2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Son 8 gün kaldı gün yaklaştıkça korkuyorum yine olmadı hissi kaplıyor içimi
Daha sonucu belli olmayan şeyler için üzülüp strese girerek sadece kendimizi yeriz. Biliyorum elimizde olmuyor birden geli veriyor o rezil hisler ancak kafamızı dağıtmak elimizde. İnşallah alacağız güzel haberini.

Kızlar günaydınn,
Yarın ya da cuma günü bat, olsaydı şimdiye çıkardı
Ne zaman yumurtladın bilyor musun kuzum? Bat önemli değil yumurtlama günü önemli çünkü. Geç yumurtlayanların burada gördük Bat günü silik çizgiyle çıktılar.

Çok sınırda bir pik. Eğer doktorumun dediği gibi pikten sonra geç çatlama oldu ve geç döllendiyse belki 2 güne anca çıkacak. 2 gün daha bekle bakalım
Ctesiye kadar regl olmazsam öyle düşüncem ben de canım, inşallah geç çatlama ve dollenmedir

1fafeyla benim 3 düşüğüm var evde kendim düşürdüm 5 ve 7 haftalıktılar. Oğlumdan sonra korunmayı bıraktık 2 aydır ve tekrar düşük yaşarsam kürtaj olup patolojiye göndermeyi düşünüyorum. Sizin öykünüzü bilmiyorum ama patolojiye gönderip sebebini öğrenmek isterseniz kürtaj olmalısınız. İnşallah buna gerek kalmaz sağlıkla büyür

Son 8 gün kaldı gün yaklaştıkça korkuyorum yine olmadı hissi kaplıyor içimi
Ben de ayni duygular icerisindeyim. Halbuki umudum cok fazlaydı bu aya dair. Akinti durumlarin nasıl canim? Ya da baska belirtin var mi? Gerci bu belirti olayi cok muamma bir mesele haline geldi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…