2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızzlar selam. Doktora gittim. Pek de yolunda gitmedi. Önce karından baktı sonra dedi ki alttan muayene edeyim. 2 tane kese gibi birşey var dedi. Ama net değil dedi. Erken olduğu için olabilir dedi. Biri kaybolup biri büyüyebilir dedi. Biri su birikintisi olabilir dedi. Şuan da hiçbir şey net değil dedi 😔 şekli de değişik gibi dedi. Bilmiyorum çok moralim bozuk 😔😔 kimyasal, dış ihtimali yok attık dedi. Sağlıklı mı diye takip edeceğiz dedi 😔 dua edin bana nolur 🙏
Yeni gördüm niye üzülüyorsun bunu her doktor söylüyor üzme demekki 2 tane sağlıklı kesen varmış iste doktorlar her ihtimali söyler bunu hep yapıyorlar maşallah maşallah demekki ikiz annesi olacaksın inşallah da ikiside sağlıklı sıhhatli olur üzülme doktorlar hep böyle diyor her ihtimale karşı ayrıca devamlı doktora gitme strese girersin bırak 2 ayın dolsun kalp atışı var mı iyiler mi düşüncesi bitirir seni böyle inşallah güzel haberler alıcak sın bizede haber et 🤗🤗🤗

Amin kuzum inşallah 🙏

Kuzum kese için pek güzel konuşmadı 😔 net şeyler söylemedi. Pazartesi tekrar gel dedi 😔
Devamlı alttan muayene yaptırma canım bak bende ikiz düşürdüm rahmin kalınlaşması lazım devamlı alttan bakarlar sa rahmin nasıl kalınlaşacak devamlı zedeliyor doktor gitme bence bekle biraz 2 ay dolsun

Kızlar bakin böyle. Üstteki zaten gayet belli kötü görünüyor 😔 alttaki daha iyi ama emin değilim tarzı konuştu 😔 yani başka doktora gitmeli miyim emin değilim. Acaba devlete de mi gitsem dedim Prof a falan herşeyi düşündüm ama o da bekle diyebilir
Eki Görüntüle 3277425
Farkında mısın üsteki kesen daha büyük ve içindeki bebek görünüyor bence üsteki bebeğin haftası yüksek alttaki daha yeni gelişiyor ayrı yumurta ikizleriyse haftası bir tutmak zorunda mı sence dikkatli bakarsan üsteki kesenin içinde bir beyazlık var bebeğin olabilir mi sence ben doktor değilim ama daha önceki 3 gebeliğime göre söylüyorum gittiğin doktor ünvan olarak uzman mıydı pratisyen mi?

Yeni gördüm niye üzülüyorsun bunu her doktor söylüyor üzme demekki 2 tane sağlıklı kesen varmış iste doktorlar her ihtimali söyler bunu hep yapıyorlar maşallah maşallah demekki ikiz annesi olacaksın inşallah da ikiside sağlıklı sıhhatli olur üzülme doktorlar hep böyle diyor her ihtimale karşı ayrıca devamlı doktora gitme strese girersin bırak 2 ayın dolsun kalp atışı var mı iyiler mi düşüncesi bitirir seni böyle inşallah güzel haberler alıcak sın bizede haber et 🤗🤗🤗
İnşallah güzel şeyler olur kuzum bilmiyorum çok güzel konuşmadı 😔
T tweeetyyy canım korkma dualarım seninle. İnşirah oku bol bol Muharrem ayındayız. İnşallah bir sikinti çıkmaz. Gönlünü ferah tut sen🥹🙏
İnşallah kuzum 🙏 bana dua edin nolur 🙏
Devamlı alttan muayene yaptırma canım bak bende ikiz düşürdüm rahmin kalınlaşması lazım devamlı alttan bakarlar sa rahmin nasıl kalınlaşacak devamlı zedeliyor doktor gitme bence bekle biraz 2 ay dolsun
Yok kuzum ilk kez alttan muayene etti
Farkında mısın üsteki kesen daha büyük ve içindeki bebek görünüyor bence üsteki bebeğin haftası yüksek alttaki daha yeni gelişiyor ayrı yumurta ikizleriyse haftası bir tutmak zorunda mı sence dikkatli bakarsan üsteki kesenin içinde bir beyazlık var bebeğin olabilir mi sence ben doktor değilim ama daha önceki 3 gebeliğime göre söylüyorum gittiğin doktor ünvan olarak uzman mıydı pratisyen mi?
Üstteki için şekli kötü dedi direk bu yok olur tarzı konuştu 😔 pratisyen değil ama ünvânını hatırlamıyorum canım

Ayy ne guzel olur canım ya insallahhh🙏🙏 etiketlerim tabi👌 bu ay benim de inofolic i düzenli kullandigim ilk aydi. Yumurtlamayi one cekmedi ama insallah ise yaramıştır. Guzel haberler alalim hadi🥰
Kızlar inofolic kullanırken ekstra başka takviye edici vitamin kullandınız mı ? İnofolic yeterli mi ?

Eklentiler

• IMG_20230725_224955.webp
    IMG_20230725_224955.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba bende aynı hiçbir sorun görünmüyor rahim filmi çektirdim , hatta tüp bebek denedim tutmadı, hiç kalamadım 3 yıldır , hoşgeldin 🙂
Hikayelerimiz çok benziyor 😂 ben artık yoga meditasyon olumlama tarzı şeyleri de hayatıma dahil etcem ya fiziksel sorun olmadığı halde olmuyorsa belki psikolojiktir 🤷‍♀️

İnşallah güzel şeyler olur kuzum bilmiyorum çok güzel konuşmadı 😔

İnşallah kuzum 🙏 bana dua edin nolur 🙏

Yok kuzum ilk kez alttan muayene etti

Üstteki için şekli kötü dedi direk bu yok olur tarzı konuştu 😔 pratisyen değil ama ünvânını hatırlamıyorum canım
Nolur üzme kendini olur mu inşallah oda tuturnur de ayetel kürsi oku doğumuna kadar Allah korur onları bilmiyorsan dinle ama sakın umudunu kesme

Back
X