç günVallahi rahatladım kız 66 gün sonunda heAmin inşallah mutlu sonu görürüz hep beraber
![]()
hepimiz aynıyız bence :) bizi buradakilerden iyi kimse anlamıyorAma öylesi en yakınına bile anlatamadıklarını burda anlatabiliyosun sıkılmadanda dinliyorsunuz Allah razı olsun![]()
Aynen öyle valla iyiki varsınız iyikiiiihepimiz aynıyız bence :) bizi buradakilerden iyi kimse anlamıyor
Ayy ne guzel olur canım ya insallahhhBenim işte 30-32-33 hatta bazen 35 sürüyordu. Bu ay inofolic sayesinde 28 gün sürmüş olacak. 4 gün kalası yaparım artıkbirbirimizi etiketleyelim mutlaka. Ne dersin aynı anda hamile kalmaya
bir süre ara verdim bana çok iyi geldi. Kendimi iyi enerjik hissedince tekrar döndüm işte kürkçü dükkanı misali
![]()
hayırlı olsun bebişim senin adına cok sevindim yeni ay yeni umutlar umarım güzel sonuclar alırsınVallahi rahatladım kız 66 gün sonunda heAmin inşallah mutlu sonu görürüz hep beraber
![]()
Yeniden maratona başlamışım gibi hissetmem normal değil dimirahat rahat iç bitki çayını keyfine bak birkaç gün![]()
Amin canım çok teşekkür ederimhayırlı olsun bebişim senin adına cok sevindim yeni ay yeni umutlar umarım güzel sonuclar alırsın![]()
O heyecanı hissediyorsan mükemmelYeniden maratona başlamışım gibi hissetmem normal değil dimi
Amin canım çok teşekkür ederimYa gerçekten regl olabildiğimiz için bile binlerce kez şükretmemiz gerekiyor
Rabbim hep beraber pozitif aldığımız günleri göstersin inşallah
Kırklarımız karışsın
![]()
Hissediyorum Hissediyorum sanki böyle yarışa başlamışım sonunda bayrağı kapacak gibiyim öyle azimliO heyecanı hissediyorsan mükemmel![]()
çokça amin canımYeniden maratona başlamışım gibi hissetmem normal değil dimi
Amin canım çok teşekkür ederimYa gerçekten regl olabildiğimiz için bile binlerce kez şükretmemiz gerekiyor
Rabbim hep beraber pozitif aldığımız günleri göstersin inşallah
Kırklarımız karışsın
![]()
bu modda devam edersen gelecek bebeğin çok yakında :)Hissediyorum Hissediyorum sanki böyle yarışa başlamışım sonunda bayrağı kapacak gibiyim öyle azimli![]()
Ahahaha.. cok iyi ya. Burcun ne bu arada canim? Nasil bir burç aslan dogurmak istemez anlamiyorumBu konuda benim de çok dilim yandı. Aslan burcu olmasın dedim kasimda korundukyaza denk gelmesin çok sıcak dedim o yüzden kışın denedik bi ay olmadı, eşimle en azından kimyasal da olsa olduğunu bilseydik dedik demez olaydık 2. Ayda oldu ama boş gebelik geçirdim kürtaj oldum. Şimdi olursa yaza denk gelecek
tamam hadi yaza denk gelsin diyorum da bı yandan da kasima geldik yine
ne konuştuğunu bilmek lazım cidden hepsi karşına çıkıyor
İkizler burcum canımAhahaha.. cok iyi ya. Burcun ne bu arada canim? Nasil bir burç aslan dogurmak istemez anlamiyorumanladığın uzere ben de aslanim. Dedigin dogru ama agzimizdan cikan her kelime onemli gerçekten
Benim 5 gün var hala test yapmadım. Hafta sonunu bekleyeceğim bekleyebilirsem.Güzel kızlarım sizler ne alemdesiniz Bat larınız yaklaştı
@Renklibiri00 H Holifera20 @melegim can @nurzdmrr @merve933 @cans16 @Seapearly @Soren05turuncummm
İnşallah alalım canım benim inşallah güzel haberler alıp verelimAyy ne guzel olur canım ya insallahhhetiketlerim tabi
bu ay benim de inofolic i düzenli kullandigim ilk aydi. Yumurtlamayi one cekmedi ama insallah ise yaramıştır. Guzel haberler alalim hadi
![]()
Aa hadi ya.. ikizleri severim aslinda. Ama evet aslanin pis bir tarafi da var. Kendini begenmisligi kindarligiİkizler burcum canımaslanlarla pek anlaşamıyorum bilmiyorum
![]()
Hazırızzzzzzzz hiç olmadığımm kadararka arkaya pozitif test atmaya hazır mıyız![]()
Hadi inşallah canım güzel haberlerini alırızBenim 5 gün var hala test yapmadım. Hafta sonunu bekleyeceğim bekleyebilirsem.
dpo neydi? Ne kacirdim5 dpo ile arkandan geliyorum![]()
Selam A AfratafracBebişim sen Mayıs/Haziran topiğinde bekle. Burası Temmuz ve Ağustos için. İnşallah hiç gelmezsin Haziranda güzel haberi alırsınız hepiniz.![]()
![]()
Baya bı geç gördüm grubu ama dahil edersen sevinirim bikac güne aşılama tedavim baslicak :)Valla o işler belli olmuyor. Burada ilk ayında hemencecik hamile kalan çok kişi gördüm. İnşallah sen de onlardan birisi olursun
Tahminimce 26-27 haziran gibi hamile misin değil misin belli olur adetlerin düzenliyse. Sen dediğim gibi haziran ayına kaydol.![]()