- Konu Sahibi Afratafrac
- #14.021
Amin kuzum inşallahYoo bence 5 haftada zaten gorunmeyebilir canim. Normal gibi geldi bana. Canini sıkma iyi olacak insallah her sey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum inşallahYoo bence 5 haftada zaten gorunmeyebilir canim. Normal gibi geldi bana. Canini sıkma iyi olacak insallah her sey
Şimdi okudum yazdığını şimdi gördüm. Kuzum kaç haftalıksın? Küçük olduğu için görünmemesi çok normal olabilir. Bence sen başka doktora daha gitmelisin. Moralini asla bozma. Keşke alttan bakmasaydı yani küçükse görünmemesi çok normal kiKızzlar selam. Doktora gittim. Pek de yolunda gitmedi. Önce karından baktı sonra dedi ki alttan muayene edeyim. 2 tane kese gibi birşey var dedi. Ama net değil dedi. Erken olduğu için olabilir dedi. Biri kaybolup biri büyüyebilir dedi. Biri su birikintisi olabilir dedi. Şuan da hiçbir şey net değil dedişekli de değişik gibi dedi. Bilmiyorum çok moralim bozuk
kimyasal, dış ihtimali yok attık dedi. Sağlıklı mı diye takip edeceğiz dedi
dua edin bana nolur
![]()
Ben tam olarak bilmiyorum ama o silik çizgi az da olsa hep çıkıyor sanırım.Kızlar ovilasyon sa silik çizgide yumurtalanma döneminde olduğumumu gösteriyor
Gelcek canım az daha sabır yok ben adet olmadım daha yaKeşke keşke kafaya takmadığım günlere geri dönmek isterdim ve teste bakıp "aaa hamileymişim aa" diye şaşırmak isterdim.... Şimdi teste bakarken "yine yok biliyorum..... Ümitlenme kızım yok işte.. bu sefer üzülme bak güçlü ol" diyorum.. sıramız gelsin artık... Senin adetin gelmedi değil mi canım daha?
Ben unutmuşum ya emin olamadımBen tam olarak bilmiyorum ama o silik çizgi az da olsa hep çıkıyor sanırım.
Adetine ne kadar kaldı kiElimde laboquick marka 2 test var. Acaba bu marka testle erken öğrenen var mı? Adet günümü bekleyeyim diyorum ama içimden de test yapmak geliyor. Bu ay da olmadı gibi hissediyorum. Zaten yumurtlama gününden sonra hiç birliktelik olmadı , yumurtlama günü tuttuysa tuttu. Olmadığını görüp kafamı rahatlatmak istiyorum sanırım.
İnşallah korkulacak bir şey yoktur canım senin betan çok güzel artıyordu ikiz gebeliktir zaten ikiz gebeliklerde genelde kesenin biri kendiliginden eriyip gidiyor savaşcıya da öyle demişti doktor iki kese var ama birisi gelişmeyebilir demişti ikiside gelişti çok şükür kalbini ferah tut başka doktora gözük dualrımız seninle kuzumİnşallah güzel şeyler olur kuzum bilmiyorum çok güzel konuşmadı
İnşallah kuzumbana dua edin nolur
Yok kuzum ilk kez alttan muayene etti
Üstteki için şekli kötü dedi direk bu yok olur tarzı konuştupratisyen değil ama ünvânını hatırlamıyorum canım
Bat 30 Temmuz . Hayalet çizgi görüp kafayı yememek için batı beklemek en mantıklısı sanırımAdetine ne kadar kaldı ki
5 gün kalmış accıkın sabırBat 30 Temmuz . Hayalet çizgi görüp kafayı yememek için batı beklemek en mantıklısı sanırım![]()
5 gün erken olur benim 2 gün önce çıkmıştı. Bir de ilk idrarla testi yapmakta fayda var.Bat 30 Temmuz . Hayalet çizgi görüp kafayı yememek için batı beklemek en mantıklısı sanırım![]()
Sata göre 5+2 kuzum. Bence 6 temmuzdaki ilişkide oldu. Çünkü zaten demiştim ya biz çok az ilişki yaşadık diye. Ben öyle düşünüyorum yumurtlama için.Şimdi okudum yazdığını şimdi gördüm. Kuzum kaç haftalıksın? Küçük olduğu için görünmemesi çok normal olabilir. Bence sen başka doktora daha gitmelisin. Moralini asla bozma. Keşke alttan bakmasaydı yani küçükse görünmemesi çok normal ki
İnşallah kuzumİnşallah korkulacak bir şey yoktur canım senin betan çok güzel artıyordu ikiz gebeliktir zaten ikiz gebeliklerde genelde kesenin biri kendiliginden eriyip gidiyor savaşcıya da öyle demişti doktor iki kese var ama birisi gelişmeyebilir demişti ikiside gelişti çok şükür kalbini ferah tut başka doktora gözük dualrımız seninle kuzum
Bilemiyorum canım ne zaman yumurtladığına bağlıYa bugün bat günüm regl olmadım ama test yaptım negatif çıktı geç olma ihtimalim var mı acaba
Kuzeninin kınası yada düğünü vardı bu akşam canım
A Afratafrac mınnosum nerdesın
Zaten kim kimi gördü belli değil
Kuzum içini ferah tut. En başında böyle şeyler söyleyebilyiorlar. İnşallah güzel haber alacaksınKızzlar selam. Doktora gittim. Pek de yolunda gitmedi. Önce karından baktı sonra dedi ki alttan muayene edeyim. 2 tane kese gibi birşey var dedi. Ama net değil dedi. Erken olduğu için olabilir dedi. Biri kaybolup biri büyüyebilir dedi. Biri su birikintisi olabilir dedi. Şuan da hiçbir şey net değil dedişekli de değişik gibi dedi. Bilmiyorum çok moralim bozuk
kimyasal, dış ihtimali yok attık dedi. Sağlıklı mı diye takip edeceğiz dedi
dua edin bana nolur
![]()
Daha çok küçük 6-7 hastalıkken bile görünen oluyor kuzum hiç canını sıkma sen sakınSata göre 5+2 kuzum. Bence 6 temmuzdaki ilişkide oldu. Çünkü zaten demiştim ya biz çok az ilişki yaşadık diye. Ben öyle düşünüyorum yumurtlama için.
İnşallah kuzumbaşka doktora gideceğim yarın İstanbul’a gidiyoruz orada gitcem doktora bir de.
savascii bana da anlat hikayeni nolur
betaya tekrar baktı güzel dedi kimyasal değil dış da değil dedi. Sağlıklı mı takip etcez dedi