- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #14.041
Olmuş 3 4 tane ye bence akşama da hazır olKızlar günaydın bugün pik olmuş gibi sizce bugün havuç yemeli miyimEki Görüntüle 3277551
Canım sana çok teşekkür ederim her zaman yazıyorsun Allah razı olsun sendenOlmuş 3 4 tane ye bence akşama da hazır ol
Amanın pikKızlar günaydın bugün pik olmuş gibi sizce bugün havuç yemeli miyimEki Görüntüle 3277551
Daha sonucu belli olmayan şeyler için üzülüp strese girerek sadece kendimizi yeriz. Biliyorum elimizde olmuyor birden geli veriyor o rezil hisler ancak kafamızı dağıtmak elimizde.Son 8 gün kaldıgün yaklaştıkça korkuyorum yine olmadı hissi kaplıyor içimi
Ne zaman yumurtladın bilyor musun kuzum? Bat önemli değil yumurtlama günü önemli çünkü. Geç yumurtlayanların burada gördük Bat günü silik çizgiyle çıktılar.Kızlar günaydınn,
Yarın ya da cuma günü bat, olsaydı şimdiye çıkardı
Umutsuzluk karabulutları çökmesin üstümüzeSon 8 gün kaldıgün yaklaştıkça korkuyorum yine olmadı hissi kaplıyor içimi
En son 14 temmuzda pikti öğlen silikti canımNe zaman yumurtladın bilyor musun kuzum? Bat önemli değil yumurtlama günü önemli çünkü. Geç yumurtlayanların burada gördük Bat günü silik çizgiyle çıktılar.
Çok sınırda bir pik. Eğer doktorumun dediği gibi pikten sonra geç çatlama oldu ve geç döllendiyse belki 2 güne anca çıkacak. 2 gün daha bekle bakalımEn son 14 temmuzda pikti öğlen silikti canım
Aynen öyle. Evet bu ister istemez yıpratıcı bir süreç. Ancak bu süreci nasıl geçireceğimiz de önemli. Nasipse o bir şekilde gelecekUmutsuzluk karabulutları çökmesin üstümüzeOlmazsa da napalım yine deneriz
Ctesiye kadar regl olmazsam öyle düşüncem ben de canım, inşallah geç çatlama ve dollenmedirÇok sınırda bir pik. Eğer doktorumun dediği gibi pikten sonra geç çatlama oldu ve geç döllendiyse belki 2 güne anca çıkacak. 2 gün daha bekle bakalım
Geleceği ay İnşAllah bu aydır hayırlısıylaAynen öyle. Evet bu ister istemez yıpratıcı bir süreç. Ancak bu süreci nasıl geçireceğimiz de önemli. Nasipse o bir şekilde gelecek
Günaydın şuan pik görünüyor ama lh testi ilk idrarla yapılmıyor dıye bılıyorum. İlk idrarla mı yaptınız?Kızlar günaydın bugün pik olmuş gibi sizce bugün havuç yemeli miyimEki Görüntüle 3277551
GunaydinGünaydıınbirşey gören var mı kızlar
Ben de ayni duygular icerisindeyim. Halbuki umudum cok fazlaydı bu aya dair. Akinti durumlarin nasıl canim? Ya da baska belirtin var mi? Gerci bu belirti olayi cok muamma bir mesele haline geldi deSon 8 gün kaldıgün yaklaştıkça korkuyorum yine olmadı hissi kaplıyor içimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?