2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Şimdi okudum yazdığını şimdi gördüm. Kuzum kaç haftalıksın? Küçük olduğu için görünmemesi çok normal olabilir. Bence sen başka doktora daha gitmelisin. Moralini asla bozma. Keşke alttan bakmasaydı yani küçükse görünmemesi çok normal ki

Gelcek canım az daha sabır yok ben adet olmadım daha ya

Elimde laboquick marka 2 test var. Acaba bu marka testle erken öğrenen var mı? Adet günümü bekleyeyim diyorum ama içimden de test yapmak geliyor. Bu ay da olmadı gibi hissediyorum. Zaten yumurtlama gününden sonra hiç birliktelik olmadı , yumurtlama günü tuttuysa tuttu. Olmadığını görüp kafamı rahatlatmak istiyorum sanırım.

Adetine ne kadar kaldı ki

İnşallah korkulacak bir şey yoktur canım senin betan çok güzel artıyordu ikiz gebeliktir zaten ikiz gebeliklerde genelde kesenin biri kendiliginden eriyip gidiyor savaşcıya da öyle demişti doktor iki kese var ama birisi gelişmeyebilir demişti ikiside gelişti çok şükür kalbini ferah tut başka doktora gözük dualrımız seninle kuzum

Sata göre 5+2 kuzum. Bence 6 temmuzdaki ilişkide oldu. Çünkü zaten demiştim ya biz çok az ilişki yaşadık diye. Ben öyle düşünüyorum yumurtlama için.
İnşallah kuzum başka doktora gideceğim yarın İstanbul’a gidiyoruz orada gitcem doktora bir de. savascii bana da anlat hikayeni nolur betaya tekrar baktı güzel dedi kimyasal değil dış da değil dedi. Sağlıklı mı takip etcez dedi

Kuzum içini ferah tut. En başında böyle şeyler söyleyebilyiorlar. İnşallah güzel haber alacaksın

Daha çok küçük 6-7 hastalıkken bile görünen oluyor kuzum hiç canını sıkma sen sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…