- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.961
Amin kuzum inşallahİnşallah canım benim. Hakkında en hayırlısı en güzeli olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum inşallahİnşallah canım benim. Hakkında en hayırlısı en güzeli olsun![]()
Sanmam canım. Midemi üşütmüş olabilirsin. Yumurtlama da hiç böyle birşey olduğunu duymadım. Gebelik belirtisi için de erken. Muhtemelen üşütmeKızlar ovu testi daha dün pik çıktı ( adetin 19 cu günü). Ama ben dün bugün aşırı mide bulantısı yaşıyom, et kokusuna dayanamadim dün. Acaba yumurtlamadan dolayi ola bilir mi?
Bu sefer kendimi tutacağım inşallah ama burası sayılmaZEn iyisi buZaten bir şeyin olmasını istiyorsan kimseye söylememek gerekiyormuş. Ama biz MaşaAllah sürekli bir basın açıklaması halindeyiz
![]()
TeşekkürlerSanmam canım. Midemi üşütmüş olabilirsin. Yumurtlama da hiç böyle birşey olduğunu duymadım. Gebelik belirtisi için de erken. Muhtemelen üşütme![]()
Çok mu küçük neden sordun kuzum? Kötü mü?5 haftalik goruntu mu bu
Canım benim bı kaç yumurtlama zamanı mide bulantım olmuştuKızlar ovu testi daha dün pik çıktı ( adetin 19 cu günü). Ama ben dün bugün aşırı mide bulantısı yaşıyom, et kokusuna dayanamadim dün. Acaba yumurtlamadan dolayi ola bilir mi?
Bencede sayılmamalıBu sefer kendimi tutacağım inşallah ama burası sayılmaZ![]()
İnşallah kuzum inşallah
Canım benim üzme kendini haftaya güzel haberleri alınca niye kendimi bu kadar üzmüşüm diceksin. Sabırlı ol ve dua et bence güzel haberlerle geleceksinİnşallah kuzum inşallahnolur dua edin bana
toplayamıyorum kendimi
![]()
Allah feraha çıkarsın seni canımİnşallah kuzum inşallahnolur dua edin bana
toplayamıyorum kendimi
![]()
Amin kuzum inşallah güzel haberler aşırımCanım benim üzme kendini haftaya güzel haberleri alınca niye kendimi bu kadar üzmüşüm diceksin. Sabırlı ol ve dua et bence güzel haberlerle geleceksin![]()
amin canım inşallahAllah feraha çıkarsın seni canım![]()
İşte istediğimiz enerciiiTabi takıl bana sende hayatını yaşa aşkımheyecan aksiyon hüzün mutluluk hepsi bir arada
Valla ay kimse bugün enerjik değil ama bizim modumuz bu değil kiİşte istediğimiz enerciii![]()
Oy maşallah Allah nazarlardan saklasınBen bebek görmeye geldim ay tarifsiz bişey daha 6 günlük rabbimin nasıl da mücizesi tabi bem daha tutmayı bile beceremiyorum minnacık![]()