2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar bakin böyle. Üstteki zaten gayet belli kötü görünüyor 😔 alttaki daha iyi ama emin değilim tarzı konuştu 😔 yani başka doktora gitmeli miyim emin değilim. Acaba devlete de mi gitsem dedim Prof a falan herşeyi düşündüm ama o da bekle diyebilir
Eki Görüntüle 3277425
Keselerden biri ne güzel görünüyor hiç canını sıkma doktorlar her ihtimale karşı böyle belirsiz konuşuyorlar . Normalde de bakcaz takip etcez gibi sözler sarf ediyorlar inanki. Sen umudunu hep yüksek tut moral önemli bu süreçlerde 💕

Şu kadın ne ovulasyon testi yapmış ne de gün öncesinden testlere başlamış, ne gölgeyle kafayı bozmuş ne çizgi göreceğim diye şaş olmuş. İlişkiden sonra ayağını da dikmemiştir.
Sonuç: mutlu son😄

Eklentiler

• IMG_20230725_230327.webp
    IMG_20230725_230327.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 66
Keşke bizde böyle aaa hamileymişim diye bilsek ama ne ovulasyonj bıtıyo nede 10 gün önceden test yapmamız 🤣🤣
Keşke keşke kafaya takmadığım günlere geri dönmek isterdim ve teste bakıp "aaa hamileymişim aa" diye şaşırmak isterdim.... Şimdi teste bakarken "yine yok biliyorum..... Ümitlenme kızım yok işte.. bu sefer üzülme bak güçlü ol" diyorum.. sıramız gelsin artık 🙏🤰 ... Senin adetin gelmedi değil mi canım daha?

Kızlar ovu testi daha dün pik çıktı ( adetin 19 cu günü). Ama ben dün bugün aşırı mide bulantısı yaşıyom, et kokusuna dayanamadim dün. Acaba yumurtlamadan dolayi ola bilir mi?
Yumurtlama dönemlerinde de mide bulantısı gibi durumlar söz konusu olabiliyor canım. Kokuya karşı duyarlılık vs artabiliyor

Dualarım seninle sağlıkla gelsinler 🤲😇
Amin kuzum amin 🙏
Keselerden biri ne güzel görünüyor hiç canını sıkma doktorlar her ihtimale karşı böyle belirsiz konuşuyorlar . Normalde de bakcaz takip etcez gibi sözler sarf ediyorlar inanki. Sen umudunu hep yüksek tut moral önemli bu süreçlerde 💕
❤️❤️❤️ çok teşekkür ederim 🙏 umarım güzel haberler gelir 🙏

Back
X