- 14 Mayıs 2021
- 5.946
- 12.763
- 198
- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah senin için en hayırlısı olurDeğilsem de hemen geçsin ya vücudum gerçekten bu sefer abarttı![]()
T tweeetyyy devlete gidiyorsan eğer onların aletleri eski olabiliyor, hemen göremeyebiliyormuş. Aynen en iyi merkez neresiyse orda da bi görünsen iyi olur kuzum.. böyle için içini yiyeceğine bir doktordan daha görüş al. Benim arkadaşım 3 özel, 1 devlet gezmişti sırf keseyi görebilmek için. Abarttı biraz ama birisi göremedi, birisi gördü fotoğraf veremedi, öteki fotoğrafı gördü miyomunu göremedi derken 4 doktor gezdi sırf kese için.
Eşimde öyle diyor ama yarın da aynı şeyleri duymak istemiyorumBaşka bi doktora gitme şansın varsa içini rahatlatmak için ona git istersen.
Pazartesi dedi kuzum. Ben de yarın İstanbul’a gidecektim orada gitcem doktoraBir daha ne zaman gitceksin canım
Samsun’da Medical park a gittim kuzum
yani gerçekten anlamıyorum ya hepsi aynı eğitimi almıyor muT tweeetyyy devlete gidiyorsan eğer onların aletleri eski olabiliyor, hemen göremeyebiliyormuş. Aynen en iyi merkez neresiyse orda da bi görünsen iyi olur kuzum.. böyle için içini yiyeceğine bir doktordan daha görüş al. Benim arkadaşım 3 özel, 1 devlet gezmişti sırf keseyi görebilmek için. Abarttı biraz ama birisi göremedi, birisi gördü fotoğraf veremedi, öteki fotoğrafı gördü miyomunu göremedi derken 4 doktor gezdi sırf kese için.
Belki güzel birşey deyip içini rahatlatacak kuzum ne biliyorsun. Böyle içten içe üzüleceğine gidip iyi bi doktordan duy eğrisini doğrusunu.Eşimde öyle diyor ama yarın da aynı şeyleri duymak istemiyorum
Pazartesi dedi kuzum. Ben de yarın İstanbul’a gidecektim orada gitcem doktora
Aaa day post ovulation o zamanYumurtlamadan sonraki gün yaniyumurtlamadan sonraki 5. Gündeyim aşko :)
Ay hadi güzel haberler ver yarın bize bak çok güzel olucak herşeyEşimde öyle diyor ama yarın da aynı şeyleri duymak istemiyorum
Ben sizin hızınıza yetişemiyomKocam test al bu kadar gecikme normal değil dedi![]()
Eşimde öyle diyor ama yarın da aynı şeyleri duymak istemiyorum
Alışırsın canım yetişirsinBen sizin hızınıza yetişemiyom![]()
Belki güzel birşey deyip içini rahatlatacak kuzum ne biliyorsun. Böyle içten içe üzüleceğine gidip iyi bi doktordan duy eğrisini doğrusunu.
Ay hadi güzel haberler ver yarın bize bak çok güzel olucak herşey![]()
Haber et canım bizleri Meryem suresi ayetel kürsi inşirah oku dinle gerçekten faydasını hissetceksin. Güzel haberlerle gelceksin inanıyorum![]()
Kızlar bakin böyle. Üstteki zaten gayet belli kötü görünüyorT tweeetyyy canim ne guzel haberlerle gelmissin. Neden üzülüyorsun hic anlamadim. Bir degil 2 kese demis üstelik. Ikizlerin olcak insallah
Sevinmelisinbata gore kactasin bugun? Ayrica bakan doktorun net gormemis olma ihtimali cok yuksek. Belki baska biri baksa cok daha net bir tablo cizebilirdi sana. Bazen kadin dogumcular kendini riske atmamak icin muamma bir sekilde konusabiliyorlar. Emin olmak istedigu icin oyle demistir. Sende yaratacagi etkiyi dusunmeksizin. Beta artislarin cok guzeldi canim. Senin bir sorun yasamayacagina yürekten inaniyorum. Bosuna üzme kendini
![]()
Keşke ikiz olsa kuzum ben çok isterim bunu. Ama şekil olarak çok değişikEskiden ikiz olayina tuyler urpertici olarak bakardim. Gebe kalmanin bu kadar zor oldugunu anladiktan sonra bir tasla 2 kus vurmak gibi gelmeye başladı
5 haftalik goruntu mu buKeşke ikiz olsa kuzum ben çok isterim bunu. Ama şekil olarak çok değişik![]()
Ay inşAllahhhKızzlar selam. Doktora gittim. Pek de yolunda gitmedi. Önce karından baktı sonra dedi ki alttan muayene edeyim. 2 tane kese gibi birşey var dedi. Ama net değil dedi. Erken olduğu için olabilir dedi. Biri kaybolup biri büyüyebilir dedi. Biri su birikintisi olabilir dedi. Şuan da hiçbir şey net değil dedişekli de değişik gibi dedi. Bilmiyorum çok moralim bozuk
kimyasal, dış ihtimali yok attık dedi. Sağlıklı mı diye takip edeceğiz dedi
dua edin bana nolur
![]()
Yani sata göre 5 hafta5 haftalik goruntu mu bu
inşallah ben de sağlıkla tamamlarım
İnşallah canım benim. Hakkında en hayırlısı en güzeli olsunYani sata göre 5 hafta
inşallah ben de sağlıkla tamamlarım![]()